Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
26.6.13 09:28
@chatwenna píše:
@araw No jo, vzdyt jsem nazvala manzelky kur… s papirem. Maji prave papir, ze majetek je spolecny, ackoliv se o nej nijak nepricinily ;-)

Manzelstvi je finance vyhodne. Je tomu tak od nepameti. :-)

EDIT: Jsem netusila, ze i ty patris mezi ty, co je pro ne manzelstvi stredobod vesmiru a bez manzela si pripadas menecena :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.06.13 v 09:04

Tak třeba já do našeho manželství přinesla dům, to vcelku jde, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.6.13 09:29

@chatwenna líbí se mi tvoje názory :pankac: :pankac:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
26.6.13 09:30

Teeda, ty chlapi jsou ale m…rdky, ja bych byla potvora a rekla to jeho zene a pekne mu zavarila. Takhle vyuzivat bezradnou zenskou, sprosty. Hold, matky pro blaho svych deti udelaj cokoli. Aspon se nezamiluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
26.6.13 09:30

@Lejaa
záleží, jak je velký :-)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 09:31
@kate02 píše:
Rozvádí se iproto, že očividně je pro spoustu lidí jednodušší „jíto dům dál“, než na tom vztahu pracovat… :jazyk: A to je čím? Aaaaano, tím, že se najde dost lidí, kterým je u zadní části těla, že partner je už zadanej… :nevim: to je o té morálce, no…

No, hlavne je to ukradene tomu partnerovi, ze…

• Citovat
  • Upravit
8959
@araw
@chatwenna píše: :-D To je komicke.. Kdyz nekdo nesdili ty vase naivni predstavy, tak je okamzite zahorkly :-D
Ja zase doufam, ze nikdy neskoncim jako ty, co tvrdi, ze az partnerstvi z nich udelalo celeho cloveka. Nastesti jsou mezi nami holky, co si vazi sami sebe a umi zit sami za sebe, at uz s chlapem nebo samy :-)

Komická jsi ty, prý „najdou se mezi námi i takové, které si váží sami sebe“ :lol: jak prosimte, když muizes šu*at za peníze..
Raději si budu vážit svého vztahu, než se plácat od ničeho k ničemu… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

Mě by ta nabídka urazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 09:32
@Lejaa píše:
Tak třeba já do našeho manželství přinesla dům, to vcelku jde, ne? :palec:

Samozrejme :) Ale myslim, ze chapes, ze se bavim vseobecne… :)

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 09:34

@araw
:potlesk:
Souhlasím s tebou:-)
nevím, proč každej protichůdnej názor (tedy ten negativni na spani s chlapi za penize) je zde ukamenovanej, ze? A ještě z nás udělají naivky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.6.13 09:34
@chatwenna píše:
Samozrejme :) Ale myslim, ze chapes, ze se bavim vseobecne… :)

To samozřejmě chápu, jen ti tím ukazuju, že to tak všeobecné být právě nemusí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.6.13 09:35
@nepř. G12 píše:
@Lejaa
záleží, jak je velký :-)

Velký :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 09:35
@Virginia píše:
No já bych tu debatu shrnula asi tak: Každá liška chválí svůj ohon, a která ho nemá, říká, že lepší být bez něj.
Objektivně - lišky s krásnýma hebkýma a pěstěnýma ohonama jsou přece jen hezčí, že jo. Tudíž pěkné a fungující manželství je pro člověka obvykle příjemnější stav než samota.
Já taky cítím z Chatwenny zklamání a nedůvěru vůči vztahům. On člověk může žít sám za sebe i v manželství.

To, co citis je strach. Ale tyhle nazory jsem mela vzdycky. Pred blbeckem i po nem :mrgreen:
To, ze manzelstvi je ohon, tvrdis ty.

Jsem ochotna s tebou diskutovat, protoze tvoje nazory bez urazek maji hlavu a patu, i kdyz s tebou casto nesouhlasim. :)
Ale vadi napriklad na @araw, ze napise, ze se „nikdy nevdam“ - to je nejaky handicap nebo co? :-D Mne to prijde komicke a staromodni… To opravdu nemate, zensky, nic jineho na praci, nez hledat zenicha? To je jak z Mrazika :-D

• Citovat
  • Upravit
10650
26.6.13 09:37

No tak člověk by měl v manželství počítat se vším…né si nasadit brejle růžovky a věřit tomu, že ten druhej by nikdy nic nikde jinde bla bla…a strávený společný léta pro mě osobně nejsou ukazatel ničeho…tim druhym si člověk nemůže bejt jistej nikdy…ani po roce, ani po deseti letech a ani po třiceti atd. Nikdy přeci nemůžu říct s jistotou, že manželovi nebo mě samotný nerupne v kouli a někoho si nenajde/nenajdu..člověk se s časem nějak vyvíjí taky ne, někam posunuje…já s nemlžu být jistá sama sebou a tím co bude za pět let natož tim druhym…
Kolikrát já slyšela větu typu: To je jako kdyby to byl úplně jinej člověk, já ho vůbec nepoznávám…bla bla
Manželství existuje kvůli dětem předevšim…bez dětí by to asi postrádalo smysl ne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
26.6.13 09:38

@chatwenna ja s nekteryma tvyma nazorama taky nesouhlasim, ale rozhodne se nebudu snizovat na tu uroven, ktera tady jede, abych rikala holkam, ktery jsou stastny, ze jsou naivky a s velkou pravdepodobnosti se rozvedou, stejne tak nebudu rikat, ze muzes mit takovy nazor jenom proto, ze jsi zklamana a zahorkla.
Mam kamaradku, ktera je sama, nikdy nemela poradny vztah a vsimla jsem si, ze „na akcich“ se na ni obraci jen zadani, kteri by chteli zahnout. Ona to bere jako kompliment, ze se na ni nekdo vubec podiva a navic nekdo, kdo uz nekoho ma, ma z toho hned spravenou naladu, ja to beru jako, ze jsou ti chlapi svine a nasli si dobrou obet na rychlovku nez se vrati ke svymu stereotypu doma.
Bohuzel to tady tak vypada, clovek se muze snazit pracovat na tom svym vztahu a doufat, ze k tomu stejne pristoupi i jeho partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
26.6.13 09:42

Prestante uz do chatwenny šít - nejni ani zahorkla ani zavistiva. Je vtipna, ironicka, samostatna jen ma jiny nazor a treba jine zkusenosti…
Jestli se zakladatelce typek libi a chtela by s nim suk. t tak jako tak nevidim nic spatnyho na tom, ze spoji prijemne s uzitecnym. Divne rozdany karty na zacatek „vztahu“. Kdyz by tam nebyl ten efekt -prilepseni- tak by to byl uplne normalni vztah-milenka+zenac kterych je miliony a to takove emoce nebudi. Chlapek si asi chce citovy distanc od milenky pojistit prachama. A co? Blbej kdo dava, blbejsi kdo nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí