Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nepř. G12 píše:
To si pleteš, koule jsou ve vedlejěím tématu
Kuli…že by to znamenalo slovo kvůli? ![]()
@Jasněnkaa píše:
Hele květiny, založte si češtinářskou diskuzi a neplevelte to tady. Diskuze pak ztrácí informační hodnotu, přijde nějaký nováček, najde téma co ho zajímá, a musí se prokousat plno stránkami o ničem
Ok, omlouvám se případným nováčkům a připojuji se k názoru @samanta2208 že tedy rodinná kule by se zásadně rozvracet neměla ![]()
@Jasněnkaa píše:
Hele květiny, založte si češtinářskou diskuzi a neplevelte to tady. Diskuze pak ztrácí informační hodnotu, přijde nějaký nováček, najde téma co ho zajímá, a musí se prokousat plno stránkami o ničem
Nevím jestli to bylo mířeno na mě, každopádně pokud ano, profil mám nový, ale na e-mimino chodím už dva roky. A sem do diskuze jsem přispivala také. To jen tak pro info. Pokud to nebylo mířeno na mě, pak je tato odpověd bezpředmětná
hezký den
@Burj Chalifa píše:
Kuli…že by to znamenalo slovo kvůli?
I ty jedna perfekcionistko
Ja si myslim ze to moc resis mila draha a starej se o sebe cus tobe sem fakt nepsala
Příspěvek upraven 02.07.13 v 22:03
@Lejaa píše:
Holky, mě přijde´, že v téhle diskuzi jsme probraly všechno možné, ale problému zakladatelky se to přestalo týkat na nějaké 5 stránce
Ano, pokud se případný nováček v zápalu hledání informací prokouše až sem, má můj neskonalý obdiv.
A to prosím myslím vážně.
@Gina108 píše:
Ok, omlouvám se případným nováčkům a připojuji se k názoru @samanta2208 že tedy rodinná kule by se zásadně rozvracet neměla
@nela232 píše:
Nevím jestli to bylo mířeno na mě, každopádně pokud ano, profil mám nový, ale na e-mimino chodím už dva roky. A sem do diskuze jsem přispivala také. To jen tak pro info. Pokud to nebylo mířeno na mě, pak je tato odpověd bezpředmětnáhezký den
ne na tebe to fakt nebylo, nebylo to na nikoho konkrétního, ale už jsem to tu párkrát četla ![]()
@Jasněnkaa píše:
ne na tebe to fakt nebylo, nebylo to na nikoho konkrétního, ale už jsem to tu párkrát četla
V pohodě, tak to jsem blbec zase něco nepochopila
![]()
Jé, to já bych do toho šla, pok by se mi chlap líbil, a já byla nezadaná, tak proč ne? Už jen kvůli tomu sexu
a když z toho kápnou výhody pro zabezpečení mých dětí, tak bych neváhala
@Aaalenkaaa A kdyby to byl tvuj manzel do jake miry by ti to nevadilo?
@bubijak píše:
@Aaalenkaaa A kdyby to byl tvuj manzel do jake miry by ti to nevadilo?
Nad tím přemýšlejí ti, kteří už se dostali na vyšší úroveň uvažování a zkušeností. Nemyslí jen na sebe, ale i na to, jak to ovlivní ostatní. Takové to „kdybych nebyla já, byla by jiná“. Však jo, ať si ruce špiní jiná. ![]()
@vendulka72 Já vím, mně jen docela zaráží že takové ženy jsou. Ovšem chápu že každý uvažuje jinak a má i jinak nastavené hodnoty. Nechápu ale to že nezapojí více ruce a rozum k tomu aby finanční situaci řešily ale spodek :S. A taková žena mi už přijde jako k**va. Někdo by mohl navrhnout že i manželka je ku*va. S tím se souhlasit nedá. Manželství má být zdravý a vyrovnaný vztah kde výhody a nevýhody na obou stranách jsou stejné. Kde partnery jsou opravdové partnery. Pokud tomu tak není tak to znamená jen to že něco není v pořádku.
Edit:překlep