Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
3.7.13 21:26
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Ale u me plati oboji. Pro me to jsou kurevnici, coz si myslim odjakziva a bordelari… :-D

A zaroven mi vyhovuje i samota…

A vidim, ze mas opravdovy smysl pro humor…

No fajn, že máš smůlu na kurevníky je ale tvůj problém, nemyslíš?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 21:29
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Ale u me plati oboji. Pro me to jsou kurevnici, coz si myslim odjakziva a bordelari… :-D

A zaroven mi vyhovuje i samota…

A vidim, ze mas opravdovy smysl pro humor…

Ale klidně si buď sama, je to tvoje volba, každýmu vyhovuje něco jiného, ale buď sama proto, že to tak chceš a ne proto, že nemáš na výběr a chlapi jsou nespolehliví a kurevníci, tak budu raději sama.

• Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 21:30
@smoulinka71 píše:
Ne já mu koupila Volvo. :lol:

Tak pockej mate spolecne penize nebo si kupujete navzajem??
Nejak se ztracim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 21:32
@kuti píše:
Tak pockej mate spolecne penize nebo si kupujete navzajem??
Nejak se ztracim :lol:

Já měla našetřeno, když jsme ještě nebyli spolu, tak jsem mu koupila Volvo, co je na tom nepochopitelného?

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
3.7.13 21:32
@smoulinka71 píše:
Ale klidně si buď sama, je to tvoje volba, každýmu vyhovuje něco jiného, ale buď sama proto, že to tak chceš a ne proto, že nemáš na výběr a chlapi jsou nespolehliví a kurevníci, tak budu raději sama.

Prece kdybych nechtela byt sama, tak budu i s kurevnikem a bordelarem.. Jak se casto objevuje v mistnich diskuzich.

• Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 21:33
@smoulinka71 píše:
@chatwenna V tomhle tě chápu a zastávám stejný názor. Já taky nehledala chlapa, spíš on si našel mě. Já bych klidně mohla žít sama, ale copak můžu, když se vždycky naskytne tak skvělý chlap. :) A tobě přeji úplně to samé. Ty nebudeš vůbec špatná holka, jen prostě máš blbou zkušenost. Hodila jsi slupku, ono být zlá je jednodušší, nezraňuje to tolik. :)

Me se vubec nezda zla :think:
Kazdy si asi najde to, na co je citlivy a otazka je, proc je citlivy zrovna na toto?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 21:36
@chatwenna píše:
Prece kdybych nechtela byt sama, tak budu i s kurevnikem a bordelarem.. Jak se casto objevuje v mistnich diskuzich.

Jo tak tohle taky nechápu. :nevim: Ale není to tak všude, myslím si, že někteří jsou spolu, protože se opravdu milují a ne proto, že neumí být sami, to je samozřejmě špatně.

• Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 21:38
@elišška píše:
@Alberta
naprostý souhlas a stejný dojem. K sebevědomé ženské by si tohle nikdy nedovolil.

Ja tedy nevim, ze to nejvic odsuzuji ty, co maji doma manzela a spolecny ucet?! 8o
Jestli jsou vase vztahy tak uzasne, zadneho ohrozeni rodiny zvenci se bat nemusite, ne??
Tak proc moralizujete nad zakladatelkou, ktera je sama s detma a ma invalidni rodice, ze nad prilepsenim premysli??
Vy mate kam sahnout, kdyz si neco chcete doprat…tezke se vzit do jeji pozice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 21:39
@kuti píše:
Me se vubec nezda zla :think:
Kazdy si asi najde to, na co je citlivy a otazka je, proc je citlivy zrovna na toto?!

No mě přijde její způsob vyjadřování zlý a útočný. O názory nejde, ale napsát někomu, ty budeš ta druhá, která se rozvede, nebo ty nemůžeš být bez chlapa, proto jsi vdaná, To je útok a to pramení s její psychikou. Ona tohle přeci nemůže vědět, jen útočí. Tohle není normální.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
3.7.13 21:41
@smoulinka71 píše:
No mě přijde její způsob vyjadřování zlý a útočný. O názory nejde, ale napsát někomu, ty budeš ta druhá, která se rozvede, nebo ty nemůžeš být bez chlapa, proto jsi vdaná, To je útok a to pramení s její psychikou. Ona tohle přeci nemůže vědět, jen útočí. Tohle není normální.

Co neni normalni? Ze existuje vysoka pravdepodobnost, ze i ty se rozvedes…? :-D

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.7.13 21:42
@chatwenna píše:
Co neni normalni? Ze existuje vysoka pravdepodobnost, ze i ty se rozvedes…? :-D
Že takhle na někoho útočíš, aniž bys ho znala.
  • Citovat
  • Upravit
1187
3.7.13 21:42
@kuti píše:
Ja tedy nevim, ze to nejvic odsuzuji ty, co maji doma manzela a spolecny ucet?! 8o
Jestli jsou vase vztahy tak uzasne, zadneho ohrozeni rodiny zvenci se bat nemusite, ne??
Tak proc moralizujete nad zakladatelkou, ktera je sama s detma a ma invalidni rodice, ze nad prilepsenim premysli??
Vy mate kam sahnout, kdyz si neco chcete doprat…tezke se vzit do jeji pozice??

8o 8o Co na to říct? Každá si může vybrat.Jako placená ku*va si může přivydělávat mladá krásná svobodná třeba vysokoškolačka, stejně tak ztrhaná unavená otřískaná samoživitelka. Vždycky se najde někdo, kdo ženské zaplatí za to, že ho na sebe nechá vlézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
3.7.13 21:43
@chatwenna píše:
Co neni normalni? Ze existuje vysoka pravdepodobnost, ze i ty se rozvedes…? :-D

Mě tím nemůžeš naštvat, protože mě je to úplně jedno, jestli budu vdaná nebo ne. Ono je totiž chlapů dost slečno.

• Citovat
  • Upravit
989
3.7.13 21:43
@smoulinka71 píše:
Já měla našetřeno, když jsme ještě nebyli spolu, tak jsem mu koupila Volvo, co je na tom nepochopitelného?

Tak pro me uz treba fakt, ze si ho koupit nechal!!
On nemel na auto, ale jen na susicku?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
3.7.13 21:45

Me fascinuje, jak je v kazde diskusi @chatwenna za zapsklou, zhrzenou, blablabla, neni schopna si najit normalniho chlapa a jeji spokojenost se samotou je falesna a vychazi z jejiho zklamani. Ve skutecnosti ma akorat smysl pro humor a nadhled a velice casto pise to, co si myslim, ale jsem lina psat, protoze mi to za to nestoji. Takze damy, ne kazdy potrebuje ke stesti chlapa. Nekdo proste je samotar a nepotrebuje analizovat a zachranovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí