Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
3.7.13 22:13
@araw píše:
Jo a často je sprostá jak dlaždič. :roll: Ale tak každému se líbí něco jiného. :nevim:

Jo to je, až drzá. Mě tu napíše, jestli nechci vylízat Kačku, toto fakt může napsát jen inteligent. No to tedy nechci, nechci se nakazit a být pak hloupá.

• Citovat
  • Upravit
17014
3.7.13 22:15
@smoulinka71 píše:
Jo to je, až drzá. Mě tu napíše, jestli nechci vylízat Kačku, toto fakt může napsát jen inteligent. No to tedy nechci, nechci se nakazit a být pak hloupá.

No ale ty jsi ji mohla ignorovat :mrgreen: Takhle se tu přít o blbostech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
3.7.13 22:16
@smoulinka71 píše:

Kdyz vylizu ja tebe, tak se nakazit nemuzes :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1460
3.7.13 22:16
@j.pampeliska píše:
Necetla jsem diskusi tak nevim jestli tu uz neni rozzuzleni.
Osobne jsem manzelka a matka 2 deti, ktere chlap zahybal a odesel za jinou.
Takze za sebe rikam ne.
Jde o to jak beres neveru. A pak je dalsi fakt jestli se dokazes nezamilovat. Co kdyz se zamilujes a on od rodiny neodejde? Nebo odejde a nebudes se pak bat ze by ti mohl provest to same?„Vyhody“ podle mne roli nehraji…

tohle mi přijde jako zajímavý směr zamyšlení…nepřemýšlej o nabídnutých,,výhodách,,… zamysli se, jestli by si šla do mileneckého vztahu se ženatým mužem s dětmi (bez,,výhod,,)…líbí se ti, sex ti chybí, nehledáš partnera, lásku, jeho nevěru neřešíš - pak lze o jeho nabídce uvažovat…

Příspěvek upraven 03.07.13 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
3.7.13 22:19

@smoulinka71 ja si proste myslim, ze jen rada provokuje a jak ji tady pokazde nekdo presvedcuje o tom, ze vlastne spokojena byt bez chlapa nemuze a ze zavidi, tak ty prudili provokuje jeste vic a oni ji na to skacou. No kazdopadne ji tady taky nebudu analizovat. Jen se divim tomu, ze tady tolik lidi tak vytaci :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
3.7.13 22:22

Analyzovat, pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
3.7.13 22:23

Není trochu divné, že se sama zakladatelka ještě neozvala? Nováček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 22:27
@fifinka609 píše:
@smoulinka71 ja si proste myslim, ze jen rada provokuje a jak ji tady pokazde nekdo presvedcuje o tom, ze vlastne spokojena byt bez chlapa nemuze a ze zavidi, tak ty prudili provokuje jeste vic a oni ji na to skacou. No kazdopadne ji tady taky nebudu analizovat. Jen se divim tomu, ze tady tolik lidi tak vytaci :D.

No právě snaží se tady nasírat lidi, mě nenaštvala, spíš mi vadilo, jak se tu k někomu vyjadřovala. Já myslím, že to dělá úmyslně, prostě provokuje, ráda se dohaduje.

• Citovat
  • Upravit
13714
3.7.13 22:36

Jsem tu dobrých 20 stran nebyla a pořád je to ve stylu: manželka, je kurva, není kurva, milenka, je kurva, není kurva, je mi líp s mužem, je mi líp bez muže. A zase znova: manželka je…
A zakladatelka stále nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.13 22:38
@chatwenna píše:
Co neni normalni? Ze existuje vysoka pravdepodobnost, ze i ty se rozvedes…? :-D

Už zas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
3.7.13 22:40

@Lejaa Berusko moja milovana, ja jsem te nechtela napadat!

Ja se bavim o statistice…!

Mate vy holky trochu logickeho uvazovani…? :-D

• Citovat
  • Upravit
13714
3.7.13 22:40
@Lejaa píše:
Už zas? :lol:

Hele, střihneme si, jo? Jedna z nás to bude, tak která?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 22:41
@chatwenna píše:
@Lejaa Berusko moja milovana, ja jsem te nechtela napadat!

Ja se bavim o statistice…!

Mate vy holky trochu logickeho uvazovani…? :-D

Kdyby jsi ji nechtěla naštvat, tak ji nenapíšeš každé druhé manželství se rozvádí a ty budeš ta druhá. Prostě proč jsi ji to psala? Co to má společného s tématem?

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
3.7.13 22:42

@smoulinka71 Tak si precti diskuzi poradne, abys pochopila, co to ma spolecneho s tematem…

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 22:43
@Virginia píše:
Hele, střihneme si, jo? Jedna z nás to bude, tak která?! :mrgreen:

Já už jsem třetí uf, to jsem si oddechla o trojce se nemluvilo, že ne? Tak budeme jak v té pohádce o závisti, první, druhá, první, druhá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky