Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se nestačím divit, kolik ženských by do toho šlo? ![]()
Já osobně bych to nikdy nedopustila, abych se „táhala“ se ženáčem. Vím jaké to je, být na místě té manželky/ partnerky.
Sama sebe bych si nemohla vážit, připadala bych si jako běhna, co se nechá za „výhody“ vydržovat, když si chce pán jen tak od rodiny „odskočit“
Je mi z těch reakcí tady blivno.
Jdi do toho…to že je ženatej by pro mě byla teda naopak výhoda…aspoň si nebude dělat nároky a praní smradlavejch ponožek obstará někdo jinej… ![]()
„Výhody“ jsou nicneříkající termín. Rozhodovala bych se podle toho, co si pod tím představuje
A řešit že je ženatý? To je jeho problém, ty zadaná nejsi, to bych neřešila ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
@chatwenna![]()
![]()
a to že si bude připadat jako děvka, je vedlejší?
jo, cekala jsem na prvni moralisticky vykrik tohoto typu ![]()
@chatwenna píše:
@Lejaa Kdyz to nebude ona, rekne si jine… Skoda penez, ne?
Jasně, v podstatě ušlý zisk ![]()
@chatwenna
ať si ty peníze narve ta jiná někam:-) Raději budu mít svou hrdost a žít dál jak doposud, než se mít o něco málo líp a dívat se každej den do zrcadla říkat si, že jsem vlastně ku*va..
@ruzovasrnka Presne.
Prece si tu nekdo nemysli, ze kdyz ho odmitne, tak panicek poslusne nakluse za zenuskou. Tyhle typy budou neverne vzdycky a kazde.
@Tuco
tobě bych přála být na místě té manželky.. jak by ti asi bylo, hm?
Take bych dotoho urcite nesla ale pokud chces tak hlavne zjisti proc to chce po tobe, mozna ma doma nejakou mrchu ktera ho nepohladi, nerekne hezkeho slova, proste ze ho ma v pr… Ale osobne bych do toho nesla-rika se NA KAZDOU SVINI SE VODA VARI!!!dej si pozor pa
@chatwenna
alespoň si můžu vážit sama sebe. A nestydět se ani před sebou ani před svýma dětma..
@Lejaa píše:
@Tuco
tobě bych přála být na místě té manželky.. jak by ti asi bylo, hm?
Byla bych nasraná, že na mě zbyly ty ponožky smradlavý… ![]()
Příspěvek upraven 25.06.13 v 23:13
@Lejaa Co si budeme povidat… Manzelka taky asi nebude s prachacem z ciste lasky, ze…
Zvlast kdyz on se s tim vubec netaji, kdyz bali maminky spoluzaku svych deti…
Manzelka je taky kur-va, akorat, ze na to ma papir.
Řešila bych sebe a svou situaci, své rozpoložení a své pocity! Podle sebe se rozhodni! Ty jsi nezadaná..ty nemáš na své straně důvod, proč s ním nejít do vztahu. On je ten, kdo by měl řešit, že má, ženu, rodinu a že si to ohrožuje. Protože jestli chce milenku, bude ji mít. Když to nebudeš ty, najde si jinou. A výhody a děvka..záleží v jaké formě. Peníze na posteli po je velký rozdíl oproti třeba nějaký dárek, dovolená, lístky na cosi pro tebe či děti? To se milenkám i partnerkám kupuje běžně, ne?
A teď mně kamenujte ![]()