Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@LUCIPERKA-ddub Matka samozivitelka nema na hrdost cas, brouku
Mám ráda hrdé ženy, co znají svoji cenu. A nepotřebují se prostituovat za " výhody".To je jen eufemismus.Pro něj vždy budeš jen druhořadá nádoba na semeno, když to řeknu hnusně.
@Burj Chalifa A co myslis, ze si od toho zakladatelka slibuje…? Ze ji s vezme, asi tezko..
Ja nevim, proc je tak tezke pochopit, ze nekomu nedela problem byt nedoba na semeno. Nekdo treba ani nic jineho nez sex nechce.
Tak proc to rikas (pusobi to tak) povysene…?
Jako zenska co si chce jen uzivat neni v poradku?
Neni to jen o tobe, uz jsem to tady cetla vickrat - budes jen ta druha, prijde si jen pohrat, stejne da prednost manzelce, prijde si jen vyklepat pytel… NO A CO???
Nikde nikdo nikdy netvrdil, ze zakladatelce to nevyhovuje… To si na ni chcete jen pohonit ego? ![]()
@Lejaa tak to můžeš bejt v klidu, manželky prachatých chlapů rozhodně fusekle neperou, na to jim ten chlap přece zaplatí lidi
A když nezaplatí, prostě není prachatej, nebo je lakomej. Mmch imponoval by někomu sice prachatej, ale škrt? ![]()
Já mám kámošku, která s podobných kdysi chodila. Sice vyprávěla, kolik že on bere peněz, jak si koupil lyžařskou bundu za 25 litrů apod. a ona mu platila půlku nájmu, což je v pořádku. Ale když mi vyprávěla, že jí jednou naúčtoval musli tyčinku k snídani, co koupil on, tak jsem je prostě rozešla
On byl teda debil i v jiných věcech a po čase by ho stejně nakopala do řiti sama. No prostě takovej extrémní lakomec je k prdu ať už je bohatej nebo ne.
@Lejaa Beru na vedomi a respektuju tvuj nazor.
V zasade s tebou souhlasim, ale vidim to jeste v sirsich souvislostech.
Rozdelilo se to tu na dva tabory, takze pokud bych ted napsala neco, cos ty nenapsala, tak to neber osobne.
Soulozit s chlapem za cash, vedet o jeho zene a jeste se tim chlubit je jeden extrem. Pro me je druhy extrem tvrdit, ze ja se nikdy nerozvedu, milenky rozbiji manzelstvi, jsou to svine a vztahy nejsou o tom „neco za neco“ ![]()
Proto nerikam nikomu, jak ma zit a ani si netroufam tvrdit, kde je zlata stredni cesta…
Mně se „líbí“, jak tu některé píšete, že samoživitelka nebo ženská s málo penězi na todle přistoupí. Já si myslím, že na todle přistoupí ženská, pro kterou jsou peníze na vyšším žebříčku hodnot…
Zakladatelko nešla bych do toho už proto, že měl tu drzost se mě na todle vůbec zeptat. Hrozně by se mi tím zhnusil…
@chatwenna Víš co? Ono pokud má někdo názor, který je odlišný od toho, co chce zakladatelka slyšet, nebo co říká většina, nebo co se tak obvykle předpokládá, není to vůbec o tom, že dotyčný má problém něco pochopit. Ona to chápe, ale nesouhlasí a dá to najevo.
Nic na tom není. A nechápu, proč by si někdo měl honit ego, soudit a podobný řeči, co se tu objevují jenom proto, že to bere jinak.
Ano pro někoho je zakladatelka chudák samoživitelka, která to má udělat, však je hezkej a bohatej tak proč být blbá.
Pro mě je to morálně pokleslá osoba, chce-li si jen tak vylepšit rozpočet. Proč mám být moralistka, honička ega či soudkyně cizích osudů jen kvůli názoru, který nesouhlasí s tím, co dělá?
Taky nepíšu těm, kteří mají z mého pohledu volné mravy a klidně by lezly do postele za prachy, že jsou to kurvy.
A mně by do prčic zajímalo, jestli holka nemá na chleba, anebo prostě nechce počítat peníze týden před výplatou.
@Kaczenka No ale pro samozivitelku jsou automaticky penize na vyssi pozici na zebricku.
Stejne jako si vazis zdravi, az kdyz jsi nemocna.
@chatwenna, vím, že matky samoživitelky neuznáváš, ale nemusíš zahrnovat do skupiny prodejných žen
Většina jsou samoživitelkami právě proto, že tu hrdost mají…
@Virginia píše:
A mně by do prčic zajímalo, jestli holka nemá na chleba, anebo prostě nechce počítat peníze týden před výplatou.
Aha, NECHCE počítat peníze týden před výplatou…pak je to jen prodejná štětka. Jak píši shora, nádoba na semeno. Pán si nakoupí službu, zaplatí, tu dostane. Taková „lepší“ prostituce.
@Virginia píše:
Já si myslím, že todle nehraje roli… ![]()
@Virginia Ale ja jsem se tady zacala ozyvat, az ve chvili, kdy na me nektere holky reagovaly, kdyz jsem zakladatelce rekla, ze bych do toho sla.
Kdyby nereagovaly na muj nazor, nereagovala bych ja na ten jejich.
Ony mi chtela naznacit, ze muj nazor je spatny. Ja tudiz jim, ze ten spatny je ten jejich. Presne podle jejich principu.
A netvrdim o tobe, ze jsi honicka ega a podobne kydy. Ja tvrdim, ze neni potreba psat, ze bude ta draha, nadoba na semeno, rodina ma pred ni prednost.. Vzdyt to jsou vseobecne zname veci a zakladatelka nikde nepsala, ze si od toho neco slibuje, tak proc ji tomto zpusobem „ponizovat“.
Napsat nekomu, ze je to nemoralni a ja bych na to nemela zaludek, jde snad i normalne.
Ale to tobe psat neumim, ty umis psat normalne i nehezke veci.
@Kaczenka píše:
@chatwenna, vím, že matky samoživitelky neuznáváš, ale nemusíš zahrnovat do skupiny prodejných žen![]()
![]()
Většina jsou samoživitelkami právě proto, že tu hrdost mají…
ne vždy mají, když píší, s kým vším byly ochotny vlézt do postele a počít dítě.
@Kaczenka Ja jsem matka samozivitelka. Jak jsi prisla na to, ze je neuznavam…?
Ja prave tvrdim, ze spousta vdanych holek tady, to vidi jen z te pozice, ze je podvadi chlap, ale uz nevidi to, ze decka te mamky treba v zivote nebyla u more…
@Burj Chalifa píše:
ne vždy mají, když píší, s kým vším byly ochotny vlézt do postele a počít dítě.
No, tak jsem se ozrala a pocala.. Nechapu, co je ti po tom… ![]()