Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
25.6.13 23:33
:-D

Drzim palce, aby ses rozhodla tak, jak chces :-) na necich rady bych v tomhlenstom pripade proste a jednoduse zanevrela. je to tu trosku nemistna otazka, kdyz clovek musi aspon trosku tusit, jak se to tady rozpolti :-) :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 23:34
@Lejaa píše:
@chatwenna
Ne :-)ty sis ji sice nevzala a nic jí neslíbila, ale proč bys měla být zrovna ty ta která zničí jiný vztah? Nikdo svobodný ženský nepranýřuje, ale právě tyto povolné typy, jako ty, co běhají po světě a nevadí jim chrápat s ženáčama ničí ty rodiny. Kdyby každá ženská měla trochu soudnosti, tak by nemuselo být tolik podvedených. Vždyť po světě běhá tolik jiných a svobodných, tak proč jít s prvním ženáčem, kterej má prachy?

Rodinu snad nici ten chlap, co se rozhodl podvadet, ne? :-D
Nebo si myslis, ze kdyby mu zadna nedala, tak by byl vztah ok? :-D

• Citovat
  • Upravit
4099
25.6.13 23:35

Jo ja se prosim pekne opravdu radim k tem manzelkam ktere rady ty smradlave ponozky vyperou s laskou navari uklidi a jeste si skvele zasoulozi, muz pro nas delala s laskou maximum a dela a navic nam. dokazuje jak nas miluje!!!holky nehadejte se a hezke sny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.6.13 23:35

@Lejaa
a kdyby se manzelky vic staraly o manzely a pracovaly na vztahu, tak by jich mozna tolik nebehalo za mladyma svobodnyma holkama…
(a to rikam jako manzelka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.6.13 23:36

Jo, každej chlap může bejt nevěrnej, ale my si to, ženský, nakonec děláme samy. Je ženatej a tak by měl být pro ostatní ženský tabu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@Virginia píše:
A tak když ti to stačí k životu, proč ne. :mrgreen: Bacha na pokles libida v pokročilém věku, souložit nebudeš potřebovat a co pak? Kde jsou ta pozitiva a sociální jistoty? :mrgreen:

Popisuju sebe pred materstvim. :) Co bude, az si budu znovu jista v kramflecich, netusim. Dokud nejsem srovnana sama se sebou, je nesmysl, abych k sobe pripoutala dalsi bytost.

• Citovat
  • Upravit
1133

@Lejaa

To by mě zajímalo, kde má ta utahaná upracovaná matka dvou malých dětí hledat svobodného, pěkného, inteligentního a zajištěného chlapa :think: Podle mě jich zas TOLIK po světě neběhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
@chatwenna píše:
Jeeee :roll: Zase jsem narazila na nekoho pro koho znamena byt svobodna neco jako mit lepru :mrgreen:
Ano, vsimla jsem si, ze tady je lepsi zit s blbeckem, hlavne abych nekoho mela, co? :-D

když si nedokážeš najít inteligentního, zbyde ten blbeček no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
25.6.13 23:37
@Ali-Ali píše:
@Lejaa
a kdyby se manzelky vic staraly o manzely a pracovaly na vztahu, tak by jich mozna tolik nebehalo za mladyma svobodnyma holkama…
(a to rikam jako manzelka)
:pankac: svata pravda!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 23:37
@smultul píše:
Jo, každej chlap může bejt nevěrnej, ale my si to, ženský, nakonec děláme samy. Je ženatej a tak by měl být pro ostatní ženský tabu :!

Vazne??? :-D Takze ony ty zenske toho chlapa uspaly a odtahly… :-D To jsou teda mrchy :)

• Citovat
  • Upravit
10650
25.6.13 23:38
@Lejaa píše:
@chatwenna
Ne :-)ty sis ji sice nevzala a nic jí neslíbila, ale proč bys měla být zrovna ty ta která zničí jiný vztah? Nikdo svobodný ženský nepranýřuje, ale právě tyto povolné typy, jako ty, co běhají po světě a nevadí jim chrápat s ženáčama ničí ty rodiny. Kdyby každá ženská měla trochu soudnosti, tak by nemuselo být tolik podvedených. Vždyť po světě běhá tolik jiných a svobodných, tak proč jít s prvním ženáčem, kterej má prachy?

No vidiš…to jsi mi rozšířila obzory… děkuji…A já doteď měla za to, že rodinu zničí chlap, kterej má chutě na jiný maso (skoro každej mimojiné) a místo aby si jen zašoupal tak to vezme vážně a hned se chce rozvádět a zakládat novou rodinku… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.6.13 23:39

Já bych to teda oddělila, to, že je chlap nevěrný je prostě jeho problém - za to obvkle nemůže ani manželka ani milenka. To, zda on je nebo není ženatý tu vlastně není nijak důležité.
Mě by spíš zajímalo, jak je na tom zakladatelka finančně, pokud fakt jí obden krajíc suchého chleba, tak bych to pochopila a nevylučuji, že bych na to v krajním případě nepřistoupila, ale pokud si chce jen „přilepšit“, protože ji už nebaví počítat každý halíř, tak bych si to rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 23:39

@Lejaa To se prave me netyka, ja jsem sama :palec:
Ale dle diskuzi se tyka poloviny holek na e-mimi :-D Asi taky spatne hledaly :-D

Si pockam, az se budes za sedm let rozvadet, pak ti to pripomenu :)

• Citovat
  • Upravit
900
25.6.13 23:40

Ono staci si precist(on to nema doma nic moc)tezko te dotycne rekne:doma vsechno funguje, sex je skvelej, manzelku miluju a rodinu nikdy neopustim! pojd si se mnou zasoulozit, dam ti 20 tisic mes. vyjde me to totiz levneji nez v bordelu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.6.13 23:41
@Virginia píše:
Já bych to teda oddělila, to, že je chlap nevěrný je prostě jeho problém - za to obvkle nemůže ani manželka ani milenka. To, zda on je nebo není ženatý tu vlastně není nijak důležité.
Mě by spíš zajímalo, jak je na tom zakladatelka finančně, pokud fakt jí obden krajíc suchého chleba, tak bych to pochopila a nevylučuji, že bych na to v krajním případě nepřistoupila, ale pokud si chce jen „přilepšit“, protože ji už nebaví počítat každý halíř, tak bych si to rozmyslela.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria