Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna
No snad jo
třeba se zadaří, já jdu do manželství, ale s tím, že je to dobrý otec, umí se postarat o rodinu a hlavně umí mě podržet a podpořit ve všem co si zamanu a při každém trápení. To je pro mě prioritní a samo ten sex, který musí být aby nezasouval jinde.Ale i tak se to může stát je to jen člověk né stroj. Takže jak píšeš snažím se nebýt naivka, ale vnímat reálný svět. A nikdy si nebudu na 100 procent jistá tím, že je mi věrný ani nechci. Takhle mi to vyhovuje. ![]()
@chatwenna píše:
Stastne!! A nelhat si do kapsy
tak to si mě vyškrtni
pořád nemám to červené auto ![]()
@Jasněnkaa píše:
já snad založím diskuzi, kdo je vdanej víc jak 10 let![]()
No založ, kdo je vdanej víc než deset let + to, co psala Chatwenna, že jsou zároveň přátelé, kamarádi, milenci a hlavně spokojení. To bude třeskutá zábava na osmi řádcích. ![]()
@chatwenna píše:
Nejsem rozvedena - jsem svobodna - ale pro tebe je to asi totez.Je to o pohledu na vec. Ty doufas, ze budes ta prvni, ja si myslim, ze budes ta druha (kazde druhe manzelstvi se rozvadi).
Kazdopadne ti nepreju nic zleho
Jak to dopadne je ve hvezdach, ale statistika nelze.
tak ty mi pořád předhazuješ něco o rozvodu, nechápu proč. Z toho jsem usoudila, že jsi rozvedená, když o tom tolik víš..:-)
Neznáš mě, ani mého manžela a usuzuješ, že se rozvedeme? Jsi akorát závistivá a schováváš se za nějakou masku spokojenosti.. Je mi tě fakt líto..:-)
Měj se a snad se ti bude dařit do budoucna líp;)
Třeba jim manželství nějak neklape a nechtěj to vzdát kvůli dětem
Stejně bych do toho nešla. Rvát chlapa od rodiny, brát dětem čas, kteý mohou trávit s tátou, namísto toho on si takhle „užívá“
navíc chudák ta máma dětí
najdi si radši někoho takového svobodného, mě takovejch nabídek chodí.. nedávno mě zval pošťák na oběd za dvacku, nevím jak to myslel
![]()
@Jasněnkaa
cervene auto je podminka stastneho manzelstvi? tak to teda mame na cem pracovat
![]()
@chatwenna píše:
To bude diskuze naprd.
Někdo bude šťastně i když je chlap kurevník, protože by nikoho jinýho neměly třeba.
Muselo by se to uvést slovy: Kdo je opravdu a upřímně vnitřně šťastný a spokojený ve fungujícím více než desetiletém manželství…atd atd atd.
@Jasněnkaa píše:
tak to si mě vyškrtnipořád nemám to červené auto
Se divim, ze ses uz davno nerozvedla ![]()
@nela232 píše:preju ti toto nasazeni alespon 30 let
@chatwenna
Tak to tady pročítám, a tobě musím říct perfektně, jsem v šoku z toho, že se někdo odváží takhle narovinu napsat takové názory jako ty, souhlasím s tebou ve všem a to jsem zadaná, za měsíc se budu vdávat.Svého snoubence nepodvádím a on mě taky ne asi
pač sex máme třikrát denně tak snad má dost, ale tvoje názory se mi líbí. A já sama sobě přiznám, že občas to vnímam tak jak si psala stojka mezi dveřma, peníze=sex. A to mám stejný příjem jako on, ale já to beru s nadsázkou a mám z toho prdel. Kdybych měla pořád řešit, jestli někde něco třeba má nebo nemá, jestli dělám ze sebe služku nebo ne? Se..ru na to, doma si uklidím, uvařím, vyperu zajdu si k holiči na kosmetiku (mám roční dceru)něco bokem ještě přividělám a mám svojí hrdost, k tomu dobrej sex. A jo asi jsem dě. vka (snoubenka) no a
![]()
když je mi dobře.
Tady zakladatelce radím jdi do toho, jak psala chatwenna pokud to nebudeš ty bude to jiná, ženská. Ty mu vztah nezničíš, zničit ho chce on a ničí si ho podle mě sama manželka, která mu určitě nedává, jinak by neměl tu potřebu.
Něco si přividěláš užiješ a co se hrdosti týče, tu můžeš mít i tak ne? Já bych na sebe byla hrdá, mám milence, který se mi líbí a kterému se líbím já a ještě mě za to pěkně odmění. Jediný člověk, který by se měl cítit trapně je ta manželka, že si neumí udržet chlapa.
@Virginia až zítra, teď už jsem znavená, udělám to v čase poobědového spánku dětí, to jsou chlapy v práci a ženský mají čas, tak ať to dá aspoň jednu stránku ![]()
@Lejaa píše:
tak ty mi pořád předhazuješ něco o rozvodu, nechápu proč. Z toho jsem usoudila, že jsi rozvedená, když o tom tolik víš..:-)Neznáš mě, ani mého manžela a usuzuješ, že se rozvedeme? Jsi akorát závistivá a schováváš se za nějakou masku spokojenosti.. Je mi tě fakt líto..:-)
Ty mas nejaky problem se ctenim???
@Lejaa píše:
tak ty mi pořád předhazuješ něco o rozvodu, nechápu proč. Z toho jsem usoudila, že jsi rozvedená, když o tom tolik víš..:-)Neznáš mě, ani mého manžela a usuzuješ, že se rozvedeme? Jsi akorát závistivá a schováváš se za nějakou masku spokojenosti.. Je mi tě fakt líto..:-)
Omlouvám se že se do toho se–ru
jen taková poznámka, podle mě jde spíš o to, že si udrží spíš vztah manželky, které s něvěrou počítají a nedělají ze svého manžela boha. Skálopevně věří, jaký mají super vztah a věrnost v něm. A pak sakra narazí. Nejde o to, že by si se měla rozvádět, jen jde o to že typy podobné tobě tak dopadnou. Ženské, které stojí nohama na zemi jsou na tom vždycky líp, to mi věř.
@nikol.ondrášovka píše:
Třeba jim manželství nějak neklape a nechtěj to vzdát kvůli dětemStejně bych do toho nešla. Rvát chlapa od rodiny, brát dětem čas, kteý mohou trávit s tátou, namísto toho on si takhle „užívá“
navíc chudák ta máma dětí
najdi si radši někoho takového svobodného, mě takovejch nabídek chodí.. nedávno mě zval pošťák na oběd za dvacku, nevím jak to myslel
![]()
@Alises píše:
@chatwenna Ano tykáme, ale s člověkem, který téměř všechny uráží si já tykat nehodlám. Máte pravdu nic o vašem pohlavním životě nevím, ale vlastně tady píšete, že je super spát s někym za peníze na úkor neštěstí druhých. To přece není v pořádku. Já osobně bych svobodu nikomu nezáviděla. Nemám ráda samotu a není nic lepšího než vědět, že mám po svém boku milujícího partnera, který mi je věrný. Na svobodě nevidím nic co by se dalo závidět teda aspoň já. Pokud Vám příjde, že můžem závidět to, že neperete ponožky je absurdní. Já to dělám z lásky pro něj! Miluju ho a chci, aby se měl dobře!
Tak z tohodle mi normálně zamrazilo až…hlavně poslední dvě věty…kam až se dá pozvednout praní smradlavejch ponožek jsem neměla dodnes ani tušení… ![]()