Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.7.13 02:41
@chatwenna píše:
Fakt…? :-D Tak co kdybych ti obcas vylizala kacku… Koupis mi to taky? :-D
8o 8o 8o
@elišška píše:
@Alberta naprostý souhlas a stejný dojem. K sebevědomé ženské by si tohle nikdy nedovolil.
@Alberta píše:
Hm, docela smutné zjištění pro zakladatelku :think: K politování..

Pravda …

@kuti píše:
Ale ona nechce jit delat kurvu 8o Ma nabidku na milenecky vztah s vyhodami = jeden partner… Ne pro prachy kazdy vecer anonymni sex!

milenecký vztah „s výhodami“ ať už dárky nebo peníze = prodává svoje tělo, má sex za úplatu.
Nechápu co tu pořád řešíte, zda je to jen milenecký vztah za peníze nebo anonymní sex za peníze. Je to jedno a to samé, bo v obou případech nabízí sebe za úplatu/ dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 05:36
@LUCIPERKA-ddub píše:
milenecký vztah „s výhodami“ ať už dárky nebo peníze = prodává svoje tělo, má sex za úplatu.
Nechápu co tu pořád řešíte, zda je to jen milenecký vztah za peníze nebo anonymní sex za peníze. Je to jedno a to samé, bo v obou případech nabízí sebe za úplatu/ dárky.

Mě ty okolnosti, resp. místo balení a nabídka tím chlápkem připadá velmi uhozená a laciná. Chlap bez větší námahy sbalil ve škole slepičku, co vyzvedávala dítko. Tady se chudé potřebné samoživitelky často vyskytují, na golfu méně. Mimochodem, jak se vůbec domákl, že by se peníze za sex hodily, že? Ani moc se nemusel namáhat, má to zřejmě v malíku a metody ozkoušené, mamina se chytila. Dotyčná potřebuje peníze a tak nastaví, koneckonců potřebuje přidat na nájem nebo nové boty. Pán si kupuje si matraci, nic víc. Třeba bude chtít něco extra, co se doma nedělá a mamina vyhoví, i když je to třeba ekl. Čeká se to, je to totiž za peníze ( pardon, eufemisticky řečeno za výhodu).Prostě zákazník a jeho pán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
4.7.13 05:47

Vy nemáte vůbec smysl pro humor ženské 8) (hlavně večerní příspěvky)

• Citovat
  • Upravit
33916
4.7.13 07:03

Myslím, že je to každého věc a je úplně jedno co přeci zakladatelka dostane za to, když si s hezkým chlapem zpříjemní chvilky.On je svéprávný a pokud takovou nabídku udělá tak to svědčí o jeho charakteru a on je ten kdo by se měl nad sebou zamyslet. Zakladatelka není tak kdo podvádí. Je sama a může si dělat co chce. Spíš lituju tu manželku, protože si vzala blba co se rád nabízí a je mu úplně šumák kde a kdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 08:49
@nepř. G12 píše:
Vy nemáte vůbec smysl pro humor ženské 8) (hlavně večerní příspěvky)

Smysl pro humor? Trochu divnej. To co tu některé psaly mi jako humor rozhodně nepřipadá, spíš se tu vyjadřovaly jako lacině, vulgárně, pod uroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 09:22
@denisa 76 píše:
Myslím, že je to každého věc a je úplně jedno co přeci zakladatelka dostane za to, když si s hezkým chlapem zpříjemní chvilky.On je svéprávný a pokud takovou nabídku udělá tak to svědčí o jeho charakteru a on je ten kdo by se měl nad sebou zamyslet. Zakladatelka není tak kdo podvádí. Je sama a může si dělat co chce. Spíš lituju tu manželku, protože si vzala blba co se rád nabízí a je mu úplně šumák kde a kdy:

Pani si iba vzala typka, co chodi do bordelu. Panovi ale verejny bordel nevyhovuje, tak si zaplati sukromny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
4.7.13 09:30
@denisa 76 píše:
Myslím, že je to každého věc a je úplně jedno co přeci zakladatelka dostane za to, když si s hezkým chlapem zpříjemní chvilky.On je svéprávný a pokud takovou nabídku udělá tak to svědčí o jeho charakteru a on je ten kdo by se měl nad sebou zamyslet. Zakladatelka není tak kdo podvádí. Je sama a může si dělat co chce. Spíš lituju tu manželku, protože si vzala blba co se rád nabízí a je mu úplně šumák kde a kdy :roll:

ano neni ta co podvadi ale ta co dela matraci… sakra, neni uz lepsi si najit svobodneho a mit plnohodnotny vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
4.7.13 10:23

JEN S CHUTÍ DO TOHO :) :twisted: :)

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
4.7.13 10:41
@bubijak píše:
ano neni ta co podvadi ale ta co dela matraci… sakra, neni uz lepsi si najit svobodneho a mit plnohodnotny vztah?

třeba nechce? I ženy můžou chtít chlapy na jen sex 8)

• Citovat
  • Upravit
1853
4.7.13 10:42
@nepř. G12 píše:
třeba nechce? I ženy můžou chtít chlapy na jen sex 8)

Přesně a že jich zas tak málo není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
4.7.13 10:43
@nepř. G12 píše:
třeba nechce? I ženy můžou chtít chlapy na jen sex 8)

To jsou pak ty hrdé ženy které jsou velmi spokojený samy :mrgreen: :jazyk:, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
4.7.13 10:43
@Aragua píše:
Přesně a že jich zas tak málo není…

není, proto nechápu tady ty kecy o „matraci“, jako by se automaticky předpokládalo že využít někoho na sex je doménou jen mužů

• Citovat
  • Upravit
8959
4.7.13 10:46
@nepř. G12 píše:
není, proto nechápu tady ty kecy o „matraci“, jako by se automaticky předpokládalo že využít někoho na sex je doménou jen mužů

Já myslela, že řešíme zakladatelčin problém. Z jejího příspěvku mi nepřišlo, že by se těšila až s ním hupne do betle;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.7.13 10:48

Myslím, že ženy třeba tvrdí, že chtějí toho a toho jen na sex. Ale když pak dojde na lámání chleba a ukončení sexuálního vztahu ze strany muže, tak v drtivém procentu přecházejí na citovou notečku. Vždycky v tom sexuálním vztahu hledají aspoň mrť něčeho navíc. (Nepatří sem jednorázové úlety, kdy se ráno probudíte a nejraději byste se neviděly) :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
4.7.13 10:48
@Lejaa píše:
Já myslela, že řešíme zakladatelčin problém. Z jejího příspěvku mi nepřišlo, že by se těšila až s ním hupne do betle;)

Zakladatelčin problém už myslím neřeší skoro nikdo :mrgreen: Já jsem reagovala na to, jak jí navrhovali, jestli není lepší si najít někoho svobodného :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky