Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
26.6.13 12:11

@Lejaa Uved priklad jinak neni o cem diskutovat :)

• Citovat
  • Upravit
236
26.6.13 12:11

Slecny, pani ja Vam k tomuto pridam pohled chlapa, pokud mohu? Clovek vzdycky chce to co nema, to je proste vlastnost lidi. Pan udelal nabidku, jak se rika lina huba, holy nestesti. Slecna bez pritele si nabidku rozmysli. Vy tady rikate neco o svedomi etc.. Jak jste se seznamily vy? Prislo pozvani na sklenicku, do kina, na veceri, na vikend? Kdo prevazne platil, na prvnim rande on? Pokud jste na posledni dve otazky odpovedely ano, jde VELMI obecne rici, ze jste meli podobnou nabidku. Rozhodnuti o pokracovani veceru bylo na Vas. Tento pan vsak pouze, preskocil obecne dane pravidla a misto pozvani na sklenicku, na rovinu nabidl „Budes se mnou spat, ja ti obcas neco zaplatim“. Rozhodnuti je take na pani. Libi se mi, jak tady rikate o svedomi atd. Nekoho napriklad muze soulozeni za vyhody vzrusovat. A jste si jisty, ze Vas manzel/pritel Vas nepodvadi. V mem okoli je dost malo muzu (i zen) kteri nemeli nejaky mimomanzelsky romanek. Par muzu to resilo napriklad navstevou nevestince, aby vedeli, jake to je od profi. Zeny vetsinou uletem s kolegou ci s nejakym panem neznamym.. Kdyz se mi sveruji s moralni kocovninou stejne to skonci vetou, zijeme jen jednou, tak at mam na co ve stari vzpominat. Dnesni doba tomuto chovani i odpovida. Pouzij a vyhod. Z vyjadreni jedne lehke slecny.. „Popravde vase zeny si za to muzou sami, kdyby se obcas v posteli namalovaly, oblekly si hezke pradlo, vzaly paruku, zkusily neco noveho, tak mi de*ky nemame zadnou klientelu.“ Na druhou stranu, kolik z vasich muzu Vam jen tak privezlo domu kytku, jentak Vas vecer vzali na veceri do hezke restaurace… Nechci byt v tomto tematu soudcem, ale nemyslim si, ze je dobre slecne predhazovat svedomi a nazyvat ji placenou spolecnici. Chlap se ji libi a je ji sympatickej a misto pozvani na veceri, bude mit zaplacenou eletriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 12:12
@vendulka72 píše:
Když ono je tak fajn, nechat si pořád vnucovat nové šaty, letní a zimní dovolené, uvařený nedělní oběd, šperky (které nenosím), nové auto…
Hledám důvod, proč být samotná? Asi bych musela být masochistka. Ale všechny ženské to tak nemají, to je fakt. :|

Tak vidis, tak proc by si to nemohla nechat libit i zakladatelka..? :)

• Citovat
  • Upravit
1957
@chatwenna píše:
@vendulka72 Ja neustale ziram, jak jsou lidi vztahovacny… 8o
Nehlede na to, ze si nekteri mysli, ze si manzelstvim nekoho pripoutali… :mrgreen:

Proč vztahovačný. Píšu jak to mám já. To se nesmí?
Manželstvím si nepřipoutáte. Manželstvím pouze dáte najevo, že s sebou navzájem počítáte a hodláte spolu přečkat i to horší. Někteří i přečkají. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@chatwenna píše:
@LUCIPERKA-ddub Prosim te, najdi mi jeden prispevek, kde jsem nekoho urazila.. :)A nemusis me litovat, ja te taky nelituju, ze jsi naivni :)

Ty se mi snad jen zdáš. 8o Se nad sebou trochu zamysli, pokud na to tedy máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 12:16

@vendulka72 Ok.

Vztahovacny proto, ze je mi jasne, ze co rikam neplati stopro na kazdeho :)

Ale vseobecne manzelstvi byl od nepameti obchod. Muzi zajistil spolecensky status, zene jistoty. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 12:16

@LUCIPERKA-ddub Proc…? Nemuzes naiit prispevek, kde jsem nekoho urazila..? :-D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.6.13 12:17
@vendulka72 píše:
Když ono je tak fajn, nechat si pořád vnucovat nové šaty, letní a zimní dovolené, uvařený nedělní oběd, šperky (které nenosím), nové auto…
Hledám důvod, proč být samotná? Asi bych musela být masochistka. Ale všechny ženské to tak nemají, to je fakt. :|

nerozumím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.6.13 12:18

Ženy, nenervujte se, myslím že @chatwenna si tady z toho dělá tak z poloviny prdel, že jo paní ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 12:21

@Jasněnkaa Kdyz oni si delaji pr-del ze me :mrgreen:

Kdyz nekdo schopny napsat, ze zakladatelka mu znici manzelstvi… :-D
Nebo dalsi perla: „Jak se na sebe muzes podivat do zrcadla“ :-D

Popripade, ze se nikdy nevdam a jsem tudiz hrozna chudera… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 12:21

@chatwenna

Fakt není o čem diskutovat. Už mě nebavíš. I kdyby ti to člověk přednesl za stříbrném tácu, tak to začneš překrucovat.
Ty si jako myslíš, že tady budeme s @LUCIPERKA-ddub projíždět celou diskuzi a hledat slovíčkaření. Myslím, že jsi toho předvedla dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
26.6.13 12:23
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Kdyz oni si delaji pr-del ze me :mrgreen:

Kdyz nekdo schopny napsat, ze zakladatelka mu znici manzelstvi… :-D
Nebo dalsi perla: „Jak se na sebe muzes podivat do zrcadla“ :-D

Popripade, ze se nikdy nevdam a jsem tudiz hrozna chudera… :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1957
26.6.13 12:24
@chatwenna píše:
Tak vidis, tak proc by si to nemohla nechat libit i zakladatelka..? :)

Proč? Protože my si navzájem pomůžeme i když máme střevní chřipku, nemocnou matku, dluhy, blbou náladu…
Chybíme si a těšíme se na sebe.
Ty šaty vesměs odmítám, nedalo by se to všechno vynosit. Šperky nenosím. Je to ale milé, když se mi nějaké snaží vnutit. Manželovi jsem naopak koupila ke kulatinám velmi drahý dárek.

Přešli jsme spolu dobu, kdy tři dny před výplatou nebyly peníze.
Nemáme to tak, že by jeden druhému za vztah, lásku, podporu nebo sex platil.

V tom je ten rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 12:24

@chatwenna ty jsi si začala ;)

Kdyz nekdo schopny napsat, ze zakladatelka mu znici manzelstvi…
Nebo dalsi perla: „Jak se na sebe muzes podivat do zrcadla“

souhlasím, jsou to perly :lol:

• Citovat
  • Upravit
Michaela Myška
26.6.13 12:25

Myška

Nebudu nic rozmlouvat každý má své potřeby ale uvažujte také nad tím že se do něj třeba zamilujete a nebude vám stačit ho vidět jen občas :( každopádně rozhodnutí je jen na vás.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky