Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
27.6.13 21:59

@Virginia zas byste neměli ty děti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.6.13 22:00
@Kaczenka píše:
Já si myslím, že todle nehraje roli… :think:

no tak to teda hraje. Dokážu to pochopit když nemám co do huby, ale ne že si chci koupit kabelku nebo se fláknout na pláž, to je setsakra rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
36504
27.6.13 22:02
@chatwenna píše:
@Kaczenka V pohode…Ten prispevek s hrdosti jsem myslela tak, ze tezko budu jako matka samozivitelka myslet na hrdost, pokud nemam lednicku a pracku… (to nerikam, ze je pripad zakladatelky…)

Pak se ale prodáváš či vyměňuješ za elektrosoučástky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 22:05
  • Citovat
  • Upravit
36504
27.6.13 22:13
@chatwenna píše:
@Burj Chalifa No a? :-D

Tak každého osobní měřítko, na kolik se cení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.6.13 22:18

Chatwenna - Nedej se zcela s tebou a se vším co jsi tu napsala souhlasím tomu říkám mít něco v hlavě ;). Zakladatelko jdi do toho teda pokud jsi to už neudělala jen si dej bacha ať se to neprovalí to by potom mělo úplně opačný efekt :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.6.13 22:20

@Gina108 @chatwenna
Mě se pořád nějak ekluje přirovnávat manželství k obchodu. Prostě se toho pocitu nemůžu zbavit:-)
Pro mě to je prostě soužití dvou lidí, kteří dělají NĚCO, cokoliv, pro ně dva, jako pro partnery - jednu duši, chce-li někdo :-D
Prostě fungují jako jednotka. Ano, v podstatě by se to dalo nazvat i jako „rozdělení rolí“. Žena vaří, dobře. Ale vaří proto, aby i ona měla co do pusy a jistě by vařila i kdyby byla sama:-) Prostě všechno co děláme, tak nějak děláme i pro nás samotný.
Je jedno jestli jsou to manželé nebo jen partneři „na hromádce“.
Uklízíme, aby jsme to tady MY DVA měli pěkné, nakupujeme, aby jsme měli co jíst a stavíme skříně, aby jsme si OBA měli kam dát oblečení.

Doba mamutů pominula, nejsme zvířatka, že:-) V té době to tak fungovalo, to jo. Těžko by někdo mohl fungovat jako jednotka a dělat ty věci pro ně pro oba, když by jeden seděl na gauči a druhý se mohl zbláznit.

Ale popisuji zřejmě to, jak funguju já s manželem:-) Nevyvracím, že spoustu manželství je o tom, že chlap hodí doma na stůl prachy a očekává za to, že se domácnost bude lesknout. To mi ale přijde smutný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 22:25

@Lejaa Jenomze vzdycky, kdyz pulka te jednotky to porusi, tak i ten druhy prestane plnit svou funkci, i kdyz puvodne, jak rikas to delala nezistne, protoze chtel.

Clovek uz je takovy. Za dobry skutek ceka podekovani…

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
27.6.13 22:26

@korzet Dekuju :)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
27.6.13 22:28
@Burj Chalifa píše:
Tak každého osobní měřítko, na kolik se cení. :mrgreen:

No, nektere manzelky se ceni jen na to, ze maji ubytovani a stravu zdarma :-D

Ale jestli me chces jen dotlacit k tomu, abych tady verejne priznala, ze bych do toho sla, tak ano, sla. :)

Byla by to ta posledni moznost nekde na samote u lesa, kde bych nemohla splasit praci. Mne se to totiz neekluje. Mne by se eklovalo, ze muj syn nema na zimni boty. :)

• Citovat
  • Upravit
23847
27.6.13 22:32
@Lejaa píše:
@Gina108 @chatwenna
Mě se pořád nějak ekluje přirovnávat manželství k obchodu. Prostě se toho pocitu nemůžu zbavit:-)
Pro mě to je prostě soužití dvou lidí, kteří dělají NĚCO, cokoliv, pro ně dva, jako pro partnery - jednu duši, chce-li někdo :-D
Prostě fungují jako jednotka. Ano, v podstatě by se to dalo nazvat i jako „rozdělení rolí“. Žena vaří, dobře. Ale vaří proto, aby i ona měla co do pusy a jistě by vařila i kdyby byla sama:-) Prostě všechno co děláme, tak nějak děláme i pro nás samotný.
Je jedno jestli jsou to manželé nebo jen partneři „na hromádce“.
Uklízíme, aby jsme to tady MY DVA měli pěkné, nakupujeme, aby jsme měli co jíst a stavíme skříně, aby jsme si OBA měli kam dát oblečení.

Doba mamutů pominula, nejsme zvířatka, že:-) V té době to tak fungovalo, to jo. Těžko by někdo mohl fungovat jako jednotka a dělat ty věci pro ně pro oba, když by jeden seděl na gauči a druhý se mohl zbláznit.

Ale popisuji zřejmě to, jak funguju já s manželem:-) Nevyvracím, že spoustu manželství je o tom, že chlap hodí doma na stůl prachy a očekává za to, že se domácnost bude lesknout. To mi ale přijde smutný..

Tak v podstatě jsi popsala i dobře fungující obchodní partnerství. Když jsou např. dva společníci, kde jeden počítá to, co dělá druhý a aby nááhodou neudělal něco navíc, tak jde prostě ta firma do kopru. A když se chovají jak v tebou popsaném manželství, tak to prostě funguje. Ono dneska se říká, že podnikat s kamarádem nebo i cizím společníkem je cesta do záhuby, jenže stejně tak nevydrží každý druhý manželství. Jenže je to spíš o dnešních lidech, stále si trvám na tom, že dobré manželství je dobrý obchod. Spíš mě zaráží, že dobrý obchod mnohé z vás považujete za něco špatného. :nevim: Nebo proč by vás jinak přirovnání manželství k obchodu tak dráždilo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.6.13 22:37
@chatwenna píše:
No, nektere manzelky se ceni jen na to, ze maji ubytovani a stravu zdarma :-D

Ale jestli me chces jen dotlacit k tomu, abych tady verejne priznala, ze bych do toho sla, tak ano, sla. :)

Byla by to ta posledni moznost nekde na samote u lesa, kde bych nemohla splasit praci. Mne se to totiz neekluje. Mne by se eklovalo, ze muj syn nema na zimni boty. :)

Nikoho do ničeho netlačím, jen pozoruji, jaká je tržní cena ženského klína. Někdo za boty, jiný za ledničku, někdo za kabelku, v Perlovce ještě jedou postaru, za prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.6.13 22:40
@chatwenna píše:
@Lejaa Kdyz to nebude ona, rekne si jine… Skoda penez, ne? :)

Souhlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.6.13 22:49

Byla tady už zakladatelka? Asi ne, že joo? Určitě se polekala.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.6.13 22:51
@Burj Chalifa píše:
Nikoho do ničeho netlačím, jen pozoruji, jaká je tržní cena ženského klína. Někdo za boty, jiný za ledničku, někdo za kabelku, v Perlovce ještě jedou postaru, za prachy.

Taková kabelka z nové kolekce LV by se šiknula..musela bych o to mín makat v práci.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí