Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alberta píše:
![]()
Co na to říct? Každá si může vybrat.Jako placená ku*va si může přivydělávat mladá krásná svobodná třeba vysokoškolačka, stejně tak ztrhaná unavená otřískaná samoživitelka. Vždycky se najde někdo, kdo ženské zaplatí za to, že ho na sebe nechá vlézt.
Ale ona nechce jit delat kurvu
Ma nabidku na milenecky vztah s vyhodami = jeden partner… Ne pro prachy kazdy vecer anonymni sex!
@kuti píše:
Tak pro me uz treba fakt, ze si ho koupit nechal!!
On nemel na auto, ale jen na susicku??
Vidíš jak se to otočilo, nejdřív jsme byla nařknutá z toho, že mi manžel kupuje sušičku, že jsem nesvéprávná a pak je zase špatně, že já mu koupím Volvo. Holky, mě je úplně jedno, co si kdo koupí a komu, je důležitý být spokojený.
@kuti píše:
Tak pro me uz treba fakt, ze si ho koupit nechal!!
On nemel na auto, ale jen na susicku??
Ano on nebyl majetný a to je problém?
@fifinka609 Dekuju ti. ![]()
Ja to proste vidim, ze spousta holek by neumela zit sama (zdejsi diksuze mluvi za vse) a tak je pro ne nepochopitelne, ze si to nekdo vybere dobrovolne… ![]()
@fifinka609 píše:
Me fascinuje, jak je v kazde diskusi @chatwenna za zapsklou, zhrzenou, blablabla, neni schopna si najit normalniho chlapa a jeji spokojenost se samotou je falesna a vychazi z jejiho zklamani. Ve skutecnosti ma akorat smysl pro humor a nadhled a velice casto pise to, co si myslim, ale jsem lina psat, protoze mi to za to nestoji. Takze damy, ne kazdy potrebuje ke stesti chlapa. Nekdo proste je samotar a nepotrebuje analizovat a zachranovat
Taky jedna z těch, která to nepochopila, takže opakuji, nejde o to, že chce být sama, to je v pořádku, ale že neustále na ty chlapi nadává, tohle člověk, který je se svým životem spokojený nedělá.
@chatwenna píše:
paneboze, ale ja te nechci nastvat… nechtela jsem nastvat ani uzivatelku, ktere jsem to psala pred tebou… ale ze se rozvadi kazde druhe manzelstvi je holy fakt, ne muj vymysl..Jak si muzete byt tak jiste, ze zrovna vy ty druhe nebudete…?
Jistá si být nemůžu, ale ty jsi ji naštvala, protože jsi na ni zaútočila, že bude ta druhá. Tak se teď nedělej lepší, myslela jsi to tak, že jsi ji chtěla naštvát.
@kuti píše:
Ale ona nechce jit delat kurvuMa nabidku na milenecky vztah s vyhodami = jeden partner… Ne pro prachy kazdy vecer anonymni sex!
Aha, no dobře. Tak bude dělat takovou „lepší“ kurvu, protože bude mít jednoho stálého klienta.
Mně to jedno, ať si dělá kdo chce kurvu jakou chce, když si to dokáže obhájit sám před sebou, já jsem se jen pozastavila nad tím stylem té nabídky „ty ztrápená chudinko, já jsem bohatý krasavec, který se nudí, tak jsem se rozhodl, že tě občas vyš*kám, aby se měla trošku líp“
Příspěvek upraven 03.07.13 v 21:58
@Alberta píše:
Aha, no dobře. Tak bude dělat takovou „lepší“ kuvu, protože bude mít jednoho stálého klienta.
Mně to jedno, ať si dělá kdo chce kuvu jakou chce, když si to dokáže obhájit sám před sebou, já jsem se jen pozastavila nad tím stylem té nabídky „ty ztrápená chudinko, já jsem bohatý krasavec, který se nudí, tak jsem se rozhodl, že tě občas vyš*kám, aby se měla trošku líp“
@Alberta píše:
Aha, no dobře. Tak bude dělat takovou „lepší“ kurvu, protože bude mít jednoho stálého klienta.
Mně to jedno, ať si dělá kdo chce kurvu jakou chce, když si to dokáže obhájit sám před sebou, já jsem se jen pozastavila nad tím stylem té nabídky „ty ztrápená chudinko, já jsem bohatý krasavec, který se nudí, tak jsem se rozhodl, že tě občas vyš*kám, aby se měla trošku líp“Příspěvek upraven 03.07.13 v 21:58
No přesně tak, já si umím peníze vydělat jinak než tím, že se budu vydržovat, ještě bych pak musela v posteli poslouchat. Hmmm to nééééééé.
@smoulinka71 píše:
Ano on nebyl majetný a to je problém?
Mam kamaradku, ktera partnerovi kupuje snad vsechno ( od hodinek, pres kola na auto az po zimni bundu) a vzdycky rika, „my ted potrebujeme Aleskovi koupit“. Me to tedy normalni neprijde. Alesek neni nesvepravny! Z ni konkretne citim, jak je mu vdecna, ze ji do 30let stihl udelat dite (po kterem touzila) a ze s ni je (ona nedokaze byt sama). Myma ocima si ho normalne vydrzuje, hlavne, ze ma zazemi a „hodneho“ partnera!
Kazdy to holt mame jinak. Ja bych doma dalsi „dite“ o ktere se musim starat nechtela!
Je to jen priklad, co se mi vybavil, nemyslim to na vas dva…Tebe a Tve motivace „rozmazlovat“ chlapa neznam!
@kuti píše:
Mam kamaradku, ktera partnerovi kupuje snad vsechno ( od hodinek, pres kola na auto az po zimni bundu) a vzdycky rika, „my ted potrebujeme Aleskovi koupit“. Me to tedy normalni neprijde. Alesek neni nesvepravny! Z ni konkretne citim, jak je mu vdecna, ze ji do 30let stihl udelat dite (po kterem touzila) a ze s ni je (ona nedokaze byt sama). Myma ocima si ho normalne vydrzuje, hlavne, ze ma zazemi a „hodneho“ partnera!
Kazdy to holt mame jinak. Ja bych doma dalsi „dite“ o ktere se musim starat nechtela!Je to jen priklad, co se mi vybavil, nemyslim to na vas dva…Tebe a Tve motivace „rozmazlovat“ chlapa neznam!
No tak to je jiná situace, já mu jen chtěla udělat radost, prostě jsem ty peníze měla, tak mu to auto koupila. Jinak on si vydělává víc jak já, není nesvéprávný, nebo budižkničemu.
@smoulinka71 píše:
Taky jedna z těch, která to nepochopila, takže opakuji, nejde o to, že chce být sama, to je v pořádku, ale že neustále na ty chlapi nadává, tohle člověk, který je se svým životem spokojený nedělá.
Vidis a me to treba jako znak nespokojenosti nepripada. Neprijde mi, ze by na ne zlostne nadavala. Spis nazyva veci pravymi jmeny a obcas zaprovokuje a zavtipkuje humorem, ktery ne kazda dama tady chape.
@fifinka609 píše:
Vidis a me to treba jako znak nespokojenosti nepripada. Neprijde mi, ze by na ne zlostne nadavala. Spis nazyva veci pravymi jmeny a obcas zaprovokuje a zavtipkuje humorem, ktery ne kazda dama tady chape.
Víš člověk, který je spokojený, tak nebude všechno vidět černě. Když mi nebude nic chybět a budu spokojená, nebudu si neustále stěžovat na to, že manželství je nanic atd. prostě by to neřešila nemyslíš?
@fifinka609 píše:
Jo a často je sprostá jak dlaždič.
Ale tak každému se líbí něco jiného. ![]()
paneboze, ale ja te nechci nastvat… nechtela jsem nastvat ani uzivatelku, ktere jsem to psala pred tebou… ale ze se rozvadi kazde druhe manzelstvi je holy fakt, ne muj vymysl..
Jak si muzete byt tak jiste, ze zrovna vy ty druhe nebudete…?