Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
25.6.13 23:57
@Lejaa píše:
V podstatě je mi tě líto, že jsi rozvedená. Tak jsi se rozvedla, no a co? To neznamená, že se musí rozvést každý druhý.
Nehledě na to, že máš docela odvahu vsázet si na rozvod někoho, koho vůbec neznáš;)

Nejsem rozvedena - jsem svobodna - ale pro tebe je to asi totez.

Je to o pohledu na vec. Ty doufas, ze budes ta prvni, ja si myslim, ze budes ta druha (kazde druhe manzelstvi se rozvadi).
Jak to dopadne je ve hvezdach, ale statistika nelze.

Kazdopadne ti nepreju nic zleho :mavam:

• Citovat
  • Upravit
164
25.6.13 23:58
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Mozna jo. Kazdopadne si stejne ja muzu myslet, ze je pomateny nekdo, kdo je vdany ctyri roky, rika, jak je to super a jsou si naproooosto verni a manza je boziii :srdce: (coz tedy neni tvuj pripad).Ale kvalitni stabilni pevne manzelstvi, kde jsou manzele partneri, kamaradi, milenci a trva vice nez deset let moc casto nevidim, to se na me nezlob :)
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.6.13 23:58

Chaaachá tak být v situaci zakladatelky - svobodná matka bez přítele, děti na krku, bez vztahu, tak nabídnout mi sex takový sympatický fešák, tak mu normálně dám i zadarmo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I když mně by asi dělalo problém to, že je to otec :poblion:, ale to je jen čistě má soukromá averze, zas to teda není tělesná vada, no. Zas s tím jestli je zadanej, ženatej nebo ne jsem se teda nikdy nes.rala, pokud neměl děti, tak jeho boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.6.13 23:59
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Mozna jo. Kazdopadne si stejne ja muzu myslet, ze je pomateny nekdo, kdo je vdany ctyri roky, rika, jak je to super a jsou si naproooosto verni a manza je boziii :srdce: (coz tedy neni tvuj pripad).Ale kvalitni stabilni pevne manzelstvi, kde jsou manzele partneri, kamaradi, milenci a trva vice nez deset let moc casto nevidim, to se na me nezlob :)

Blahopřeji, už znáš nás dvě, Jasněnu a mě. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 00:00
@nela232 píše:
@chatwenna
Tak to tady pročítám, a tobě musím říct perfektně, jsem v šoku z toho, že se někdo odváží takhle narovinu napsat takové názory jako ty, souhlasím s tebou ve všem a to jsem zadaná, za měsíc se budu vdávat. :mrgreen: Svého snoubence nepodvádím a on mě taky ne asi :lol: pač sex máme třikrát denně tak snad má dost, ale tvoje názory se mi líbí. A já sama sobě přiznám, že občas to vnímam tak jak si psala stojka mezi dveřma, peníze=sex. A to mám stejný příjem jako on, ale já to beru s nadsázkou a mám z toho prdel. Kdybych měla pořád řešit, jestli někde něco třeba má nebo nemá, jestli dělám ze sebe služku nebo ne? Se..ru na to, doma si uklidím, uvařím, vyperu zajdu si k holiči na kosmetiku (mám roční dceru)něco bokem ještě přividělám a mám svojí hrdost, k tomu dobrej sex. A jo asi jsem dě. vka (snoubenka) no a :lol: :lol: když je mi dobře.
Tady zakladatelce radím jdi do toho, jak psala chatwenna pokud to nebudeš ty bude to jiná, ženská. Ty mu vztah nezničíš, zničit ho chce on a ničí si ho podle mě sama manželka, která mu určitě nedává, jinak by neměl tu potřebu.
Něco si přividěláš užiješ a co se hrdosti týče, tu můžeš mít i tak ne? Já bych na sebe byla hrdá, mám milence, který se mi líbí a kterému se líbím já a ještě mě za to pěkně odmění. Jediný člověk, který by se měl cítit trapně je ta manželka, že si neumí udržet chlapa. :kytka:

Fandim ti. Hezky jsi to napsala :mrgreen: A to nepisu proto, ze se mnou souhlasis, ale proto, ze nejsi naivka. Je velka sance, ze zrovna ty manzela udrzis :)))

• Citovat
  • Upravit
14598

@Gina108 bingo..

koukám, kolik je tu úzkoprsých žen. Každá máme své zásady, své životy, své zkušenosti a žádnou to neopravňuje k odsuzování, urážklám apod… klasika, co jsem tu tak asi mohla čekat, než osočování… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@chatwenna ale to jsou ty fáze manželství, první rok, pátý rok, desátý rok, dvacátý…a v každém to roce je to jiné. Ale musíš se k tomu propracovat, ty jsi ještě mladá tak těžko budeš mít kamarádky vdané třeba 10 nebo 20 let, jinak souhlasím je takových manželství málo.

• Citovat
  • Upravit
23847
@chatwenna píše:
Nejsem rozvedena - jsem svobodna - ale pro tebe je to asi totez.

Je to o pohledu na vec. Ty doufas, ze budes ta prvni, ja si myslim, ze budes ta druha (kazde druhe manzelstvi se rozvadi).
Jak to dopadne je ve hvezdach, ale statistika nelze.

Kazdopadne ti nepreju nic zleho :mavam:

Noo taky mám vyloženě odpor k rozvodům, proto jsem taky nezavdala příčinu k rozvodu - nikdy jsem se nevdala a nevdám 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@Virginia píše:
Blahopřeji, už znáš nás dvě, Jasněnu a mě. :mrgreen: :mavam:

Vsak jste taky jedine na celem e-mimi :-D

• Citovat
  • Upravit
11117
26.6.13 00:01

@chatwenna
tak ja jsme treba s manzelem 10 let (od svatby 8). povazuju ho za kamarada i milence a rozvadet se zatim nehodlame.
moji rodice jsou spolu 34let a vodi se na prochazce za ruku :nevim:

nezastavam nazor, ze lepsi byt s blbcem nez sama, to urcite ne. ale taky jsem alergicka nazor, ze je lepsi byt sama, protoze VSICHNI chlapi jsou blbci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 00:02
@Alises píše:
@chatwenna Ano tykáme, ale s člověkem, který téměř všechny uráží si já tykat nehodlám. Máte pravdu nic o vašem pohlavním životě nevím, ale vlastně tady píšete, že je super spát s někym za peníze na úkor neštěstí druhých. To přece není v pořádku. Já osobně bych svobodu nikomu nezáviděla. Nemám ráda samotu a není nic lepšího než vědět, že mám po svém boku milujícího partnera, který mi je věrný. Na svobodě nevidím nic co by se dalo závidět teda aspoň já. Pokud Vám příjde, že můžem závidět to, že neperete ponožky je absurdní. Já to dělám z lásky pro něj! Miluju ho a chci, aby se měl dobře!

prosim te, nema smysl diskutovat - rozchazime se v zakladnich pojmech…

• Citovat
  • Upravit
11750
26.6.13 00:03

Zajimava diskuze, ja bych se zadanym nesla uz z principu… a bylo by mi jedno, ze bude klidne podvadet s jinou. Kazdy to ma holt nastaveny jinak a nedovedu si predstavit v jake bych musela byt financni tisni, abych do tohoto sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
26.6.13 00:04
@Markittka píše:
a být bez partnera, vůbec bych se nebránila jít do této situace znova!!!
užiju sexu, přilepším si… nemusím se doma nervovat s chlapem a vším kolem… jen z takového „vztahu“ musí od prvopočátku pryč city…Jsem podruhé vdaná a pokud by toto nevyšlo (v což fakt ale nedoufám.. resp. doufám v to, že to vyjde)… tak jinak než takto už asi nee…

já s tebou fakt souhlasím jsi po druhé vdaná, a já vdaná nebyla ale s chlapem jsem si užila taky svoje, tak myslím že takový názor maj právě ty které si prošly nějakým zklamáním a proč néé, proč toho nevyužít, než jen starání se o něj a podobně

taky jsem ráda že jsou holky co jsou vdané a šťastné, tak se jim tyto názory moc nelíbí protože jejich vztah je perfektní tak jim tohle přijde divné, a byly by spíš v roli podváděné manželky tak to se není čemu divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@Ali-Ali píše:
@chatwenna
tak ja jsme treba s manzelem 10 let (od svatby 8). povazuju ho za kamarada i milence a rozvadet se zatim nehodlame.
moji rodice jsou spolu 34let a vodi se na prochazce za ruku :nevim:nezastavam nazor, ze lepsi byt s blbcem nez sama, to urcite ne. ale taky jsem alergicka nazor, ze je lepsi byt sama, protoze VSICHNI chlapi jsou blbci.

Mozna ze je to jen faze… Mam male mimco, nabidky na sex. Na sex nemam chut a na to, abych se nekde nadrndala s kocarkem a s cizima chlapama chodila krmit kaceny, zase nemam naladu. Oboje jednou prejde.

EDIT: Jinak samozrejme gratulace k manzelovi… Ze on neni Cech? :-D

Příspěvek upraven 26.06.13 v 00:04

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@chatwenna píše:
Vsak jste taky jedine na celem e-mimi :-D

já snad založím diskuzi, kdo je vdanej víc jak 10 let :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek