Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luciášice
26.6.13 09:43

:lol: taková divoká diskuse…Je to na tobě, v tomhle ti nikdo poradit nemůže. Záleží, v jaké jsi situaci, jestli chceš sex, potřebuješ peníze, ustojíš to, nezamiluješ se atd.

Jo, nezachováš se tím fér k jeho rodině, nebudeme si tu nalhávat, že to bude dobrý skutek :lol: ;) Ono tohle je o svědomí, já vím, že bych určitě nechtěla přispívat k rozpadu nějaké rodiny a být ta druhá, která ho chce urvat pro sebe, na takový boj bych neměla žaludek a hlavně výhra by mě netěšila :lol:…Ale kdyby šlo jenom o sex, který by navrhl on, takové výčitky bych neměla, muselo by to, ale zůstat jenom v této rovině :think:…V tvém případě by mi vadilo, že ženu potkávám ve školce, že se vlastně od vidění známe, naše děti se znají…Bála bych se, že to praskne :nevim:

Ale hlavně chce podvádět on, když je blbej, tak je to jeho zodpovědnost, jeho rodina.On tím riskuje, že svou ženu ztratí. Když mu řekneš ne, najde si jinou :nevim:

Záleží na tvé povaze, odsuzovat tě nebudu.

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 09:45
@Mišmiš píše:
Prestante uz do chatwenny šít - nejni ani zahorkla ani zavistiva. Je vtipna, ironicka, samostatna jen ma jiny nazor a treba jine zkusenosti…
Jestli se zakladatelce typek libi a chtela by s nim suk. t tak jako tak nevidim nic spatnyho na tom, ze spoji prijemne s uzitecnym. Divne rozdany karty na zacatek „vztahu“. Kdyz by tam nebyl ten efekt -prilepseni- tak by to byl uplne normalni vztah-milenka+zenac kterych je miliony a to takove emoce nebudi. Chlapek si asi chce citovy distanc od milenky pojistit prachama. A co? Blbej kdo dava, blbejsi kdo nebere

Ve své podstatě máš možná pravdu:-) Co se týče chatwenny, nikdo by jí nic neříkal a ani do ní nešil, kdyby už od začátku diskuze názory jinýho neponižovala… asi tak;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 09:55
@Lejaa píše:
@arawKomická jsi ty, prý „najdou se mezi námi i takové, které si váží sami sebe“ :lol: jak prosimte, když muizes šu*at za peníze..
Raději si budu vážit svého vztahu, než se plácat od ničeho k ničemu… :!

Ja soulozim za penize? :-D To asi tezko. Jako oral 500, anal 700, vsechno za hodinu 2000? Tak to mate doma? :-D

Ja prece jen rekla, ze kdyz se ji chlap libi, tak by s nim pravdepodobne stejne skoncila.. Tak proc si neuzit vyhod..? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
26.6.13 09:56
@chatwenna píše:
Ja soulozim za penize? :-D To asi tezko. Jako oral 500, anal 700, vsechno za hodinu 2000? Tak to mate doma? :-DJa prece jen rekla, ze kdyz se ji chlap libi, tak by s nim pravdepodobne stejne skoncila.. Tak proc si neuzit vyhod..? :mrgreen:

Ne prosím tě, to se řekne: miláčku víděla jsem hezkou kabelku a vůůůbec nebyla drahá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 09:57
@chatwenna píše:
Ja soulozim za penize? :-D To asi tezko. Jako oral 500, anal 700, vsechno za hodinu 2000? Tak to mate doma? :-DJa prece jen rekla, ze kdyz se ji chlap libi, tak by s nim pravdepodobne stejne skoncila.. Tak proc si neuzit vyhod..? :mrgreen:

chytáš se slovíček:-)
my si doma užíváme skvělý sex i bez výhod:-) jsme rovnocenní partneři i co se týče financí;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 09:58

@Kaculatko Prosim te, ale to ze reknu, ze se nekdo pravdepodobne rozvede, neznamena, ze mu to preju nebo ze jsem to vyvestila z kristalove koule.
Pouze jsem upozornila na to, ze se kazde druhe manzelstvi rozvadi a nikdo si nemuze byt jisty, ze zrovna jeho manzelstvi nebude to druhe.

To je holy fakt, zadna urazka.

A clovek, co tvrdi, ze jeho manzelstvi to nebude, je pro me naivni.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 09:59
@nepř. G12 píše:
Ne prosím tě, to se řekne: miláčku víděla jsem hezkou kabelku a vůůůbec nebyla drahá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D Aha, diky za tip. Hned jak se vdam, tak to zkusim :-D
  • Citovat
  • Upravit
nepř. G12
26.6.13 10:00
@chatwenna píše: :-D Aha, diky za tip. Hned jak se vdam, tak to zkusim :-D

zkus, ale mám to jen z doslechu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 10:02
@Lejaa píše:
chytáš se slovíček:-)
my si doma užíváme skvělý sex i bez výhod:-) jsme rovnocenní partneři i co se týče financí;)

Boze a ja ti to strasne preju fakt! :)

Ale zkuste tady pochopit, ze pro nekoho neni parterstvi stredobod vesmiru :)
A taky to, ze zakladatelka manzelstvi nerozbije, to uz je pravdepodobne davno v troskach :)

Ja proste nevidim rozdil mezi timhle a klasickym mileneckym vztahem, jak bylo receno vyse, tak chlap si prachama jen pojisti citovy distanc… :)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 10:03

@viky23 @Mišmiš Holky, dekuju :)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 10:03
@nepř. G12 píše:
zkus, ale mám to jen z doslechu :mrgreen:

Kdoví :-D

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
26.6.13 10:04
@chatwenna píše:
Kdoví :-D

fakt. mě na manželství vadí SJM- nechci se s nikým dělit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16694
26.6.13 10:05
@chatwenna píše: :-D Aha, diky za tip. Hned jak se vdam, tak to zkusim :-D

nemusíš být vdaná, stačí si chlapa zaháčkovat na doma :lol:

Jako já to klidně přiznám, že někdy!! (ne vždy) mám s chlapem sex abych z toho měla jistý profit. Myslím tedy svého chlapa, se kterým již dlouhá léta žiju. Aby jste si nemysleli, že když mi kape kohoutek, tak hupsnu na instalatéra, když vyhoří zásuvka, sbalím elektrikáře :lol: Doma mám vše v jednom :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 10:09
@Kakika píše:
nemusíš být vdaná, stačí si chlapa zaháčkovat na doma :lol:Jako já to klidně přiznám, že někdy!! (ne vždy) mám s chlapem sex abych z toho měla jistý profit. Myslím tedy svého chlapa, se kterým již dlouhá léta žiju. Aby jste si nemysleli, že když mi kape kohoutek, tak hupsnu na instalatéra, když vyhoří zásuvka, sbalím elektrikáře :lol: Doma mám vše v jednom :mavam:

Pobavilas :-D

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 10:11
@nepř. G12 píše:
fakt. mě na manželství vadí SJM- nechci se s nikým dělit :mrgreen:

No, ja ted budu trosku zla… :-D Prosim vdane holky - nectete to! :-D

Vsimla sis toho, ze svym zpusobem nezavisle zeny se do manzelstvi nehrnou?

Ale vsechny vdane/zadane kamaradky se uprimne hrozi: „Jak muzes byt sama?“ :-D

Jen kdyz vezmu trend singles - vetsinou jsou to holky na dobrych mistech, s dobrym platem, vlastnim bytem, zivotem, zajmy… Ony proste nemaji duvod se vdat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky