Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
26.6.13 13:30
@Morc píše:
Slecny, pani ja Vam k tomuto pridam pohled chlapa, pokud mohu? Clovek vzdycky chce to co nema, to je proste vlastnost lidi. Pan udelal nabidku, jak se rika lina huba, holy nestesti. Slecna bez pritele si nabidku rozmysli. Vy tady rikate neco o svedomi etc.. Jak jste se seznamily vy? Prislo pozvani na sklenicku, do kina, na veceri, na vikend? Kdo prevazne platil, na prvnim rande on? Pokud jste na posledni dve otazky odpovedely ano, jde VELMI obecne rici, ze jste meli podobnou nabidku. Rozhodnuti o pokracovani veceru bylo na Vas. Tento pan vsak pouze, preskocil obecne dane pravidla a misto pozvani na sklenicku, na rovinu nabidl „Budes se mnou spat, ja ti obcas neco zaplatim“. Rozhodnuti je take na pani. Libi se mi, jak tady rikate o svedomi atd. Nekoho napriklad muze soulozeni za vyhody vzrusovat. A jste si jisty, ze Vas manzel/pritel Vas nepodvadi. V mem okoli je dost malo muzu (i zen) kteri nemeli nejaky mimomanzelsky romanek. Par muzu to resilo napriklad navstevou nevestince, aby vedeli, jake to je od profi. Zeny vetsinou uletem s kolegou ci s nejakym panem neznamym.. Kdyz se mi sveruji s moralni kocovninou stejne to skonci vetou, zijeme jen jednou, tak at mam na co ve stari vzpominat. Dnesni doba tomuto chovani i odpovida. Pouzij a vyhod. Z vyjadreni jedne lehke slecny.. „Popravde vase zeny si za to muzou sami, kdyby se obcas v posteli namalovaly, oblekly si hezke pradlo, vzaly paruku, zkusily neco noveho, tak mi de*ky nemame zadnou klientelu.“ Na druhou stranu, kolik z vasich muzu Vam jen tak privezlo domu kytku, jentak Vas vecer vzali na veceri do hezke restaurace… Nechci byt v tomto tematu soudcem, ale nemyslim si, ze je dobre slecne predhazovat svedomi a nazyvat ji placenou spolecnici. Chlap se ji libi a je ji sympatickej a misto pozvani na veceri, bude mit zaplacenou eletriku.

(Já si v posteli někdy oblékám to co dě. ky, ale to s tady tou paní asi moc nesouvisí.)
Zbytečně to nekomplikujme. Zakladatelce totiž ta nabídka sexu za peníze myslím úplně nesedí. Pán je aspoň upřímný a nevalí jí klíny do hlavy, to hodnotím. Kdyby ji totiž oblboval, tak by asi spíše dosáhl aktu. Ale zas by mu hrozily vztahové potíže, o což asi nestojí. Nicméně narovinu přijmout takovou nabídku znamená, že já dělám s někým sex za úplatu. Pokud na to nemám žaludek, tak mi to nepřidá. Jednou si pravděpodobně budu připadat jako špína. Pokud na to mám, tak hurá do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
26.6.13 13:33

Vendulka72
A já jsem získal dojem, že by zakladatelka s pánem celkem ráda šla, ale neseí jí ty prachy..

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 13:34

@yriel
Nemusíš s mým názorem, že sex za prachy je špatnej, souhlasit.
Upřímně je mi to vcelku jedno, ať si každej ve výsledku dělá to, co chce. Já zde vyjádřila svůj názor a to jako první v celé diskuzi a to ten, že bych do toho prostě nešla. Za tím si stojím. Někomu to holt problém nedělá. To už ať si každej srovná sám v sobě.
Mě to přijde prostě špatný. Pokud pán není v manželství spokojený, ať se rozvede a jede si svou. Myslím, že dítě to snese líp, než následné zjištění otcovi nevěry, nechutné hádky rodičů a zřejmě pak i následný rozvod. Mám své zkušenosti.

Jediné co mě opravdu vadí je to, když si s takových věcí lidé dělají srandu a jsou jakože nad věcí. Ať si to nejdříve zkusí. Není to nic hezkého.
Jsou věci, které prostě vtipné nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
26.6.13 13:43

Přesně jak píše Morc…já bych na takovou nabídku nepřistoupila jen kvůli tomu jak byla formulována :roll: jsem stará škola a potřebuji dobývat, takže pro mě by to byla svým způsobem urážka :mrgreen:, což neznamená, že bych se na jinou, která by přistoupila ;), dívala skrz prsty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.6.13 13:44
@H1 píše:
Vendulka72
A já jsem získal dojem, že by zakladatelka s pánem celkem ráda šla, ale neseí jí ty prachy..

Však jo. Jenže on těma předem nabídnutýma prachama NĚCO vyjadřuje. To NĚCO ona musí brát v potaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.6.13 13:44

@Lejaa

A to je právě ono. Proč bys měla někomu diktovat, co má udělat? Tohle přijde špatný zase mně. Možná se ti dva domluvili, že chtějí rodinu zachovat tak jak je, právě kvůli dítěti (dětem). A třeba jim to tak vyhovuje. Že ty jsi zažila nechutné hádky a rozvod neznamená, že nejsou lidi, kteří to zvládnou bez nich.
Na jedné straně tvrdíš ať si každý dělá co chce, ale hned v následující větě doporučuješ, co by měl pán udělat, aby to bylo v tvých očích správné.

Opravdu není důležité, co my si o tom myslíme, ať tu budete moralizovat, jak chcete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.6.13 13:46

PS. Jestli se tak chová i k manželce.. já si tě koupím.. tak není divu, že to má doma špatné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
26.6.13 13:51

Vendulka72 on tím vyjadřuje, jde jen o sex tečka..
Dostala jsi prachy tak po mě nemůžeš chtít víc.. Jen takové vytřepání ptáčka. Třeba se mu ekluje bordel a má strach že něco chytí..

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 13:53

@yriel
tím, ať si každý dělá co chce jsem myslela dámy, které by na tuhle nabídku přistoupily.
To, co by měl pán zřejmě udělat není správné v „mých očích“, je to správné obecně. Nelíbí se mi tahat někoho za nos. Někde zasunout a doma dělat jakoby nic, je to sobecké.
Ve svém okolí jsem nezažila klidný rozvod, který vznikl kvůli nevěře..:-) Vem si sebe samotnou v té situaci.
Jakože, ty mě podvádíš, tak fááájn, co naděláme, tak se rozvedeme, no.
Podvedený (jedná se o dlouhodobou nevěru, ne třeba jednonoční úlet) prochází různými fázemi - šok, lítost, vztek, lítost a smíření… tak to prostě je-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
26.6.13 13:56

Hele možná mě někdo prokleje. Ale zdá se mě, že některé ženy vůbec nechápou, jak funguje pouhé uspokojení potřeb těla, bez dalších návazností..
A hned na zakladetelku, nemůžeš dělat neštěstí té manželce.. Ta s tím nemá nic společného.. Copak štětule v privátu, dělají manželce obšoustníka nějaké neštěstí? Oni „jen“ prodávají službu. Manželce ho odloudit nechtějí, je to jen zákazník.. A on to tak chce i po zakladatelce, proto ty prachy.. Takže nějaké neštěstí manželky je trochu mimo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
H1
26.6.13 14:01

To, co by měl pán zřejmě udělat není správné v „mých očích“, je to správné obecně. Nelíbí se mi tahat někoho za nos. Někde zasunout a doma dělat jakoby nic, je to sobecké.

Ale prd… Správně obecně tady neplatí.. Kamarádovu mamku nebavil sex s manžílkem, tak mu sama sehnala, dovedla milenku.. A X let jsou spokojení, ona má klid od sexu, on nemá nedostatek, a jako rodina normálně fungujou.. A taky bys to mohla odsoudit. Páč to obecně není běžné, ale to by pak neměl smysl s tebou diskutovat.

• Citovat
  • Upravit
586
26.6.13 14:03

@Lejaa

Já třeba zažila klidný rozvod kvůli nevěře. Která z nás má pravdu???

Jemu bylo všechno jedno, nekomunikoval, kašlal na ni. Ona si našla někoho jinýho, chvíli to spolu táhli, potom jí on na to přišel. Kvůli dítěti se snažili potlačit všechnu zlobu a rozvést se důstojně- podařilo se.

Určovat co je, nebo není obecně správné, to už je fakt maso.
Proč by nebylo správné, snažit se kvůli dětem zachovat rodinu a žít si každý svým životem? V některých případech je to určitě lepší řešení, než prásknout do bot, všechno opustit a dítěti s manželkou tím způsobit mnohem větší problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.13 14:05
@LUCIPERKA-ddub píše:
Takže nakonec tu v této diskuzi vycházíme my manželky, jako ty špatné, bo se necháme vydržovat, do manželství jsme nic nepřinesly, všechno obstaral chlap a proto on si může klidně vydržovat nějakou štětici a my vlastně máme být rády, že nás živí, šatí a vychovává naše děti. No bravo dámy. Čtete si po sobě vůbec co jste napsaly a co tu stále dokola opakujete? Ale co se chcu divit je nepsané pravidlo „podle sebe soudím tebe“ asi to tak sami máte a tak nevěříte, že jinde to může fungovat i jinak. Že manželé jsou si rovni, sou to kamarádi, spojenci, přátelé, milenci a především milující rodičové, kteří si nepotřebují někde honit ego a hledat si milenku/ milence, jen proto, aby si snad něco dokázali, nebo nedejbože o něco nepřišli. Ano žijeme jen jednou a jen na nás je jaký si ten život uděláme a co za sebou na sklonku života uvidíme.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
26.6.13 14:08

To je zas diskuze, hehe. Mě osobně je jedno, co zakladatelka udělá, pominuli fakt, že je pán ženat a má děti, což je samozřejmě přinejmenším nemorální a nečestné. Oy, pěstuje dnes vůbec někdo čest? No, nic. Argument o tom, že když se s ním neb´vyspí ona, udělá to jiná, je logický asi jako argument zloděje, jenž dumá o tom, že když to nevezme on, tak někdo jiný, meritum věci to nemění. Mě ale připadá hrozný to, že zakladatelka ze sebe udělá submisivní a neschopnou pipku, která musí počkat, až se o ni postará další chlap, jedno jak. Není to trochu na hlavu postavené? Jak to popsala, jsem sama, blabla, rodiče v invalidním důchodu, peníze chybí…A co tak si nají´t práci, dvě práce, hlídání, doplnit kvalifikaci, vzdělání? Co to je, čekat peníze za to, že někomu, omluvte mou fráninu, podržíš? Kde je smysl života a chuť se svou situací něco sama dělat a nečekat, až to za mě někdo udělá? Každej člověk se má umět se o sebe postarat sám. Bez diskuze. Zakladatelka hledá jen easy way out. Nic víc. Chlap jí dal jasně najevo, že má nad ní navrch a ona když na to přistoupí, tak mu prostě umožní si dál myslet, že je slabší pohlaví, které lze blbýma penězma manipulovat do aleluja. A rady, běž do toho, ty, co to kritizují, jsou naivní, blbé nebo dokonće dě. ky v manželství, to je trochu zmatení pojmů. Všechno v životě nelze vypočítat na peníze, naštěstí, a manželství není soutěž. Tak teda myslím já. Já do něho ani nikdy nechtěla vstoupit, svoboda je božská a výdělek utracený pouze za sebe taky :mrgreen: Ale to je jedno. Osud mě do manželství zavál a v začátku jsem do něho přinesla nepoměrně větší majetek já, je to vydržování si manžela? Zakladatelce radit nebudu, ale lépe by jí bylo postavit se na vlastní nohy a nečekat na lidi, kteří jí sice zdánlivě pomohou ale budou ty prachy mít v ruce pořád jako bič proti ní. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
26.6.13 14:10

Určovat co je, nebo není obecně správné, to už je fakt maso.
Já určuji právě teď, že určovat, co je obecně správně, je obecně nesprávné. :!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky