Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
3.7.13 14:32
@araw píše:
Tak já mezi penězma a dárkama vidím sakra rozdíl a stejně, pořád by mi bylo proti srsti, žeje ženatej. Já si sebe považuju navíc, než dělat ženáčovi matraci :nevim: Ještě doplním, prostitutka si taky vezme jen peníze, za parfém nepůjde. tudíž mezi milenkou za prachy a prostitutkou rozdíl nevidím

Zajimavej pohled. Dle tvé definice by musela být slapka tak každá pátá ženská co je se svým přítelem z finančních důvodů. Některým se nechce pracovat, jiné chtějí luxus, každopádně jim milenci posílají peníze přímo na účet, kupují jim byty a auta. Ne že bych se do takovýho obchodu pustila, ale neodsuzuju to. Pokud zakladatelka potřebuje peníze tak ať do toho jde. Nebude se chovat hůř než část moralistek, které tvrdí že je slapka a doma se nechají živít pritelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 14:37
@araw píše:
Tak já mezi penězma a dárkama vidím sakra rozdíl a stejně, pořád by mi bylo proti srsti, žeje ženatej. Já si sebe považuju navíc, než dělat ženáčovi matraci :nevim: Ještě doplním, prostitutka si taky vezme jen peníze, za parfém nepůjde. tudíž mezi milenkou za prachy a prostitutkou rozdíl nevidím

To že je žanatý je jiná věc, samozřejmě, to neposuzuju. Ale je spousta žen, co spí se ženatýma „zadarmo“ a stejně za to něco čekají…nejde jim jen o sex…chtějí jeho city, čas, náklonnost…to mi příjde horší pro jeho rodinu, než jasně daná pravidla!
A mě tedy peníze nijak nepobuřují. Rodiče mi je třeba dávají k Vánocům, než aby mi koupili něco, co nepotřebuji nebo parfém, který mi nevoní. :palec:

A to by se i milencem/ partnerem zaplacená dovolená měla brát, jako že si na týden „zaplatil“ matraci?? To mi tedy příjde ulítlé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 14:38
@Aragua píše:
Zajimavej pohled. Dle tvé definice by musela být slapka tak každá pátá ženská co je se svým přítelem z finančních důvodů. Některým se nechce pracovat, jiné chtějí luxus, každopádně jim milenci posílají peníze přímo na účet, kupují jim byty a auta. Ne že bych se do takovýho obchodu pustila, ale neodsuzuju to. Pokud zakladatelka potřebuje peníze tak ať do toho jde. Nebude se chovat hůř než část moralistek, které tvrdí že je slapka a doma se nechají živít pritelem.
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.7.13 14:47
@kuti píše:
To že je žanatý je jiná věc, samozřejmě, to neposuzuju. Ale je spousta žen, co spí se ženatýma „zadarmo“ a stejně za to něco čekají…nejde jim jen o sex…chtějí jeho city, čas, náklonnost…to mi příjde horší pro jeho rodinu, než jasně daná pravidla!
A mě tedy peníze nijak nepobuřují. Rodiče mi je třeba dávají k Vánocům, než aby mi koupili něco, co nepotřebuji nebo parfém, který mi nevoní. :palec:A to by se i milencem/ partnerem zaplacená dovolená měla brát, jako že si na týden „zaplatil“ matraci?? To mi tedy příjde ulítlé. :nevim:

Ale tak je rozdíl dostat peníze od rodičů k vánocům, než od ženáče za sex :roll: A partner se kterým žena chodí/ žije je rozdíl, než jasně domluvená platba za sex :roll: Je fakt smutné, že to tolik žen nevidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.7.13 14:48
@kuti píše:
souhlasím :palec: Nesoudila bych zakladatelku za nabourání rodiny, to je problém toho chlapa! Proč by si zakladatelka neužila s někým, kdo je pro ní přitažlivý, když z toho ještě bude mít výhody? :nevim:
Kdyby místo peněz (které evidentně zakladatelka potřebuje nejvíce)přinesl parfém, nakoupil jídlo nebo pořídil dovolenou, je to zřejmě pro většinu žen pozorný milence! Když ale dá peníze, dělá tím z ní šlapku?? :nevim:
To fakt nechápu proč?
Zakladatelka je sama, může si dělat, co chce. Navíc pravidla zná od začátku, myslím, že je to méně rizikové, než kdyby chlap rovnou neřekl jak to bude a mazal med kolem úst.

ano, ona vlastně chudinka za nic nemůže. Klidně spi s vědomím že si nechá platit za sex od ženatého může, otce od rodiny. Děla to především pro dobrou věc. Pro peníze. A jako bonus ten pan je ji i sympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.7.13 14:50
@Aragua píše:

tak to se mě docela dotýká :think: mě muž živí, už hodně let, a teda jako šlapka si nepřipadám :think:

• Citovat
  • Upravit
2770
3.7.13 14:51
@araw píše:
Ale tak je rozdíl dostat peníze od rodičů k vánocům, než od ženáče za sex :roll: A partner se kterým žena chodí/ žije je rozdíl, než jasně domluvená platba za sex :roll: Je fakt smutné, že to tolik žen nevidí

Ono, promiňte za hrubý výraz, roztáhnout nohy je daleko jednodušší než zapojit ruce a hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 14:52
@Jasněnkaa píše:
tak to se mě docela dotýká :think: mě muž živí, už hodně let, a teda jako šlapka si nepřipadám :think:

Já bych si nepřipadala jako šlapka, ale jako služka.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.7.13 14:52
@peggy.sl píše:
Já bych si nepřipadala jako šlapka, ale jako služka.. :lol:

proč?

• Citovat
  • Upravit
20557
3.7.13 14:53
@Jasněnkaa píše:
proč?

Nechat se živit od chlapa je mi proti srsti..proto.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.7.13 14:55

@peggy.sl chápu, jen mě zarazilo přirovnání služka, protože taková paní fakt nejsem a asi nikdy nebudu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1957
3.7.13 14:56

Byla jsem půl roku bez práce, živil mně přítel. Pak byl bez práce on, víc než půl roku. Živila jsem ho já.
Takže nejdřív jsem byla já prostitutka a pak on prostitut? :mrgreen:

Myslím, že jsme spíš byli pár, který se o sebe NAVZÁJEM postaral, když bylo potřeba. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.7.13 14:58
@Aragua píše:

tomu se taký říká příživník v mnoha případech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 14:58
@Jasněnkaa píše:
@peggy.sl chápu, jen mě zarazilo přirovnání služka, protože taková paní fakt nejsem a asi nikdy nebudu :lol:

Já tomu nerozumím..beru to podle toho co vidím u kamarádek..jsou na mateřské, pán je,,platí,, a oni jsou nonstop na drátě a po ruce..prostě služka co skáče jak páníček píská..a jako bonus nemají ani vycházky.. :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.07.13 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
3.7.13 14:59
@araw píše:
Ale tak je rozdíl dostat peníze od rodičů k vánocům, než od ženáče za sex :roll: A partner se kterým žena chodí/ žije je rozdíl, než jasně domluvená platba za sex :roll: Je fakt smutné, že to tolik žen nevidí

Tak já ale předpokládám, že ona by s ním v rámci možností „chodila“. Jiného partnera nemá, sex jí asi taky chybí. Tak by prostě měla poměr se ženatým, který jí místo kytky dá peníze, protože ví, že jí tím pomůže víc.
Kamarádku opustil manžel, když čekala 2. dítě a nechal jí s hypotékou na krku. Po čase si našla rozvedeného právníka, který sí nejdřív zahrnoval dárky (byly jí k ničemu, když neměla na nájem) a pak jí začal vypomáhat finančně. Jezdil k ní cca 1× za 14dní, protože byl z druhé strany republiky. Rozhodně jí nepobuřovalo, že jí dává peníze, vlastně pokaždé, když se viděli. Byla ráda, že se zajímá, jak je na tom, jestli vychází nebo ne. Dneska už žijí spolu…je to trochu jiné, když byl rozvedený.
Ale pointa mě příjde stejná. Chlap na to má a rád pomůže. Nekupuje si sex na ulici, udržuje vztah s někým, kdo se mu líbí, je mu s ním fajn a když může, tak finančně vypomůže. Nic sprostého v tom nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí