Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nepř. G12 píše:
není, proto nechápu tady ty kecy o „matraci“, jako by se automaticky předpokládalo že využít někoho na sex je doménou jen mužů
neni, a to neznamene ze to neni hnusne i v opacnem pripade ![]()
A jinak "ty kecy o "matraci"" jsou zcela na miste. Trosku pletete pojmy a dojmy…
@nepř. G12 píše:
Zakladatelčin problém už myslím neřeší skoro nikdoJá jsem reagovala na to, jak jí navrhovali, jestli není lepší si najít někoho svobodného
a není snad?;-)
@Lejaa píše:
a není snad?;-)
evidentne pro nektere spokojene zeny ktere chteji jen sex az uz je jedno s kym neni.
@nepř. G12 píše:
není, proto nechápu tady ty kecy o „matraci“, jako by se automaticky předpokládalo že využít někoho na sex je doménou jen mužů
Ale tady v tomto případě je to o zneužití a využití někoho jen na sex.
Mě někdy z těch příspěvků příjde, že se pod ženským nickem schovává chlap.
@LUCIPERKA-ddub píše:
Ale tady v tomto případě je to o zneužití a využití někoho jen na sex.
Mě někdy z těch příspěvků příjde, že se pod ženským nickem schovává chlap.
Už jsem si to taky říkala..:-) Pokud je to tak, tak to je nějakej chudák
Otázka zní, jak si to oba představují - takže každý čtvrtek ve dvě a zaplacený romanický víkend jednou za dva měsíce? Příspěvek na dovolenou pro děti? Je tam toho moc, že..?
kamarádka měla taky poměr se ženatým, potom to utla ( lezlo ji na nervy, že volal, jen když měl čas, nebo rušil schůzky, protože žena nešla tam kam měla, pro ni taky nebylo jednoduché, protože měla děti a musela si zajistit hlídání atd.)
sex byl pro ní o ničem, protože on si chtěl přijít na své a na ní už nezbylo, hlavně měl zájem o orální, protože to ta jeho odmítala.
a propo k matraci, mohla by dostat nabídku od nezadaného, který by ji měl taky jako matraci a výhody, kromě sexu by žádné neměla, je by ji mazal med kolem huby, že mají vztah…takže já bych zase tolik nemoralizovala.
před lety jsem dostala od svého bývalého stejnou nabídku - pojmenoval t třešnička na dortu - jeho ženu znám děti taky a je příkladným otcem
prostě třikrát do roka romantický výlet (prodložený víkend) na jeho náklady, žádné sms, žádné telefony či maily, prostě jen sex a pohodu neb mě zná…
(mě to šokovalo, nikdy bych to do něj neřekla a nejsem typ, co má kozy ven a nohy od sebe - potkali jsme se po 10 letech a já po něm potřebovala dohodnout nějaký věc přes společného známého, tak jsme se sešli na kávu
), kšeft ani milenecký vztah se nekonal
- pro ty moralizující
myslím, že je to ale úplně jiné, když vás osloví zcela cizí chlap v tescu a zve vás na kávičku, zrovna jsem šíleně koukala na účet - přela jsem se s malým synem kolik bude stat jedna červená paprika ( 1 ks - tipovala jsem 20 kč), u pokladny jsem taky hned neplatila, chtěli po mě Tesco kartu, a já ji hledala po pěžence a nemohla ji najít, pak jsem přemýšlela, kde jsem s ní platila na posled a prostě to placení trvalo. Tam si mě asi vyhlídl, odhadl, že jsem bez peněz ( špatný odhad
) a začal konverzaci tím, že je vše drahé a pak klasika, že jestli bych taková krásná dáma nechtěla s ním na kafe atd. Poté, co jsem ho odpálkovala, že jsem zadaná a chtěla ukončit rozhovor, tak mu to vůbec nedělalo problem a mlel pořád svou, takže jsem jej vykázala do patřičných mist a rozhovor rázně utla. Takže je podle mě chlap a chlap - někteří to budou zkoušet pořád až nějakou uloví, někteří si prostě vytipují někoho, kdo jim připadne vhodný a bu´d to výjde nebo ne.
A ještě jedna věc k tomu sexu - co vy víte, jestli ta manželka s ním spí nebo ne, třeba prostě ona má nějaký sexuální problem a prostě nemůže/nechce.
Rozhodně tu nechci legalizovat milenecké vztahy.Oba jsou dospělí a oba musí vědět, co a jak. Pokud ona jako žena, je schopna oddělit tyto dvě věci a investovat čas do něčeho, co je „smlouva o exkluzivitě“,a citově se neangažovat, tak pak je její volba jasná.
A ještě jedna věc, měla jsem kolegu v práci, který mě pořád balil, a jelikož jsem měla partnerskou krizi, ta jsem po něm vyjela, ale jen ze zvědavosti, jestli by to o čem kecal stálo za to. na sex holky nedošlo! prostě jsem jen chtěla vědět, jestli by mě vzrušil i jiný chlap než ten můj…
dobra zpráva byla, že jo (takže frigidní jsem nebyla, jak mi ten doma naznačoval) a ten můj kolega furt mlel doma o stereotypu, a se mnou to fakt tak nebylo. Doted nemůže pochopit, že jsem po něm vyjela apak už se nic nekonalo…
já to bohužel citově oddělit nemůžu a spat ve třech by mi vadilo… ale třeba měl hezký myšlenky na mě, zvedl se mu sexuální apetit adošlo na větší sexuální výbojnost směrem ka manželce, tedy předpokládám, že to mé odmítnutí mohl takto kompenzovat.
@nepř. G12 píše:
třeba nechce? I ženy můžou chtít chlapy na jen sex
A nelze mít svobodného jen na sex
To mi neříkej, že ne.
nechat si za to platit od ženáče je prostě hnus ![]()
@nepř. G12 píše:
Pokud je to nabídka sexu za peníze/ výhody, pak je to vždycky jenom matrace. Je to velkej rozdíl, než si najít chlapa jenom na sex.
@araw píše:
A nelze mít svobodného jen na sexTo mi neříkej, že ne.
nechat si za to platit od ženáče je prostě hnus
Jasně, že jde. jsem jen teoretizovala a snažila se na to dívat z více úhlů.
No nevím, vy se na to díváte z úhlu vše mám, co chci
ona bohužel v atkové pozici není - žádný svobodný se ji nenabídl, protože do toho by určitě šla a nepsala by tu sáhodlouhý text
není jednoduché si najít svobodného k ženě s dětmi.
o sex ji asi tak moc nejde, protože pokud ano, tak by sexuální vztah někde udržovala…
pokud uvažuje o mileneckém vztahu, tak jaký rozdíl vnímáte v tom, že půjde do ženatého bez výhod? a kolik jich takových je, protože hoši naznačují, jak ty manželky jsou můry a jak s nimi jsou jen kvůli dětem.
Je to taky matrace? ony se přece zamilují a prostě ta manželka tomu nerozumí a brání jim ve štěstí…
@Anonymní píše:
No nevím, vy se na to díváte z úhlu vše mám, co chci
ona bohužel v atkové pozici není - žádný svobodný se ji nenabídl, protože do toho by určitě šla a nepsala by tu sáhodlouhý text
není jednoduché si najít svobodného k ženě s dětmi.
o sex ji asi tak moc nejde, protože pokud ano, tak by sexuální vztah někde udržovala…
pokud uvažuje o mileneckém vztahu, tak jaký rozdíl vnímáte v tom, že půjde do ženatého bez výhod? a kolik jich takových je, protože hoši naznačují, jak ty manželky jsou můry a jak s nimi jsou jen kvůli dětem.
Já si myslím, že je nejjednodušší najít si svobodného. Mě se prostě příčí to, že je ženatej. ale tak jak se říká, na každou svini se vaří voda nebo boží mlýny melou, pomalu, ale jistě, tak to třebas zažijou i z druhé strany.
Moc jim to přeju a doufám, že pak budou mít stále takový nadhled
Jinak, aby mě někdo nenařknul, nikdy jsem nebyla podvedena, ale mám nějaké morální zásady. Takže mi to nevadí proto, že bych to zažila, ale proto, že mě fakt udivuje, jak málo morálky a sebeúct v sobě ženy mají ![]()
A s milenkou jede na služební cestu - třeba jen namátkou -
týden malediwy nebo hawai
bavím se o " výhodách"
jsou milenky, které jsou chlapem vydržovány, jen se o tom nemluví - koupí ji byt, nemusí pracovat atd.
souhlas, je to o tom, jakou mate povahu
@nepř. G12 píše:
Jasně, že jde. jsem jen teoretizovala a snažila se na to dívat z více úhlů.
No tych uhlov zase tolko nie je.
ON - z nejakeho dovodu hlada povyrazenie inde. Mozno je chronicky zaletnik, mozno ma od manzelky povolene navstevy bordelu.
ONA - bud si necha platit za sex, alebo si nenecha platit za sex.