Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia
nemam nikomu za zle, ze by odmitl. ale nemam rada reci typu „kurv. je to“. nejlip podporene nejakym klise o hrdosti a divani se do zrcadla…
@LUCIPERKA-ddub
přesně. taky jsem v šoku.. a jak píše @Virginia jsou to keci v kleci.. taky bych chtěla hrdinky vidět, když by na věc došlo..
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Jasnenko, princip zustava stejny, to se na me nezlob.
v čem?
@Lejaa Tak se zamysli, co je za typ chlapa
Myslis, ze to dela poprve? Myslis, ze to dela naposledy??? Opravdu si myslis, ze to manzelka netusi?
A proc s nim zustava - jasne, kvuli prachum
Tohle mi nikdo nevymluvi ![]()
@Jasněnkaa Prikladem muzou byt diskuze, kdy se zena rozvadi, rozchazi a prvni na co se pta jsou socialni prispevky…
No paní psala, že má průměrnou mzdu, tož to mi moc nejde dokupy s tím, že děcka nemají ani suchej rohlík.
A komu dnes peníze neschází? Těžko, říct, je-li opravdu ve vážných existenčních problémech, na mě to prostě dělá dojem, že si chce přilepšit. ![]()
@chatwenna U nás teda kurvu nedělám, my jsme se kdysi rozhodli, že budeme žít spolu, vzali jsme se, měli jsme děti, oba pracujeme a společně živíme naše děti a budujeme ten náš hrad. Ne, fakt nesouložím za prachy ani za dárečky. ![]()
Je to vec nazoru a taky o zaludku a hlavne srdci!!!opet se tady strhla diskuse ve ktere se zase ponizuji nazory druhych, mam pocit ze je to cim dal horsi!!!Diky bohu na to mema muj muz zaludek ani cas a samotne by me z toho bylo na bliti ale jak kazdy uzna za vhodne!!!kazdy jsme si strujcem sveho stesti!!!
@chatwenna i samoživitelka má na hrdost čas!
Já před třema rokama na srazu potkala svou první velkou lásku. Bavili jsme se a došla i řeč na to, že by rad sem tam se sešel… atd. Prostě podobné jako toto.
Byl ženatej dvě děti, manželka těhotná.
Odmítla jsem a už nikdy se s nim nesetkala. Nemohla bych si sama sebe vážit, nemohla bych se na sebe ani podívat do zrcadla. Mám svou hrdost a nehodlám někomu dělat matraci a ze sebě běhnu.
A že manželka je taky děvka? Pleteš si pojmy a dojmy. Když má někdo jednou partnera/ manžela - partnerku/ manželku, tak má být věrný. Pokud mu nevyhovuje, má se rozejít a pak si teprve zase někoho hledat.
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Prikladem muzou byt diskuze, kdy se zena rozvadi, rozchazi a prvni na co se pta jsou socialni prispevky…
tak takove zrovna kurv. nebudou, protoze to by mely manzele, ze kterych pri rozvodu vytriskaji dost, aby se po davkach ptat nemusely ![]()
@chatwenna úžasný typ chlapa to jistě je, proto budu další běhna v řadě, která mu podrží za pár kaček, nebo lístek do divadla.?
Ne, děkuji.
@chatwenna píše:Ja jsem svobodna, brouku
Sviště jsi vyhrála ve sportce?
Máš ty hodnoty jakýsi pošahaný, sleduju tě. ![]()
@chatwenna píše:
@Lejaa Co si budeme povidat… Manzelka taky asi nebude s prachacem z ciste lasky, ze…Zvlast kdyz on se s tim vubec netaji, kdyz bali maminky spoluzaku svych deti…Manzelka je taky kur-va, akorat, ze na to ma papir.
@Ali-Ali píše:
tak takove zrovna kurv. nebudou, protoze to by mely manzele, ze kterych pri rozvodu vytriskaji dost, aby se po davkach ptat nemusely
Ja tim chci rict, ze z manzelstvi/partnerstvi vyplivaji financni vyhody. Nemyslim tim zlatokopectvi.
@Kornel Bezpochyby jsi na to jenom ještě nepřišla, víš přece, že nevěrnej je každej. ![]()