Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@renda81 píše:
myslím že to přirovnání tady nebylo pochopeno
No, ale tebou ![]()
@Jasněnkaa píše:
@Virginia no zas tak starej není, aby neTOvždyť je to zajda. A vůbec tady nebudu psát náš intimní život
![]()
Prosim, jak to vypada po tricetiletem manzelstvi??? ![]()
@chatwenna píše:
No, ale tebou
protože nejsem ta perfektní manželka co má nejlepšího manžela na světě a budem spolu do smrti, ale čí???
já jsem v takovej situaci jako ty svobodná ![]()
@Jasněnkaa píše:
@Virginia no zas tak starej není, aby neTOvždyť je to zajda. A vůbec tady nebudu psát náš intimní život
![]()
Nepiš, já bych ho taky napsala jen anonymně, mám strach ze závistivců. ![]()
@chatwenna struhadlo ne, bych si ho rozklekla a neměla bych na čem strouhat sejra ![]()
@renda81 Brouku, o co jde??? ![]()
Ja vedela, ze se Gina bavi o aute, s tim manzelem to byl vtip…
Napsalas mi, ze to prirovnani nebylo pochopeno… A ja ti odepsala „tebou“, protoze jsi nepochopila, ze jsem si delala legraci, ze chce Gina prodat manzela… Ja pochopila, ze mluvi o aute… A uz nevim, jak polopatej to vysvetlit.
Ale jestli jsi myslela tim prispevkem „prirovnani nebylo pochopeno“ neco jineho, tak to teda nechapu ja ![]()
@Virginia @chatwenna
Vy jste husté to jinak nejde říct snad na Vás ještě někde narazím, hezký večer já budu celou noc,, přemýšlet´´,kde mám chlapa
noc je dlouhá, snad to vydržím až do rána
![]()
Příspěvek upraven 26.06.13 v 00:34
@nela232 píše:
@Virginia @chatwenna
Vy jste husté to jinak nejde říct snad na Vás ještě někde narazím, hezký večer já budu celou noc,, přemýšlet´´,kde mám chlapanoc je dlouhá, snad to vydržím až do rána
![]()
![]()
No ja teda ne! A Virginia jen nekdy a to na me! ![]()
EDIT: Jezis, ja jsem pako… Jsem cetla „HNUSNE“ misto huste ![]()
To jsem snad jediná žena ma světě která za sex od svého chlapa nic nedostává, a radši ho nemá vůbec když cítí že to opravdu nechci ![]()
@Tuco píše:
Tak z tohodle mi normálně zamrazilo až…hlavně poslední dvě věty…kam až se dá pozvednout praní smradlavejch ponožek jsem neměla dodnes ani tušení…
@chatwenna píše:
Drzim ti palce.Bez do toho… Stejne se ti libi
Uzijes si a jeste vezmes decka na dovcu
já taky ![]()
@Virginia no zas tak starej není, aby neTO
vždyť je to zajda. A vůbec tady nebudu psát náš intimní život