Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nepř. G12 píše:
Nevím, co chlapi dělají jinde, ale já jsem celý život pro odělené účty
Ufff…už jsem myslela, že jsem jediná,,jetá,, jáá!! Myslím, že chlapovi není nic do toho kolik si vydělám, stejně tak je mi jedno kolik vydělá on.. ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Preco? Mna manzel ziadal o ruku a o dieta zaroven. Vzdy ked som otehotnela, on sa zacal na mimino tesit skor ako ja. To ze chlap nema maternicu este neznamena ze po detoch netuzi.
Možná tebe, ale troufám si říct, že kdyby to bylo na procenta, tak více než 50% po dítěti primárně netouží. Nemusím chodit pro příklad daleko, je tu dost témat, kde ženy brečí, že jejich muž nechce další dítě nebo vůbec žádné.
@peggy.sl píše:
Celý příjem vysypat do rodiny???![]()
Kde jsou jeho koníčky, zábava, povyražení???
To opravdu dneska ještě chlapi dělají stojku a vyplácí výplatu podle,,pásky,,??![]()
Jeho, moje a aj detske konicky, zabava, povyrazeni sa platia z hromady, ktora sa prepocita potom, co on aj ja urobime stojku podla ‚pasky‘.
@peggy.sl píše:
Ufff…už jsem myslela, že jsem jediná,,jetá,, jáá!! Myslím, že chlapovi není nic do toho kolik si vydělám, stejně tak je mi jedno kolik vydělá on..
Ne nejsi, jsme dvě
. určitá domluvená část z obou příjmů jde na společný účet, co komu zbyde, je jeho.
@Lejaa píše:
to jsi napsala ty. Ale já si zas nemyslím, že dotyčný chce jít se zakladatelkou do kina za výhody;-) To je hodně naivní představa
já taky nemyslím, jít do kina
Zakladatelka je sama, asi ji chlap taky chybi, navic se ji libi. Netušila jsem, že termín „chodit s někým“, lze použít jen u páru, které spolu nemají sex! ![]()
@peggy.sl píše:
No vidíš..svět je prostě barevný..mám ráda svojí volnost a svobodu..proto si hrabu ráda na svém písečku..
Byvaly bol z takej rodiny. Kazdy si tam hrabal na svojom piesocku… aj deti… myslim ze aj preto ma tak zblbol… ze som ho lutovala. Myslim ze aj preto moja mama tak oslavovala ked sme sa rozisli… bala sa ze dopadnem rovnako ako ich rodina…
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak ta manzelka porodi chlapovi deti, prerusi karieru (ano, aj zenska za pokladnou, pretoze prestane zarabat) a v pripade ked chce aby chlap svoj prijem minul cely na vlastnu rodinu tak je zlatokopka? Aby som nebola na prachy, tak mam uznat ze je rozumnejsie minut prachy na nejaku cudziu zensku, ktora nam na oplatku moze poskytnut nejake breberky, nez odlozit ich na neskor pre deti ci nas spolocny dochodok?
Mě to spíš připadá, že si některé holky myslí, že když uhnaly chlapa, aby s nima měl dítě, musí jim odevzdávat celou výplatu a nekoukat nalevo, napravo. Jako kdyby porodit dítě byla ta největší zásluha na světě, za kterou by nás měli chlapi na rukou nosit ![]()
Copak ty holky ty děti samy nechtěly???
@nepř. G12 píše:
Ne nejsi, jsme dvě. určitá domluvená část z obou příjmů jde na společný účet, co komu zbyde, je jeho.
Tak to my nemáme ani to..žádný společný účet.. ![]()
@kolik píše:
Tak pokud je to nejakej chlap, ktery ho neznas, tak ti do toho opravdu nic neni, ani jemu do toho, kolik vydelavas ty. Pokud je to pritel, tak uz je to o tom, jak si to nastavite. Nicmene pokud jste manzele, tak je jmeni spolecne. Pokud chcete oddelene finance, tak mozna taky uz muzete bydlet kazdy jinde, kazdy chodit s nekym jinym a kazdy si delat co vlastne chcete. Coz ale uz nema s manzelstvim nic spolecneho.
Příčí se mi příměr - manželé - společné jmění..nechci mít s nikým společné jmění..
@peggy.sl píše:
Tak to my nemáme ani to..žádný společný účet..
A placení máte rozdělené? jeden jídlo, jeden nájem atd.? Teď taky nemám společný účet, to bylo v době společné domácnosti ![]()
@peggy.sl píše:
Příčí se mi příměr - manželé - společné jmění..nechci mít s nikým společné jmění..
nejsi moje sestra?
![]()
@kuti píše:
Mě to spíš připadá, že si některé holky myslí, že když uhnaly chlapa, aby s nima měl dítě, musí jim odevzdávat celou výplatu a nekoukat nalevo, napravo. Jako kdyby porodit dítě byla ta největší zásluha na světě, za kterou by nás měli chlapi na rukou nosit
Copak ty holky ty děti samy nechtěly???
Tak tiez poznam taku ze „chodi po kamaratoch, doma sa neohreje, mna si nevsima - ako ho ukecat do svadby?“ Ale doteraz som mala za to, ze zenska takeho slabeho ducha je jav skor vynimocny a nie bezna predstavitelka jemnejsieho pohlavia.
@nepř. G12 píše:
A placení máte rozdělené? jeden jídlo, jeden nájem atd.? Teď taky nemám společný účet, to bylo v době společné domácnosti
Platíme společně..Je prázdná lednička a někdo jede do města, tak jí naplní, je datum placení nájmu tak ho jeden z nás zaplatí..když někdo z nás jede okolo DM nakoupí mléko..prostě rovnoměrně rozdělené.. ![]()
Akorát teda chlap platí naše mobily..to je pět tisíc měsíčně a to se mi platit nechce.. ![]()
@nepř. G12 píše:
nejsi moje sestra?![]()
![]()
![]()
Možná jsem..já nemohu mít společný účet s nikým..jsem hrozná utrácečka… ![]()
@peggy.sl píše:
Proč smutné?
Protože pak bohužel nevíš, co je to partnerství a pak se nedivím, že je někdo schopen přirovnat manželku/ stálou přítelkyni k běhně, která chrápe se ženatým za peníze