Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
26.6.13 10:43
@Jasněnkaa píše:
prosimtě, tím chceš říct že majetek třeba v naší rodině, je jen manžela a já se o něj nijak nepřičinila? 8o
To je fakt pokroucená představa :roll:

Beztak máte ho*no, ani červený auto ti nekoupil. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 10:45
@Jasněnkaa píše:
prosimtě, tím chceš říct že majetek třeba v naší rodině, je jen manžela a já se o něj nijak nepřičinila? 8o
To je fakt pokroucená představa :roll:

Mluvim vseobecne, ne o tobe :) Ale o dost velke casti manzelek :)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.6.13 10:48
@chatwenna píše:
No, ja ted budu trosku zla… :-D Prosim vdane holky - nectete to! :-D

Vsimla sis toho, ze svym zpusobem nezavisle zeny se do manzelstvi nehrnou?

Ale vsechny vdane/zadane kamaradky se uprimne hrozi: „Jak muzes byt sama?“ :-D

Jen kdyz vezmu trend singles - vetsinou jsou to holky na dobrych mistech, s dobrym platem, vlastnim bytem, zivotem, zajmy… Ony proste nemaji duvod se vdat. :nevim:

tak s tím nesouhlasím, osobně než být vdaná za kokota, tak jsem sama, mám se moc ráda na to, abych život přežívala po boku někoho kdo si mě nezaslouží.
Nesouhlasím s tím, být vdaná za každou cenu.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 10:53

@Jasněnkaa Vetsina mych kamaradek priznava, ze nevi, co by si pocaly, kdyby je chlap opustil… Pro me je to strasna predstava :)

• Citovat
  • Upravit
16694
26.6.13 10:56
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Vetsina mych kamaradek priznava, ze nevi, co by si pocaly, kdyby je chlap opustil… Pro me je to strasna predstava :)

Podle mě to je jen proto, že si to neumějí představit. Když by se tak stalo, najednou by si uvědomili, že toho chlapa vlastně ani nutně k životu nepotřebují. Kyslík nevyrábí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
26.6.13 10:57
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Vetsina mych kamaradek priznava, ze nevi, co by si pocaly, kdyby je chlap opustil… Pro me je to strasna predstava :)

Každý svého štěstí strůjce…

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
26.6.13 10:58
@Kakika píše:
Podle mě to je jen proto, že si to neumějí představit. Když by se tak stalo, najednou by si uvědomili, že toho chlapa vlastně ani nutně k životu nepotřebují. Kyslík nevyrábí :lol:

Kyslík ne, ale prachy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 10:59

@Kakika Dve moje dobre kamarady dokonce mely „nahradnika“ - chlapa nez najdou nekoho, s kym budou chtit byt doopravdy :-D :lol:

• Citovat
  • Upravit
312
26.6.13 11:02

Svemu @smultul Tak já jsem třeba nikdy neodlišovala pojem „mít s člověkem děti“ a „vzít si ho“,pro mě je prostě jasný, že se člověkem, kterého si vezmu, budu pravděpodobně mít i děti a nebo naopak, člověka, se kterým mám děti, si vezmu, protože mu prostě důvěřuju natolik, abych s ním obě rizika podstoupila.:)To, že tvůj partner, kterého sis vybrala, té při rozvodu neobral, o co mohl, to je samozřejmě úžasné, ale málokterý člověk svého opousteneho partnera takhle nepřekvapí. Většinou se opousteny partner nestačí divit, co jeho opoustejici partner všechno dělá a chce…:)Takže výjimky určitě potvrzují pravidlo:))(jinak já jsem vdaná, s partnerem mám dítě, a samozřejmě ve všech směrech mu bezvýhradně důvěřuju:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.6.13 11:03
@nepř. G12 píše:
Kyslík ne, ale prachy :mrgreen:

jak kteří, někteří fungují na prachy jak pijavice  :lol:

@chatwenna tak ty jsou husté :lol: Jen se do toho náhradníka nezamilovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 11:03
@chatwenna píše:

a nemyslí to tak kdyby to udělal z ničeho nic? to by pro mě byl taky šok, kdyby si Jasněn našel buchtu, přijel z práce a řekl, sbal mi trencle stěhuju se. To by byl ale šok i pro nevdanou ženskou ne?
Nejsem žádná duševní chudinka, která by nemohla být bez chlapa.
Ale jsem ráda že jsem vdaná, že nám to celkem klape, až přestane strkat špinavý fusekle do kapsy u křesla :cert: bude to ještě lepší :lol:
Moje manželství není jak z filmu, překonali jsme pár těžkostí a určitě jich ještě pár překonáme, a fakt jsem pyšná že jsme manželé tak dlouho a můžu říct že spokojení.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.6.13 11:05
@chatwenna píše:
@Kakika Dve moje dobre kamarady dokonce mely „nahradnika“ - chlapa nez najdou nekoho, s kym budou chtit byt doopravdy :-D :lol:

to je hrozný, ale jsou ženy které si nedovedou představit být samotné.

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
26.6.13 11:05
@Jasněnkaa píše:
to je hrozný, ale jsou ženy které si nedovedou představit být samotné.

taky mám takhle postiženou kamarádku

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 11:08

@Jasněnkaa Toto tema vetsinou nadhodi v souvislosti, jak to zvladam sama… Ze ony by to proste bez manzi nezvladly :-D

(mam fajn kamosky, ale trochu nesamostatne :))

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.6.13 11:09
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Toto tema vetsinou nadhodi v souvislosti, jak to zvladam sama… Ze ony by to proste bez manzi nezvladly :-D(mam fajn kamosky, ale trochu nesamostatne :))

jo nesamostatných žen je hodně, stačí si pročíst pár diskuzí tady, kolikrát ty mužský fakt lituju :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky