Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
no když bych to převedla na sebe/moje ceny tak jsi taková lepší šlapkaHele co to znamená v tvé ikonce ty inzeráty
už jsem to tu párkrát viděla, ale bojím se kliknout, abych nedostala vynadáno že lezu na profil
Ještě jedna otázka úplně OT…kdo to vymyslel, že se na ty profily nesmí klikat??
![]()
@karlbori píše:
Vlastně ani nevím, zda se zde svěřit. jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí. při vyzvedávání dcery jsem natrefila na tatínka, který vyzvedával kamaráda dcerky. poznal, jak jsem ustaraná. šli jsme společně na zmrzlinu. je ženatý, úspěšný, ale doma prý nic moc. je hezký, upravený, charizmatický. a teď k tomu hlavnímu.. je to krásný chlap, inteligentní, dobře situovaný. ale.. nabídl mi milenekcý vztah za výhody… máte někdo s tímto zkušenosti. je fajn, ale cítím se divně..
není to ehm „trošku ponižující“ Ty ztrhaná ztrápená matka samoživitelka, jsi náhodou uvízla v oku nějakého zajištěného krasavce, kterému, když tě viděl, se tě natolik zželelo, že ti nabídl, že tě občas vy*uká, a ještě ti za to dá prachy, abys mohla koupit děckám čokoládu, případně něco lepšího na sebe?
Takhle přesně na mě zapůsobil tvůj příspěvek. Nevím, jak ses rozhodla, snad ke své spokojenosti..
@araw @peggy.sl díky holky, mám večer co dělat, budu projíždět odkazy ![]()
@peggy.sl píše:
Ještě jedna otázka úplně OT…kdo to vymyslel, že se na ty profily nesmí klikat??![]()
prosimtě to nevím, ale vím že je to bráno jako útok na soukromí, skoro jak když přijdeš z práce a já ti budu sedět v obýváku a čumět na telku
![]()
@Jasněnkaa píše:
@araw @peggy.sl díky holky, mám večer co dělat, budu projíždět odkazyprosimtě to nevím, ale vím že je to bráno jako útok na soukromí, skoro jak když přijdeš z práce a já ti budu sedět v obýváku a čumět na telku
![]()
![]()
@Jasněnkaa píše:
@araw @peggy.sl díky holky, mám večer co dělat, budu projíždět odkazyprosimtě to nevím, ale vím že je to bráno jako útok na soukromí, skoro jak když přijdeš z práce a já ti budu sedět v obýváku a čumět na telku
![]()
![]()
Jo tááák…tak to je mi fuk…my totiž obývák nemáme.. ![]()
@peggy.sl píše:
Jo tááák…tak to je mi fuk…my totiž obývák nemáme..
no tak v kuchyni třeba
nebo víš co? já si zrovna lehnu do ložnice, se nebudu kroutit v kuchyni na židli
![]()
@Jasněnkaa píše:
no tak v kuchyni třebanebo víš co? já si zrovna lehnu do ložnice, se nebudu kroutit v kuchyni na židli
![]()
Když my nemáme ani ložnici.. ![]()
A v manželské posteli spím s nejstarší dcerou..jsme prostě pošahaná rodina.. ![]()
@Jasněnkaa píše:
@peggy.slk vám asi nepojedu, bych neměla žádný pohodlíčko
![]()
U nás není ani pohodlí ani klid… ![]()
@peggy.sl píše:
U nás není ani pohodlí ani klid…
děkuju za varování
jsi férová ![]()
@araw píše:
To se lae velice, velice pleteš. já jsem finančně nezávislá a i dost mých známých a kamarádek. Takže to fakt není o tom.
Finančně nezávislá? No nevím, asi jsi fin. skromná, ale abych si mohla říct, že jsem fin. nezávisla, tak bych musela vydělávat větší částku, než příspěvek Kč 7600,–, který právě dostávám. Takže, ani já nesnesu ten pocit, že chlap je ten, co vydělává a já se jenom vezu a i když by mi to nikdy neřekl (si myslím
), tak pro svůj dobrý pocit a taky pro peníze a aby nebyl v práci od ráda do večera, ale aby z něho děti taky něco měly, tak taky chodím do práce ![]()
@eva76 píše:
společné jmění ale neznamená, že někdo někoho kontroluje
No, jestli Tebe uklidnuje, ze by ses o milence diky spolecnemu uctu douvedela, tak asi finance kontrolujes ![]()
@araw píše:
Asi. My jsme dva a na byt, auto a vše co máme jsme si vydělali společněJinak by mi smysl toho, si ho vzít a žít s ním unikla. Tak každej to má nastavené jinak, kdyby ne, nebyly by prostitutky ani placené „milenky“, ale třeba manželství by mělo být o společném životě. Kdyby ne, nebylo by např. SJM automatické, ale muselo by se sepsat u notáře. A to se nedělá, musí se u notáře sepsat oddělené SJM. Takže klasický model je prostě jedna rodina a společný život
Tak asi taky zalezi, v kolika se lide brali, co meli pred svatbou a jak dlouho uz to spolecne buduji.
Chapu, ze kdyz se vezmou dva studenti tesne po skole s holym zadkem, buduji spolu a po 20ti letech je jim jasne, ze vse co maji maji diky sobe navzajem.
Ja se vdavala ve 35letech, kdy uz jsem mela svoje vybudovane a nevim, proc bych to mela sypat do spolecneho. Spolecne mame od svatby.
Kdyz nekdo pred svatbou vybuduje firmu, chapu ze si „provozni“ veci resi se spolecnikem (pripadne sam) a ne s manzelem ![]()
@peggy.sl hele Peggy a co děti, taky jedou za svý?
Osobně bych to nepovažovala za blbej nápad, ale kam je šoupnout, když jsou tak malý
![]()
@kuti píše:
Tak asi taky zalezi, v kolika se lide brali, co meli pred svatbou a jak dlouho uz to spolecne buduji.
Chapu, ze kdyz se vezmou dva studenti tesne po skole s holym zadkem, buduji spolu a po 20ti letech je jim jasne, ze vse co maji maji diky sobe navzajem.
Ja se vdavala ve 35letech, kdy uz jsem mela svoje vybudovane a nevim, proc bych to mela sypat do spolecneho. Spolecne mame od svatby.
Kdyz nekdo pred svatbou vybuduje firmu, chapu ze si „provozni“ veci resi se spolecnikem (pripadne sam) a ne s manzelem
Tak já třeba do našeho manželství přinesla dům a manžel firmu. A oboje řešíme společně!