Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
3.7.13 16:51
@eva76 píše:
Tak my jsme uzavřeli sňatek, takže není moje a tvoje, ale je naše. Navíc manžel vydělává mnohem víc, takže na tom ještě vydělám :mrgreen:

My jsme taky uzavreli snatek, ale rozhodne nemam potrebu na manzelovi jakkoliv vydelavat ;-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 16:52
@Jasněnkaa píše:
a co ti na tom přijde divného, nebo tak hrozně směšného? je to normální komunikace mezi dvěma, dospělými, svéprávnými lidmi :nevim: prostě na to kouknem a řeknem fajn nebo počkáme, nemluvím o věcech třeba do tisícovky, ale o dražších věcech :nevim:

No a právě proto, že jsem svéprávná, tak si chci sama rozhodovat za co a kdy utratím svoje prachy..nepotřebuji se o tom radit s chlapem..toho makeup od Chanelu nezajímá a nezná tu jeho hodnotu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 16:53
@peggy.sl píše:
No a právě proto, že jsem svéprávná, tak si chci sama rozhodovat za co a kdy utratím svoje prachy..nepotřebuji se o tom radit s chlapem..toho makeup od Chanelu nezajímá a nezná tu jeho hodnotu.. :mrgreen:

Naozaj nechapes, alebo blbu len hras?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
@kuti píše:
My jsme taky uzavreli snatek, ale rozhodne nemam potrebu na manzelovi jakkoliv vydelavat ;-(

no já zas nemám potřebu se omlouvat za to, že mám hodného muže, který se o nás postará a máme se s ním dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
@Bábi Zlopočasná píše:

proč blbou?

• Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 16:54
@eva76 píše:
nevýhodu to má, že si partner může platit milenky a ty víš prd :D

Muj manzel je dospely chlap a platit muze, co ho napadne. Nikdy by me nenapadlo jeho vydaje kontrolovat! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 16:55
@Bábi Zlopočasná píše:

Proč blbou?? 8o
Já opravdu necítím potřebu o každém prdu debatovat s chlapem.. že to má někdo jinak je jeho věc.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
3.7.13 16:55

Podle toho, jaké výhody? ;-) A taky když je ženatý? E-e, když se rozvede, možná, ale jinak NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.7.13 16:56
@kuti píše:
Muj manzel je dospely chlap a platit muze, co ho napadne. Nikdy by me nenapadlo jeho vydaje kontrolovat! ;-)
společné jmění ale neznamená, že někdo někoho kontroluje :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.7.13 16:56
@kuti píše:
Muj manzel je dospely chlap a platit muze, co ho napadne. Nikdy by me nenapadlo jeho vydaje kontrolovat! ;-)

Stejně by to ale bylo krásné…společný účet a ve výpisu položka,,milenka,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.7.13 17:05
@Jasněnkaa píše:
Já si teda o manželském/partnerském životě nemyslím že by chlap musel dělat stojku :roll:

U nás je to tak, muž vydělává víc(počítám i dobu co jsem pracovala) ale vydělává i díky mě, ne jen sobě. Já mu doma dělám zázemí a on se může věnovat vydělávání peněz, tzn. „neotravuju“ ho blbostma(většinou, mám dny kdy se mi nic nechce, tak otravuju :lol: ) peníze máme společné, s tím že si ale nekecáme do toho kdo si co koupí, mluvím o menších částkách. Chci si koupit botičky tak si je koupím, když je částka vyšší, řeknu mu, že si je chci koupit, on koukne na účet a řekne, jo v pohodě, nebo počkej týden/14 dní, teď se bude platit tohle…on si taky nekoupí třeba XBOX jen tak, ale kouknem na to a řeknem si. To samé s věcma pro děti, účty teda máme dva, ale jedem spíš na jeho, tzn. jedu na nákup, beru si „jeho“ kartu, jdu ven tak taky. Vše je o domluvě těch dvou, nikdy jsem neslyšela, to jsou moje peníze, ty děláš hovno, válíš se doma atd. asi je natolik inteligentní, že ví že to není pravda.

Vy to tady hrotíte pomalu na koruny, chlap udělá stojku, tak to ale není, rozhodně mu nehlídám jestli si koupil hru do pc, nebo byl s kámošem na kávě, to samé on mě.

Osobně moc dobře nechápu, rozdělené finance :think: aby to teda bylo spravedlivé, tak já bych mu musela dávat půlku třeba na jídlo, a on mě na bydlení, telefony atd.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Máme to úplně stejně a ještě s tím rozdílem, že hlavní kasu drží manžel, takže fakt stojky nedělá, ale neexistuje, aby utrácel vysoké částky bez toho, aniž by mi o tom řekl, respektive, abychom to oba odsouhlaasili. Takhle jsem si nechali teď předělat auto na plyn. Je to přes 20t, tak se o tom prostě poradíme. Ale nikdo nikomu nehlídáme nízké částky a ještě se nestalo, aby si jeden z nás tu dražší věc nepořídil. Ale je logické a správné se o tomto v manželství poradit :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Já to tady miluju :* další poznatek, jsem nesvépravná a muž taky, no aspoň že jsme se našli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959

Holky co tady píšete, že manželky snad nutí své muže, aby dělali každý měsíc stojku a že jim snad jejich manželky braní v jejich koníčcích, tak jste vůbec ale vůbec nepochopily o co tu prvotně šlo :-)
Ať si zaplatí svoje koníčky, hru do PC, kulečník s chlapama a já nevím co všechno ještě..:-) Ale cpát do cizí ženský a nedejbože vypomáhat jejím dětem, když má svoje - to snad ani nejde nazvat koníčkem;) Dost ujetý. To by bylo velice šlechetné v případě svobodnýho bohatýho chlapa. Ale kdybych se dozvěděla, že můj chlap vydržuje nějakou paní a její dětičky, zatímco spolu máme doma tři… Nevím, asi by se mi to moc nelíbilo a myslím, že žádné z vás.

Co se týče účtů - my máme s manželem taky každej svůj a neřešíme spolu koupi bot, trička nebo jiné malé položky - samozřejmě v případě, že vím, že na účtu ty peníze mám a že mi zbyde i na to, co se zaplatit má ten daný měsíc.
Manžel podniká, takže má dokonce účty dva - firemní a osobní.
Ale pokud se jedná o nějakou větší částku, tak to spolu taky řešíme. Byť máme každej svůj účet. Nejde o nějaké omezování, ale to je právě to, že fungujeme jako jednotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.7.13 17:06
@eva76 píše:
a to si jako myslíš, že společné účty a majetek takové věci nedovoluje? To máš hodně omezenej rozhled. My společný účet máme a také si mohu dovolit spoustu věcí a ihned. Holt každý to má jinak, nechápu co je na společném majetku posměšného :roll:

Omezenej pohled, ano souhlasím. Nechápu a znovu, lituju ty, které nepoznaly opravdový význam slova manželství/partnerství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
3.7.13 17:08
@chatwenna píše:Manzelstvi je finance vyhodne. Je tomu tak od nepameti. :-).

A pokud si v mém případě polepšil manžel…tak je kuwa on?!

Mmch…zakladatelka asi nestíhá sledovat…upřímně vůbec nechápu proč tohle téma založila a co čekala, že. se dozví…jsme s manželem spolu 14 let…nejsem svatá…nikomu to nevykladam…ale tělo si občas řekne, že potrebuje změnu…možná i to je důvod, že jsme pořád spolu.

Prostě příležitost dělá zloděje…a zakladatelko…dělej si sama co chceš…pokud se Ti líbí a pán má peníze a chce Ti jimi udělat radost…proč ne. Moralistky nereš…ony tvým dětem rohlík nekoupí. A sex je zdravej…a jestli je pán zenatej…to si musí se svou morálkou vyřešit on sám…Ty se tim nezatezuj.

Příspěvek upraven 03.07.13 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria