Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéééžišmarjá, kam se vytratila legrace
Děvčata, přečtěte si to po sobě a zamyslete se, jako malé děti
Tak já asi končím, rozhodla jsem se, že ještě upeču bábovku ze surovin za manželovi peníze ![]()
@smoulinka71 My jsme neplanovali. Byla jsem zamilovana, opila a nejspis praskl kondom, cehoz si ani jeden z nas nevsiml… ![]()
A uz jsem se citila prilis stara na to, abych sla na preruseni..
Tak jsem si rekla, ze to zkusim.
Vsechno jsem ochotna prekousnout, dokonce klidne budu kazdy den varit, kdyz jsem zamilovana, kdyz to pomine, vidim jen otravneho spolubydliciho. V pripade byvaleho velmi otravneho ![]()
Ja chci zit s chlapem, do ktereho se zamiluju a kteremu se bude dat verit. Treba ho potkam, treba ne. Nehledam chlapa, s kterym bych MOHLA bydlet.
Bud to vyjde nebo ne. A je mi to uplne jedno…
Bez do toho, na nikoho se nedívej…ty nevíš co má doma za ženskou a co s ní třeba zažívá a jestli je to vzorná manželka, tak až s ním budeš končit, nech jí doma v šuplíku svoje kalhotky, at chudák prozdře a vý co má doma…tím jí pomůžeš… ![]()
@smoulinka71 A mne uz vadi jenom to manzel mi koupil susicku… To jsi snad nesvepravna…?
@chatwenna V tomhle tě chápu a zastávám stejný názor. Já taky nehledala chlapa, spíš on si našel mě. Já bych klidně mohla žít sama, ale copak můžu, když se vždycky naskytne tak skvělý chlap.
A tobě přeji úplně to samé. Ty nebudeš vůbec špatná holka, jen prostě máš blbou zkušenost. Hodila jsi slupku, ono být zlá je jednodušší, nezraňuje to tolik. ![]()
@chatwenna píše:
@smoulinka71 A mne uz vadi jenom to manzel mi koupil susicku… To jsi snad nesvepravna…?
Ne já mu koupila Volvo. ![]()
@smoulinka71 Promin, ale to je blbost.
To by pak kazda holka, co chce byt sobestacna a nepotrebuje k tomu Pepika a bandu decek, musela mit slupku…
Ja jsem s byvalym chtela byt, tak jsem s nim byla, nechtela jsem s nim byt, tak nebyla… Je nemam rada kompromisy a sebeobetovani… A nejde o blbou zkusenost. Kazdy vztah, ktery skonci, by tim padem mohla byt spatna zkusenost.
@smoulinka71 píše:
Ne já mu koupila Volvo.
Fakt…?
Tak co kdybych ti obcas vylizala kacku… Koupis mi to taky? ![]()
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Promin, ale to je blbost.To by pak kazda holka, co chce byt sobestacna a nepotrebuje k tomu Pepika a bandu decek, musela mit slupku…
Ja jsem s byvalym chtela byt, tak jsem s nim byla, nechtela jsem s nim byt, tak nebyla… Je nemam rada kompromisy a sebeobetovani… A nejde o blbou zkusenost. Kazdy vztah, ktery skonci, by tim padem mohla byt spatna zkusenost.
Kdyby jsi chtěla být sama, tak budeš psát, jsem takhle spokojená, jezdím na dovolený, mám spoustu přátel, vyhovuje mi to. Ale ty píšeš, každej je vůl, každej je kurevník, každej je nespolehlivej. Kdyby jsi byla spokojená, nebudeš si stěžovat na chlapi, bude ti to jedno.
@chatwenna píše:
Fakt…?Tak co kdybych ti obcas vylizala kacku… Koupis mi to taky?
Nekoupila jsem mu ho proto, že mi líže Kačku, to může dělat kde kdo a třeba tři lidi za den. Na šukání si nemusím hledat manžela.
@chatwenna píše:
Fakt…?Tak co kdybych ti obcas vylizala kacku… Koupis mi to taky?
nechutné
![]()
@elišška píše:
@Alberta
naprostý souhlas a stejný dojem. K sebevědomé ženské by si tohle nikdy nedovolil.
Hm, docela smutné zjištění pro zakladatelku
K politování..
@smoulinka71 Ale u me plati oboji. Pro me to jsou kurevnici, coz si myslim odjakziva a bordelari… ![]()
A zaroven mi vyhovuje i samota…
A vidim, ze mas opravdovy smysl pro humor…
Ale ono je to pravda, chlapi jsou sobci, nespolehlivý a nevěrní… kdybych posadila tomu tvýmu na klín prsatou blondýnu se sexy zadkem, viděla by si sama, jaký je to zvíře…to jsou jen kecy, že ten můj ne…po 3 letech by to šlo automaticky…v dnešní době je to strašná rutina, člověk se ani nepozastaví
@Alberta píše:
Hm, docela smutné zjištění pro zakladatelkuK politování..
Je to ovšem dost výstižné