Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
2.7.13 22:00
@nepř. G12 píše:
To si pleteš, koule jsou ve vedlejěím tématu ;)

Kuli…že by to znamenalo slovo kvůli? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.7.13 22:01
@Jasněnkaa píše:
Hele květiny, založte si češtinářskou diskuzi a neplevelte to tady. Diskuze pak ztrácí informační hodnotu, přijde nějaký nováček, najde téma co ho zajímá, a musí se prokousat plno stránkami o ničem :roll:

Ok, omlouvám se případným nováčkům a připojuji se k názoru @samanta2208 že tedy rodinná kule by se zásadně rozvracet neměla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
@Jasněnkaa píše:
Hele květiny, založte si češtinářskou diskuzi a neplevelte to tady. Diskuze pak ztrácí informační hodnotu, přijde nějaký nováček, najde téma co ho zajímá, a musí se prokousat plno stránkami o ničem :roll:

Nevím jestli to bylo mířeno na mě, každopádně pokud ano, profil mám nový, ale na e-mimino chodím už dva roky. A sem do diskuze jsem přispivala také. To jen tak pro info. Pokud to nebylo mířeno na mě, pak je tato odpověd bezpředmětná :kytka: hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
@Burj Chalifa píše:
Kuli…že by to znamenalo slovo kvůli? :nevim:

I ty jedna perfekcionistko

• Citovat
  • Upravit
5668
2.7.13 22:02

Ja si myslim ze to moc resis mila draha a starej se o sebe cus tobe sem fakt nepsala

Příspěvek upraven 02.07.13 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.7.13 22:03
@Lejaa píše:
Holky, mě přijde´, že v téhle diskuzi jsme probraly všechno možné, ale problému zakladatelky se to přestalo týkat na nějaké 5 stránce :mrgreen:

Ano, pokud se případný nováček v zápalu hledání informací prokouše až sem, má můj neskonalý obdiv. :kytka: A to prosím myslím vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
2.7.13 22:05

@samanta2208 Tak teda čus! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
2.7.13 22:10
@Gina108 píše:
Ok, omlouvám se případným nováčkům a připojuji se k názoru @samanta2208 že tedy rodinná kule by se zásadně rozvracet neměla :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
2.7.13 22:11
@nela232 píše:
Nevím jestli to bylo mířeno na mě, každopádně pokud ano, profil mám nový, ale na e-mimino chodím už dva roky. A sem do diskuze jsem přispivala také. To jen tak pro info. Pokud to nebylo mířeno na mě, pak je tato odpověd bezpředmětná :kytka: hezký den

ne na tebe to fakt nebylo, nebylo to na nikoho konkrétního, ale už jsem to tu párkrát četla ;)

• Citovat
  • Upravit
164
2.7.13 22:23
@Jasněnkaa píše:
ne na tebe to fakt nebylo, nebylo to na nikoho konkrétního, ale už jsem to tu párkrát četla ;)

V pohodě, tak to jsem blbec zase něco nepochopila :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.7.13 22:25

@nela232 klid, já nechápu pořád něco :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8276
3.7.13 09:08

Jé, to já bych do toho šla, pok by se mi chlap líbil, a já byla nezadaná, tak proč ne? Už jen kvůli tomu sexu 8) a když z toho kápnou výhody pro zabezpečení mých dětí, tak bych neváhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.7.13 09:40

@Aaalenkaaa A kdyby to byl tvuj manzel do jake miry by ti to nevadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.7.13 10:12
@bubijak píše:
@Aaalenkaaa A kdyby to byl tvuj manzel do jake miry by ti to nevadilo?

Nad tím přemýšlejí ti, kteří už se dostali na vyšší úroveň uvažování a zkušeností. Nemyslí jen na sebe, ale i na to, jak to ovlivní ostatní. Takové to „kdybych nebyla já, byla by jiná“. Však jo, ať si ruce špiní jiná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
3.7.13 10:23

@vendulka72 Já vím, mně jen docela zaráží že takové ženy jsou. Ovšem chápu že každý uvažuje jinak a má i jinak nastavené hodnoty. Nechápu ale to že nezapojí více ruce a rozum k tomu aby finanční situaci řešily ale spodek :S. A taková žena mi už přijde jako k**va. Někdo by mohl navrhnout že i manželka je ku*va. S tím se souhlasit nedá. Manželství má být zdravý a vyrovnaný vztah kde výhody a nevýhody na obou stranách jsou stejné. Kde partnery jsou opravdové partnery. Pokud tomu tak není tak to znamená jen to že něco není v pořádku.

Edit:překlep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria