Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.6.13 23:13

@Lejaa ještě, že jsi tu ty a máš na to stejný názor jako já. Já jsem si na chvíli připadala jako v jiném světě.
Koukám, že tady nějaká hrdost či sebeúcta nehraje roli. Peníze až na prvním místě. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 23:14
@Tuco píše:
Byla bych nasraná, že na mě zbyly ty ponožky smradlavý… :jazyk:Příspěvek upraven 25.06.13 v 23:13
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
chatwenna

@LUCIPERKA-ddub Matka samozivitelka nema na hrdost cas, brouku :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Já teda taky fakt nechápu některé reakce. Ano, když by nebyl ženatý a neměl partnerku, tak proč si tě nevydržovat, nesponozorovat, proti tomu nic, ale takhle--- to je přece špatně. I když to třeba zkusí na někoho jiného a nakonec si tu milenku najde, já bych na to to svědomí teda neměla. On má rodinu, takže za mě je to hotová věc - nikdy!

• Citovat
  • Upravit
4099
25.6.13 23:15
@LUCIPERKA-ddub píše:
@Lejaa ještě, že jsi tu ty a máš na to stejný názor jako já. Já jsem si na chvíli připadala jako v jiném světě.
Koukám, že tady nějaká hrdost či sebeúcta nehraje roli. Peníze až na prvním místě. 8o
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.6.13 23:16

@chatwenna
děkuji, že jsi to tak inteligentně vysvětlila..
každej tady jeho manželku hrozně zná, že o ní píše:-)

nevím v čem je manželka kurva.. můj muž má taky peníze, ale rozhodně se od něj nenechám vydržovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.6.13 23:16

A když jsou příspěvky žen, které by prostě nesouložily za peníze, moralistickými výkřiky, co jsou příspěvky těch, které s tím souhlasí? Jsou to kecy v kleci a až by došlo na věc, vycouvaly byste? Nebo jsou to ku*evské kecy?

Proč bych měla být moralistka, pokud jsem proti a odmítla bych? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.6.13 23:17

Holky, nevím jak je na tom zakladatelka finančně. Pokud bych neměla co dát dětem do hrnce tak bych do toho šla, rozhodně lepší než dát děti do děcáku nebo jim nemoct dát pořádně najíst.

@chatwenna není moc hezké nazývat manželky kurvami.

• Citovat
  • Upravit
7765

Já se nechci nikoho zastávat, ale nepodvede svojí ženu se zakladatelkou udělá to s jinou. Todle je chlap padlej na hlavu :zed:. Doma bych ho nechtěla mít ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
@LUCIPERKA-ddub píše:
Koukám, že tady nějaká hrdost či sebeúcta nehraje roli. Peníze až na prvním místě. 8o

ona ale nechce jit za 50eur poslouzit nejakemu slizkemu paprdovi, ktery se ji hnusi. ten chlap se ji libi, akorat z toho krome dobrodruzstvi koukaji i „vyhody“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 23:18

@Jasněnkaa Jasnenko, princip zustava stejny, to se na me nezlob.

• Citovat
  • Upravit
36556
25.6.13 23:18

No, pro štětku je obecně nejhorší přiznat si, že je štětka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magnifique
25.6.13 23:19

A proč ne? Milenky ženáčů jsou kvanta. To je holt život. A na druhou stranu alespoň dětem obstaráš co potřebují. Za mě ano… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13714
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Jasnenko, princip zustava stejny, to se na me nezlob.

Možná u vás doma :-). :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175

Zakladatelko, ja bych do toho sla byt tebou. Pokud se ti libi, rozumite si a nebude to tobe proti srsti, tak proc ne? Ty jsi svobodna, dospela a bez zavazku. Pokud ma mit nekdo vycitky, tak on. A to by jste si mile damy, moralistky, mely uvedomit v prvni rade. Na neveru jsou vzdy potreba dva a ne jen ta dotycna, ktera si s chlapem uziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí