Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinka71 píše:
Jo to je, až drzá. Mě tu napíše, jestli nechci vylízat Kačku, toto fakt může napsát jen inteligent. No to tedy nechci, nechci se nakazit a být pak hloupá.
No ale ty jsi ji mohla ignorovat
Takhle se tu přít o blbostech ![]()
@smoulinka71 píše:
Jo to je, až drzá. Mě tu napíše, jestli nechci vylízat Kačku, toto fakt může napsát jen inteligent. No to tedy nechci, nechci se nakazit a být pak hloupá.
Kdyz vylizu ja tebe, tak se nakazit nemuzes ![]()
@j.pampeliska píše:
Necetla jsem diskusi tak nevim jestli tu uz neni rozzuzleni.
Osobne jsem manzelka a matka 2 deti, ktere chlap zahybal a odesel za jinou.
Takze za sebe rikam ne.
Jde o to jak beres neveru. A pak je dalsi fakt jestli se dokazes nezamilovat. Co kdyz se zamilujes a on od rodiny neodejde? Nebo odejde a nebudes se pak bat ze by ti mohl provest to same?„Vyhody“ podle mne roli nehraji…
tohle mi přijde jako zajímavý směr zamyšlení…nepřemýšlej o nabídnutých,,výhodách,,… zamysli se, jestli by si šla do mileneckého vztahu se ženatým mužem s dětmi (bez,,výhod,,)…líbí se ti, sex ti chybí, nehledáš partnera, lásku, jeho nevěru neřešíš - pak lze o jeho nabídce uvažovat…
Příspěvek upraven 03.07.13 v 22:21
@smoulinka71 ja si proste myslim, ze jen rada provokuje a jak ji tady pokazde nekdo presvedcuje o tom, ze vlastne spokojena byt bez chlapa nemuze a ze zavidi, tak ty prudili provokuje jeste vic a oni ji na to skacou. No kazdopadne ji tady taky nebudu analizovat. Jen se divim tomu, ze tady tolik lidi tak vytaci
.
Není trochu divné, že se sama zakladatelka ještě neozvala? Nováček..
@fifinka609 píše:
@smoulinka71 ja si proste myslim, ze jen rada provokuje a jak ji tady pokazde nekdo presvedcuje o tom, ze vlastne spokojena byt bez chlapa nemuze a ze zavidi, tak ty prudili provokuje jeste vic a oni ji na to skacou. No kazdopadne ji tady taky nebudu analizovat. Jen se divim tomu, ze tady tolik lidi tak vytaci.
No právě snaží se tady nasírat lidi, mě nenaštvala, spíš mi vadilo, jak se tu k někomu vyjadřovala. Já myslím, že to dělá úmyslně, prostě provokuje, ráda se dohaduje.
Jsem tu dobrých 20 stran nebyla a pořád je to ve stylu: manželka, je kurva, není kurva, milenka, je kurva, není kurva, je mi líp s mužem, je mi líp bez muže. A zase znova: manželka je…
A zakladatelka stále nikde.
@chatwenna píše:
Co neni normalni? Ze existuje vysoka pravdepodobnost, ze i ty se rozvedes…?
Už zas? ![]()
@Lejaa Berusko moja milovana, ja jsem te nechtela napadat!
Ja se bavim o statistice…!
Mate vy holky trochu logickeho uvazovani…? ![]()
@Lejaa píše:
Už zas?
Hele, střihneme si, jo? Jedna z nás to bude, tak která?! ![]()
@chatwenna píše:
@Lejaa Berusko moja milovana, ja jsem te nechtela napadat!Ja se bavim o statistice…!
Mate vy holky trochu logickeho uvazovani…?
Kdyby jsi ji nechtěla naštvat, tak ji nenapíšeš každé druhé manželství se rozvádí a ty budeš ta druhá. Prostě proč jsi ji to psala? Co to má společného s tématem?
@smoulinka71 Tak si precti diskuzi poradne, abys pochopila, co to ma spolecneho s tematem…
@Virginia píše:
Hele, střihneme si, jo? Jedna z nás to bude, tak která?!
Já už jsem třetí uf, to jsem si oddechla o trojce se nemluvilo, že ne? Tak budeme jak v té pohádce o závisti, první, druhá, první, druhá…