Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
26.6.13 21:43

Ženský, co nad tou sinisterkou blijete, to vidíte přece na první pohled to splynutí duší. Bezcharakterní ku** evník a bezcharakterní ku *va, jak by mohli být bez sebe, se nedivím, že je to k sobě přitahuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.6.13 21:48
@wildcherry píše:
8o chudak zenska 8o. Misto aby ji jeji chlap byl oporou v takovem obdobi, jde za jinou.To co nazyvas laskou, je jen jeho odreagovani od reality a odpovednosti.Ona chudak si dovolila byt jen novopecenou matkou s hormony v prdeli. Nechapu ani tebe, ze jsi jako zenska nemela empatie k druhe, tehotne zene.No odnesla jsi to i ty, jsi jen nahrazka pro jeho lepsi chvile, ne pro zivot.

Já s ním život neplánuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
26.6.13 21:49

@Sinisterka10 to si děláš srandu a nebo jsi taková chladné bezcharakterní bestie?

@Virginia píše: Ženský, co nad tou sinisterkou blijete, to vidíte přece na první pohled to splynutí duší. Bezcharakterní ku** evník a bezcharakterní ku *va, jak by mohli být bez sebe, se nedivím, že je to k sobě přitahuje. :mrgreen:

souhlasím

• Citovat
  • Upravit
4099
26.6.13 21:54
@Jasněnkaa píše:
tak proč si ji bral? to mi hlava nebere, tak když někoho nemám ráda a cítím se lépe s někým jiným tak… ona mu magnum u hlavy nedržela aby ho dotáhla na radnici ne? nebo jo? 8o

jestli on není kapánek nějaký uchyláček třeba a bůh ví kolik jich má ještě kolem :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
26.6.13 21:55
@Bunny puella píše:
@Sinisterka10 to si děláš srandu a nebo jsi taková chladné bezcharakterní bestie?souhlasím

já takéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.13 22:55

@Sinisterka10 a já jsem si myslela, že už mě tady nic nepřekvapí. 8o 8o 8o
promiň ale táhat se s chlapem a přitom vědět, že má ženu těsně před porodem, to je hnus. Jestli si myslíš, že tě miluje seš na omylu. Seš pro něj jen bokovka, ke které si odskočí, když potřebuje vyprázdnit pytel.
jaké krásné splynutí… duší to ale asi nebude. :think: :poblion:

Je mi líto jeho manželky. :cert:

Upraveno administrátorem 27.6. 10:11 - urážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vv26ea
26.6.13 23:38

Ahoj holky tak jsem právě šla Mikulov na diskuzi. Řeknu Vám můj zkráceny příběh. Máme delší krizi můžeme si oba za ni sami. Nechci být za krávu ale větší podíl ma on přestal se mnou spát před rokem občas něco bylo ale nedají na mě přestal komunikovat. říkala jsem si porad proc co se mu tak honi v hlavě. máme rok a půl děcko. a ted se osprchoval a jel za ni.Tak a v žijte se jak by vám bylo. Myslím že do smíchu moc ne

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
27.6.13 05:49

Jaký je rozdíl v tom, podvádět těhotnou, před porodem, s děckem? Podle mě je to úplně jedno. A empatie se ženou? Proč? Podívejte se kolem sebe, jak v dnešní době funguje empatie. Proč by tomu mělo u vztahů být jinak? :think:

• Citovat
  • Upravit
9180
27.6.13 06:33

To bude zase provokace :mrgreen: :mrgreen:
I kdyby to byla pravda, to co píše Sinisterka, tak ten způsob vyjadřování je přinejmenším provokativní…přišla se sem akorát vyřádit :roll:

A jak se teda rozhodla „zakladatelka“?? ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 08:22

@LUCIPERKA-ddub Tebe jsem nahlasila. Vyjadrujes se jak…

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
27.6.13 08:23
@nepř. G12 píše:
Jaký je rozdíl v tom, podvádět těhotnou, před porodem, s děckem? Podle mě je to úplně jedno. A empatie se ženou? Proč? Podívejte se kolem sebe, jak v dnešní době funguje empatie. Proč by tomu mělo u vztahů být jinak? :think:

Vubec zadny. Nevim, co je komu do neci manzelky. Zodpovednost ma ten chlap.

Jenom zeny, ktere si neumi pripustit, ze si vzali vola, rady prehazuji zodpovednost na milenku.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
27.6.13 09:20

Nechcete mi přijet umýt okna nebo vyžehlit? času máte dost :think:

• Citovat
  • Upravit
9180
27.6.13 09:30

@Jasněnkaa zase jiný obrázek v profilu 8o že na to máš čas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.6.13 09:34

@amazon jsem na MD, takže času habakuk ;)

• Citovat
  • Upravit
9180
27.6.13 09:35

@Jasněnkaa no vidíš, tak šup, žehlit a mýt okna :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat