Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3466
3.7.13 20:23

Zajímavá peprná diskuze :mrgreen: :mrgreen: asi byste se divily, ale mám spousty kamarádů, kteří mě za ty léta berou tak nějak jako jednoho z nich :mrgreen: takže se mi dost svěřujou… každýmu jde o píchání (pokud vás teda oslovil a ne vy jeho ;) ) a pokud kvůli tomu musí hrát divadlo o lásce, klidně ho zahrajou, slečinku si pěkně povodí a ta mu vlastně dá a zadarmo..takže pokud ti frajer nabízí čistou hru už od začátku, tak proč ne?? máš být sama a dělat si to u TV? jediná rada zní - všechny pravidla odsouhlasit dopředu a pokusit se nezamilovat, pak to bolí..a když to nebudeš ty, tak to bude jiná, to je jednoduchý :pankac: a že budeš rozbíjet rodinu?? on chce přece sex a ne si tě vzít a opustit rodinu.. ;) tak a pusťte se do mě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 20:26
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Prosim te, tobe chybi pulka mozku, ze nedokazes pochopit a respektovat mou prosbu, abys na me nereagovala…?

Jsem samozivitelka, protoze pro me partnerstvi neni stredobod vesmiru, sama se sebou vystacim a jsem velmi spokojena. Radej sama spokojena nez s blbem nestastna.

Ale to osoba jako ty, ktera by si bez manzi ani neprdla, nemuze pochopit… :)

A co kdyby sis našla perfektního chlapa. My přeci nemůžeme za to, že sis našla vola a nemáš na to, si najít někoho pořádnýho.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 20:29
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Prosim te, tobe chybi pulka mozku, ze nedokazes pochopit a respektovat mou prosbu, abys na me nereagovala…?

Jsem samozivitelka, protoze pro me partnerstvi neni stredobod vesmiru, sama se sebou vystacim a jsem velmi spokojena. Radej sama spokojena nez s blbem nestastna.

Ale to osoba jako ty, ktera by si bez manzi ani neprdla, nemuze pochopit… :)

Fakt? Jak ty to můžeš vědět, tlacháš do prázdna. Ty si holka vůbec nevěříš, měla by jsi navštívit psychologa, protože dokud se ty nezměníš, tak budeš pořád přitahovat takové blby.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 20:32
@nepř. G12 píše:
Tak já jsem teda ještě neviděla, aby zůstala sama s iq toho koně, jak píšeš. Ty se naopak velice brzy vdávají a mají hodně dětí :mrgreen:

No ale jsou každou chvíli sami a zase hledají stejného blbce. Kdežto ty úspěšné zaprvé nemají zapotřebí chodit za peníze a za druhé chlapi si je většinou hlídají.

• Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 20:33
@Dydynky píše:
Zajímavá peprná diskuze :mrgreen: :mrgreen: asi byste se divily, ale mám spousty kamarádů, kteří mě za ty léta berou tak nějak jako jednoho z nich :mrgreen: takže se mi dost svěřujou… každýmu jde o píchání (pokud vás teda oslovil a ne vy jeho ;) ) a pokud kvůli tomu musí hrát divadlo o lásce, klidně ho zahrajou, slečinku si pěkně povodí a ta mu vlastně dá a zadarmo..takže pokud ti frajer nabízí čistou hru už od začátku, tak proč ne?? máš být sama a dělat si to u TV? jediná rada zní - všechny pravidla odsouhlasit dopředu a pokusit se nezamilovat, pak to bolí..a když to nebudeš ty, tak to bude jiná, to je jednoduchý :pankac: a že budeš rozbíjet rodinu?? on chce přece sex a ne si tě vzít a opustit rodinu.. ;) tak a pusťte se do mě :mrgreen: :mrgreen:

Za me souhlas! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
3.7.13 20:38

Necetla jsem diskusi tak nevim jestli tu uz neni rozzuzleni.
Osobne jsem manzelka a matka 2 deti, ktere chlap zahybal a odesel za jinou.
Takze za sebe rikam ne.
Jde o to jak beres neveru. A pak je dalsi fakt jestli se dokazes nezamilovat. Co kdyz se zamilujes a on od rodiny neodejde? Nebo odejde a nebudes se pak bat ze by ti mohl provest to same?

„Vyhody“ podle mne roli nehraji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
3.7.13 20:51
@Karin nepřihl píše:
Finančně nezávislá? No nevím, asi jsi fin. skromná, ale abych si mohla říct, že jsem fin. nezávisla, tak bych musela vydělávat větší částku, než příspěvek Kč 7600,–, který právě dostávám. Takže, ani já nesnesu ten pocit, že chlap je ten, co vydělává a já se jenom vezu a i když by mi to nikdy neřekl (si myslím ;) ), tak pro svůj dobrý pocit a taky pro peníze a aby nebyl v práci od ráda do večera, ale aby z něho děti taky něco měly, tak taky chodím do práce ;)

Myslíš že všechny ženský mají jenom rodičák :mrgreen: :lol: :lol: Ne, nemaj. Finančně nezávislá znamená, že bych i s dětma vyžila i bez jeho příjmu, nejsme spolu tudíž z důvodu, že bychom jinak pošli hlady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
3.7.13 20:55

@smoulinka71 A co nedokazes pochopit na tom, ze mi momentalni stav vyhovuje a proto nemam potrebu nekoho navstevovat…? :-)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 20:56
@chatwenna píše:
@smoulinka71 A co nedokazes pochopit na tom, ze mi momentalni stav vyhovuje a proto nemam potrebu nekoho navstevovat…? :-)

Vyhovuje ti, protože jsi zklamaná, byla by jsi sama i kdyby ten předšlý byl skvělý?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 21:01
  • Citovat
  • Upravit
chatwenna
3.7.13 21:02

@smoulinka71 Ano, jsem rada sama… :) Nemam s tim nejmensim problem..

Muzu sedet na e-mimi do noci, muzu si dlouho cist ve vane, nemusim zehlit veci dalsiho dospeleho, nemusim mluvit, kdyz se mi nechce, muzu sedet cele odpoledne s kamoskou v kavarne, muzu flirtovat s byvalym spoluzakem a nemusim praj jiz zminovane smradlave ponozky a trenky a s nekym se delit o gauc :)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 21:04

@chatwenna Takže ty když jste plánovali malou, tak jsi nechtěla s ním být?

• Citovat
  • Upravit
36504
3.7.13 21:05
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Ano, jsem rada sama… :) Nemam s tim nejmensim problem..Muzu sedet na e-mimi do noci, muzu si dlouho cist ve vane, nemusim zehlit veci dalsiho dospeleho, nemusim mluvit, kdyz se mi nechce, muzu sedet cele odpoledne s kamoskou v kavarne, muzu flirtovat s byvalym spoluzakem a nemusim praj jiz zminovane smradlave ponozky a trenky a s nekym se delit o gauc :)

Jo, má to svůj půvab a výhody. Chápu Tě velmi. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 21:06
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Ano, jsem rada sama… :) Nemam s tim nejmensim problem..Muzu sedet na e-mimi do noci, muzu si dlouho cist ve vane, nemusim zehlit veci dalsiho dospeleho, nemusim mluvit, kdyz se mi nechce, muzu sedet cele odpoledne s kamoskou v kavarne, muzu flirtovat s byvalym spoluzakem a nemusim praj jiz zminovane smradlave ponozky a trenky a s nekym se delit o gauc :)

Já taky můžu sedět na e-mimi, číst si dlouho ve vaně, nemusím žehlit vůbe, protože mi manžel koupil sušičku, můžu spousty věcí, ale našla jsem si správnýho partnera. Až někdy takového potkáš, budeš mluvit jinak. Já měla vždycky štěstí na chlapy, to spíš já byla potvora.

• Citovat
  • Upravit
elišška
3.7.13 21:10

@Alberta
naprostý souhlas a stejný dojem. K sebevědomé ženské by si tohle nikdy nedovolil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky