Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
3.7.13 10:46

Bubijak, je takových hodně žen i mužů. Myslím, že život je takový test, kolik špatností jsme ochotni způsobit a jak si je okecáme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
3.7.13 11:35
@bubijak píše:
@Aaalenkaaa A kdyby to byl tvuj manzel do jake miry by ti to nevadilo?

jako jestli můj vlastní manžel by mi nabídl tenhle vztah? 8) tak to by mi vůbec nevadilo

jestli to myslíš tak, že ta dotyčná je špatná, když přijme návrh ženatého muže, rozbije rodinu atd…??? Tak ta že na je svobodná, nemá partnera a to že nějaký chlap tohle navrhne, tak to je na svědomí toho muže - ten na sebe bere riziko, ten zrazuje manželku, je nevěrný, ubližeje…NE TA ŽENA KTERÁ TO PŘIJME. Takže jestli někoho odsuzovat za vztah svobodná žena + ženatý muž, tak je to ten muž, ten má závazky a má na ně brát ohled, ne ta svobodná žena!
A když mu nečinilo problém dát vlastně cizí ženě ten návrh, tak určo dotyčná hrdinka, která by odmítla v dobré víře, že zachrání rodinu - tak tím nic nezmůže, on si klidně dá takový návrh někomu jinému, nebo už něvěrný byl a ona to neovlivní. za svou rodinu a za věrnost nese zodpovědnost jen ten muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.13 12:41
@vendulka72 píše:
Nad tím přemýšlejí ti, kteří už se dostali na vyšší úroveň uvažování a zkušeností. Nemyslí jen na sebe, ale i na to, jak to ovlivní ostatní. Takové to „kdybych nebyla já, byla by jiná“. Však jo, ať si ruce špiní jiná. :kytka:
:palec: Jo, to je přesné :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
3.7.13 13:01

Ja bych do toho asi nešla, ale důvod není ten co tu většina holek popisuje. Pokud ti to financne vyhovuje tak jdi do toho. Ty nikoho nepodvadis to on a zjevně tohle nebude jeho první zalet. Jen bacha abys od něj nečekala vic, tenhle chlap asi moc kvalitní nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.7.13 13:05

@Aaalenkaaa to je dost zvrhla uvaha.
Jinak pokud je poptávka bude i nabídka. Na tom není nic nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.7.13 13:08

Jinak proč ne rovnou slapat? Ehm není to stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
3.7.13 13:15
@bubijak píše:
Jinak proč ne rovnou slapat? Ehm není to stejné?

tak v tom je teda podstatně velký rozdíl… nechat se „vydržovat“ milencem, který je dotyčné sympatický a přitažlivý, je něco jiného, než šlapat chodník a prodat se každému chlapovi, ať se mi líbí nebo nelíbí, jde tam o sex a nazdar.
To co zakladatelka uvedla je „poměr“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.7.13 13:16

Nabídka byla férová. Mně by přijetí takové nabídky ponížilo, i kdyby byl nezadaný.
Takže otázky kolem jeho manželky jsou pro mně tak nějak hypotetické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elišška
3.7.13 13:23

Nevím a nejsi ty trochu naivka? Jeho vidíš jako poloboha (je hezký, úspěšný, empatický- okamžitě poznal, že jsi smutná,…prostě pan dokonalý aaach). Narovinu si myslím, že chlápek, co balí mamky ve školce a nabízí jim sex za úplatek s dovětkem, že je doma neštastný, je klasickej kurevník. Už to, že ti napálí takovou nabídku do obličeje je dost drsný a jestli ty si kolem něj ještě maluješ, jak jak je úžasnej, tak jsi naivní. Reálně můžeš být jeho coura, které dá/nedá peníze? Řekneš si předem nebo potom? :) Můžeš něco chytnout, můžeš se zamilovat a dělat si bordel ve vlastním životě,…
Neboj se toho, že ten chlápek v tom umí velmi dobře chodit, zbalí tebe do 5 minut a další do deseti. Nemysli si, že o sobě neví, že má prachy, vzhled a sexappeal a ty jsi první, která to zaregistrovala :). Za sebe bych řekla, že než abys v tom viděla příbeh o popelce, kterak ke štětsí přišla, by ses měla podívat na reálná rizika, co ti z toho hrozí a to zvážit. Je to jen tvůj život, není nic nemorálního mít milence, ale je naivní si ho takto po prvním setkání malovat.

• Citovat
  • Upravit
1957
3.7.13 13:24

Milenec je pro mně např. ten, kdo s námi spí a občas nám projeví lásku, pošle milou SMS.

Je milenec i ten, kdo si námi jen zasouloží a odejde? To by mohl být třeba obšoustník, nebo souložník. To je jak soustružník. :mrgreen: Poměr zní pravda lépe.
Když za to i zaplatí, je to klient?
Promiňte, jen úvahy.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 13:36
@Aaalenkaaa píše:
jako jestli můj vlastní manžel by mi nabídl tenhle vztah? 8) tak to by mi vůbec nevadilojestli to myslíš tak, že ta dotyčná je špatná, když přijme návrh ženatého muže, rozbije rodinu atd…??? Tak ta že na je svobodná, nemá partnera a to že nějaký chlap tohle navrhne, tak to je na svědomí toho muže - ten na sebe bere riziko, ten zrazuje manželku, je nevěrný, ubližeje…NE TA ŽENA KTERÁ TO PŘIJME. Takže jestli někoho odsuzovat za vztah svobodná žena + ženatý muž, tak je to ten muž, ten má závazky a má na ně brát ohled, ne ta svobodná žena!
A když mu nečinilo problém dát vlastně cizí ženě ten návrh, tak určo dotyčná hrdinka, která by odmítla v dobré víře, že zachrání rodinu - tak tím nic nezmůže, on si klidně dá takový návrh někomu jinému, nebo už něvěrný byl a ona to neovlivní. za svou rodinu a za věrnost nese zodpovědnost jen ten muž.

souhlasím :palec: Nesoudila bych zakladatelku za nabourání rodiny, to je problém toho chlapa! Proč by si zakladatelka neužila s někým, kdo je pro ní přitažlivý, když z toho ještě bude mít výhody? :nevim:
Kdyby místo peněz (které evidentně zakladatelka potřebuje nejvíce)přinesl parfém, nakoupil jídlo nebo pořídil dovolenou, je to zřejmě pro většinu žen pozorný milence! Když ale dá peníze, dělá tím z ní šlapku?? :nevim:
To fakt nechápu proč?
Zakladatelka je sama, může si dělat, co chce. Navíc pravidla zná od začátku, myslím, že je to méně rizikové, než kdyby chlap rovnou neřekl jak to bude a mazal med kolem úst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 13:42
@elišška píše:
Nevím a nejsi ty trochu naivka? Jeho vidíš jako poloboha (je hezký, úspěšný, empatický- okamžitě poznal, že jsi smutná,…prostě pan dokonalý aaach). Narovinu si myslím, že chlápek, co balí mamky ve školce a nabízí jim sex za úplatek s dovětkem, že je doma neštastný, je klasickej kurevník. Už to, že ti napálí takovou nabídku do obličeje je dost drsný a jestli ty si kolem něj ještě maluješ, jak jak je úžasnej, tak jsi naivní. Reálně můžeš být jeho coura, které dá/nedá peníze? Řekneš si předem nebo potom? :) Můžeš něco chytnout, můžeš se zamilovat a dělat si bordel ve vlastním životě,…
Neboj se toho, že ten chlápek v tom umí velmi dobře chodit, zbalí tebe do 5 minut a další do deseti. Nemysli si, že o sobě neví, že má prachy, vzhled a sexappeal a ty jsi první, která to zaregistrovala :). Za sebe bych řekla, že než abys v tom viděla příbeh o popelce, kterak ke štětsí přišla, by ses měla podívat na reálná rizika, co ti z toho hrozí a to zvážit. Je to jen tvůj život, není nic nemorálního mít milence, ale je naivní si ho takto po prvním setkání malovat.

Nepříjde mi, že by si zakladatelka něco malovala??!! Rozhodně ne příběh O Popelce. Já nečetla, že by doufala v lásku a jeho odchod od rodiny nebo tak něco. Jen se optala na názor.
Já bych do toho, být zakladatekou, klidně šla. Myslím, že pravidla jsou jasně daná.
A co, že Tebe ta představa tak vytáčí? :think: Spíš mám pocit, jako by se Tě to osobně týkalo… podvádí Tě manžel, že jsi na ní tak útočná? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.13 13:46
@kuti píše:
souhlasím :palec: Nesoudila bych zakladatelku za nabourání rodiny, to je problém toho chlapa! Proč by si zakladatelka neužila s někým, kdo je pro ní přitažlivý, když z toho ještě bude mít výhody? :nevim:
Kdyby místo peněz (které evidentně zakladatelka potřebuje nejvíce)přinesl parfém, nakoupil jídlo nebo pořídil dovolenou, je to zřejmě pro většinu žen pozorný milence! Když ale dá peníze, dělá tím z ní šlapku?? :nevim:
To fakt nechápu proč?
Zakladatelka je sama, může si dělat, co chce. Navíc pravidla zná od začátku, myslím, že je to méně rizikové, než kdyby chlap rovnou neřekl jak to bude a mazal med kolem úst.

Tak já mezi penězma a dárkama vidím sakra rozdíl a stejně, pořád by mi bylo proti srsti, žeje ženatej. Já si sebe považuju navíc, než dělat ženáčovi matraci :nevim: Ještě doplním, prostitutka si taky vezme jen peníze, za parfém nepůjde. tudíž mezi milenkou za prachy a prostitutkou rozdíl nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elišška
3.7.13 13:59

@kuti
kdeže… Možná jsem útočná (nezdálo se mi). Jen mi přišlo, že k těm superlativům o popisu jeho, chybí jakýsi zřetel o té nabídce. Jsem zapšklá katolička :), tak mi tyhle typy chlapů nějak smrdí.

• Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 14:30
@elišška píše:
@kuti
kdeže… Možná jsem útočná (nezdálo se mi). Jen mi přišlo, že k těm superlativům o popisu jeho, chybí jakýsi zřetel o té nabídce. Jsem zapšklá katolička :), tak mi tyhle typy chlapů nějak smrdí.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria