Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:
Vím, že to není na mě, ale když o tom přemýšlím, žádný peníze by mi to nezaplatily.
Já vím, že to máš asi jinak, ale mám tak super muže a skvělé manželství, s úsměvem vstávám a s úsměvem v edit: objetíobětíuléhám, není nic na světě, co by mi stálo tohle pokazit, i kdyby to měl být jen můj vnitřní pocit a chlap by o tom nevěděl.
Myslím, že spokojenost a štěstí je stav duše, že nezáleží na tom, kolik mám peněz nebo jakou mám v ruce kabelku. Jo, prachy dodají klidu, ale myslím, že procento nespokojených je stejné mezi chuďasy i mezi milionáři, že ty materiální věci nejsou vstupenkou ke spokojenému životu.
No tak jasně, to je všechno krásně napsané, ale jak může tu vaši lásku nehynoucí pokazit nějaké to šťouchnutí vedle navíc za milion dolarů? To si teda troufnu tvrdit, že mám vztah mnohem trvanlivější.
No ale nevím, nezkoušela jsem to, milion dolarů mi teda zatím nikdo nenabídl
![]()
@Gina108 píše:
No tak jasně, to je všechno krásně napsané, ale jak může tu vaši lásku nehynoucí pokazit nějaké to šťouchnutí vedle navíc za milion dolarů? To si teda troufnu tvrdit, že mám vztah mnohem trvanlivější.No ale nevím, nezkoušela jsem to, milion dolarů mi teda zatím nikdo nenabídl
![]()
![]()
![]()
Ten cin by trosicku preusporiadal nastavenia v hlave. Postupne, pozvolne by to preusporiadalo nastavenie vo vztahu az by sa to mohlo dostat do takeho skripania, ktore by neslo premazat. Teda v pripade keby chlapovi nevadilo ze mu na zenu siahol iny, a ani zene by nevadilo ze ma chlapa, ktoremu nevadi sa o nu podelit.
@Gina108 píše:
No tak jasně, to je všechno krásně napsané, ale jak může tu vaši lásku nehynoucí pokazit nějaké to šťouchnutí vedle navíc za milion dolarů? To si teda troufnu tvrdit, že mám vztah mnohem trvanlivější.No ale nevím, nezkoušela jsem to, milion dolarů mi teda zatím nikdo nenabídl
![]()
![]()
![]()
Tak si ho měj trvanlivější. Já vím, že bych s tím vědomím toho, že dám někomu za prachy nechtěla žít. I kdyby to chlap nevěděl. Vidím, že tu s tím asi působím jako bych žila na Marsu, ale pro mě je důležité mít čisté svědomí.
Pokud muži řeknu miluji tě, nejsou to kecy, je za tím láska, důvěra, prostě čistý cit. ![]()
A abych ti pravdu řekla, zdá se mi velice absurdní, aby tu člověk obhajoval to, že se nekur*í, jako by to byla nějaká chyba.
@Virginia píše:A abych ti pravdu řekla, zdá se mi velice absurdní, aby tu člověk obhajoval to, že se nekur*í, jako by to byla nějaká chyba.
Ale to je chyba, zivot sa predsa musi uzivat do bezvedomia ![]()
Inak si moralistka, zapskla stara baba alebo tak hnusna, ze Ta nikto nechce ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale to je chyba, zivot sa predsa musi uzivat do bezvedomia
Inak si moralistka, zapskla stara baba alebo tak hnusna, ze Ta nikto nechce
Tak dík. Jsem kombinace všech tří možností, moralistka, stará zapšklá a hnusná k tomu.
Ale mám doma starýho zapšklýho hnusnýho moralistu, tak se k sobě báječné hodíme.
![]()
@Virginia neboj, ja som to iste… a navyse este spim naraz so siestimi a chlap ma kazdou chvilou podvedie, pretoze „ti co su najviac proti maju najviac masla na hlave“ a „odrikaneho nejvetsi krajic“ ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale to je chyba, zivot sa predsa musi uzivat do bezvedomia
Inak si moralistka, zapskla stara baba alebo tak hnusna, ze Ta nikto nechce
![]()
Jen proto, že někdo chce žít tak jak by se žít mělo a nechce skákat s kde kým do postele, tak je hned hnusná, zapšklá moralistka? Ženu nedělá ženou počet prostřídaných chlapů v posteli, ale snad jiné hodnoty ne?
A pokud to bereš takto, tak i já tedy řadím k moralistkám, bo já si neumím představit, že bych se snížila k tomu jít s někým za peníze.
@LUCIPERKA-ddub píše:
![]()
![]()
Jen proto, že někdo chce žít tak jak by se žít mělo a nechce skákat s kde kým do postele, tak je hned hnusná, zapšklá moralistka? Ženu nedělá ženou počet prostřídaných chlapů v posteli, ale snad jiné hodnoty ne?A pokud to bereš takto, tak i já tedy řadím k moralistkám, bo já si neumím představit, že bych se snížila k tomu jít s někým za peníze.
Nadsázka ti asi nic neříká, že joo?? ![]()
Mě to nepříjde, celá ta diskuze se dělí na dva tábory.
Ty „rádoby moderní“ snižují a znevažují ty co by se prostě nesnížily k tomu být něčí milenkou a už vůbec ne za peníze. Ona už se asi hrdost a čest nenosí. Je to smutné.
Tady se to zas hrotí, holky.
Nezbývá mi, než souhlasit s @LUCIPERKA-ddub a @Virginia ![]()
To machrování a rádoby nadsázka některých dam zde, už začíná být fakt trapná a ohraná..:-)
Tak si za ty peníze běžte šuk*t, nooo. Vždyť vám to nikdo nebere. Jen přestaňte shazovat ty, co mají hodnoty někde jinde než vy. U mě je na prvním místě taky rodina.. A rozhodně by mě chlap neposlal za milion dolarů do náruče jiného. Jestli Vás jo, je mi Vás trochu líto - špatně zvolený partner ![]()
@LUCIPERKA-ddub Já to brala od Bábi Zlopočasné jako legraci, tak to ostatně i bylo myšleno, jsme obvykle na jedné lodi. ![]()
@Virginia člověk tady pár dní není, a ty hned takové odhalení své osoby ![]()