Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
25.6.13 23:26
@Virginia píše:
Sviště jsi vyhrála ve sportce? :mrgreen: Máš ty hodnoty jakýsi pošahaný, sleduju tě. :mrgreen:

Za to ty jsi vzor ctnosti. :) Jako ty babky, co jdou z kostela a po ceste pomluvi celou vesnici :)

• Citovat
  • Upravit
25.6.13 23:26
@Ali-Ali píše:
ona ale nechce jit za 50eur poslouzit nejakemu slizkemu paprdovi, ktery se ji hnusi. ten chlap se ji libi, akorat z toho krome dobrodruzstvi koukaji i „vyhody“.

Ale dyť je to to samo. Ať už tak nebo tak, bude jen vydržovanou děvkou. To sou ale výhody, ztratit čest a hrdost a později třeba i úctu dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.6.13 23:27
@chatwenna píše: :) Ja jsem svobodna, brouku :)

ani se nedivím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650

A já zas nechápu co by mi mělo být do cizí ženský..já jsem si jí snad vzala a slíbila věrnost až za hrob…to jako mám mít morální povinost ke všem manželkám světa jo? No to je fakt k smíchu…po ženatym bych cíleně nešla, ale když se sám nabídne a já budu ve sračkách a nebude se mi ten chlap fyzicky ani jinak eklovat tak proč ne…
Proč jsou sklony pořád pranýřovat svobodný ženský, který si můžou dělat co chtěj… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

@chatwenna Si dám dva zdrávasy a je to v cajku, žádnej strach. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
@Virginia píše:
@Kornel Bezpochyby jsi na to jenom ještě nepřišla, víš přece, že nevěrnej je každej. :mrgreen:

No jo ted mi to doslo, ze ja kaca hloupa jsem na to neprisla driv!!!dekuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133

@Lejaa

Právě proto by měl ten chlap ještě objasnit, co přesně „výhody“ znamenají. Za lístek do divadla se to nevyplatí, ale když už by bylo roční předplatné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@Lejaa Za par kacek a listek do divadla bych do toho nesla taky, to je jasny :)

Ale takovych dvacet litru za mesic by se hodilo, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
25.6.13 23:29
@Lejaa píše:
ani se nedivím

Jeeee :roll: Zase jsem narazila na nekoho pro koho znamena byt svobodna neco jako mit lepru :mrgreen:
Ano, vsimla jsem si, ze tady je lepsi zit s blbeckem, hlavne abych nekoho mela, co? :-D

• Citovat
  • Upravit
4099
25.6.13 23:29
@Virginia píše:
@chatwenna Si dám dva zdrávasy a je to v cajku, žádnej strach. :mrgreen:

Mohu se pridati, ze ja se vubec vdavala a coz pak muj manzel chudak podpantoflak vernej!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.6.13 23:31
@Kornel píše:
Mohu se pridati, ze ja se vubec vdavala a coz pak muj manzel chudak podpantoflak vernej!!! :andel:

To víš, že jo, vem toho věrnýho blbečka, já toho svýho vezmu taky, po cestě se pomodlíme a hurá do velkýho světa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 23:31
@Tuco píše:
A já zas nechápu co by mi mělo být do cizí ženský..já jsem si jí snad vzala a slíbila věrnost až za hrob…to jako mám mít morální povinost ke všem manželkám světa jo? No to je fakt k smíchu…po ženatym bych cíleně nešla, ale když se sám nabídne a já budu ve sračkách a nebude se mi ten chlap fyzicky ani jinak eklovat tak proč ne…
Proč jsou sklony pořád pranýřovat svobodný ženský, který si můžou dělat co chtěj… :twisted:

To je prave ta zavist, ze nemusime prat ty smradlave ponozky, varit teple vecere a navic si muzeme dobre zasoulozit :-D

• Citovat
  • Upravit
4099
25.6.13 23:32
@Virginia píše:
To víš, že jo, vem toho věrnýho blbečka, já toho svýho vezmu taky, po cestě se pomodlíme a hurá do velkýho světa. :mrgreen:

Tak reseni mame a ted uz jen doufat ze se z toho vymodlime zlato ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.6.13 23:32

@chatwenna
Ne :-)

@Tuco píše:
Proč jsou sklony pořád pranýřovat svobodný ženský, který si můžou dělat co chtěj… :twisted:

ty sis ji sice nevzala a nic jí neslíbila, ale proč bys měla být zrovna ty ta která zničí jiný vztah? Nikdo svobodný ženský nepranýřuje, ale právě tyto povolné typy, jako ty, co běhají po světě a nevadí jim chrápat s ženáčama ničí ty rodiny. Kdyby každá ženská měla trochu soudnosti, tak by nemuselo být tolik podvedených. Vždyť po světě běhá tolik jiných a svobodných, tak proč jít s prvním ženáčem, kterej má prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.6.13 23:33
@chatwenna píše:
To je prave ta zavist, ze nemusime prat ty smradlave ponozky, varit teple vecere a navic si muzeme dobre zasoulozit :-D

A tak když ti to stačí k životu, proč ne. :mrgreen: Bacha na pokles libida v pokročilém věku, souložit nebudeš potřebovat a co pak? Kde jsou ta pozitiva a sociální jistoty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí