Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ali-Ali píše:
ona ale nechce jit za 50eur poslouzit nejakemu slizkemu paprdovi, ktery se ji hnusi. ten chlap se ji libi, akorat z toho krome dobrodruzstvi koukaji i „vyhody“.
Ale dyť je to to samo. Ať už tak nebo tak, bude jen vydržovanou děvkou. To sou ale výhody, ztratit čest a hrdost a později třeba i úctu dětí.
A já zas nechápu co by mi mělo být do cizí ženský..já jsem si jí snad vzala a slíbila věrnost až za hrob…to jako mám mít morální povinost ke všem manželkám světa jo? No to je fakt k smíchu…po ženatym bych cíleně nešla, ale když se sám nabídne a já budu ve sračkách a nebude se mi ten chlap fyzicky ani jinak eklovat tak proč ne…
Proč jsou sklony pořád pranýřovat svobodný ženský, který si můžou dělat co chtěj… ![]()
@chatwenna Si dám dva zdrávasy a je to v cajku, žádnej strach. ![]()
@Virginia píše:
@Kornel Bezpochyby jsi na to jenom ještě nepřišla, víš přece, že nevěrnej je každej.
No jo ted mi to doslo, ze ja kaca hloupa jsem na to neprisla driv!!!dekuji ![]()
Právě proto by měl ten chlap ještě objasnit, co přesně „výhody“ znamenají. Za lístek do divadla se to nevyplatí, ale když už by bylo roční předplatné ![]()
@Lejaa Za par kacek a listek do divadla bych do toho nesla taky, to je jasny ![]()
Ale takovych dvacet litru za mesic by se hodilo, ne? ![]()
@Lejaa píše:
ani se nedivím
Jeeee
Zase jsem narazila na nekoho pro koho znamena byt svobodna neco jako mit lepru ![]()
Ano, vsimla jsem si, ze tady je lepsi zit s blbeckem, hlavne abych nekoho mela, co? ![]()
@Virginia píše:
@chatwenna Si dám dva zdrávasy a je to v cajku, žádnej strach.
Mohu se pridati, ze ja se vubec vdavala a coz pak muj manzel chudak podpantoflak vernej!!! ![]()
@Kornel píše:
Mohu se pridati, ze ja se vubec vdavala a coz pak muj manzel chudak podpantoflak vernej!!!
To víš, že jo, vem toho věrnýho blbečka, já toho svýho vezmu taky, po cestě se pomodlíme a hurá do velkýho světa. ![]()
@Tuco píše:
A já zas nechápu co by mi mělo být do cizí ženský..já jsem si jí snad vzala a slíbila věrnost až za hrob…to jako mám mít morální povinost ke všem manželkám světa jo? No to je fakt k smíchu…po ženatym bych cíleně nešla, ale když se sám nabídne a já budu ve sračkách a nebude se mi ten chlap fyzicky ani jinak eklovat tak proč ne…
Proč jsou sklony pořád pranýřovat svobodný ženský, který si můžou dělat co chtěj…
To je prave ta zavist, ze nemusime prat ty smradlave ponozky, varit teple vecere a navic si muzeme dobre zasoulozit ![]()
@Virginia píše:
To víš, že jo, vem toho věrnýho blbečka, já toho svýho vezmu taky, po cestě se pomodlíme a hurá do velkýho světa.
Tak reseni mame a ted uz jen doufat ze se z toho vymodlime zlato ![]()
@chatwenna
Ne ![]()
@Tuco píše:
Proč jsou sklony pořád pranýřovat svobodný ženský, který si můžou dělat co chtěj…
ty sis ji sice nevzala a nic jí neslíbila, ale proč bys měla být zrovna ty ta která zničí jiný vztah? Nikdo svobodný ženský nepranýřuje, ale právě tyto povolné typy, jako ty, co běhají po světě a nevadí jim chrápat s ženáčama ničí ty rodiny. Kdyby každá ženská měla trochu soudnosti, tak by nemuselo být tolik podvedených. Vždyť po světě běhá tolik jiných a svobodných, tak proč jít s prvním ženáčem, kterej má prachy?
@chatwenna píše:
To je prave ta zavist, ze nemusime prat ty smradlave ponozky, varit teple vecere a navic si muzeme dobre zasoulozit
A tak když ti to stačí k životu, proč ne.
Bacha na pokles libida v pokročilém věku, souložit nebudeš potřebovat a co pak? Kde jsou ta pozitiva a sociální jistoty? ![]()
Za to ty jsi vzor ctnosti.
Jako ty babky, co jdou z kostela a po ceste pomluvi celou vesnici