Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
27.6.13 21:06
@chatwenna píše:
No, tak jsem se ozrala a pocala.. Nechapu, co je ti po tom… :roll:

Mě je úplně jedno, kdy a jak si kdo podělá život. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 21:08

@Burj Chalifa Tak proc se k tomu vyjadrujes…? :)

• Citovat
  • Upravit
36504
27.6.13 21:09
@chatwenna píše:
@Burj Chalifa Tak proc se k tomu vyjadrujes…? :)

Já se můžu svobodně vyjadřovat, kde se mi zachce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 21:10

@Burj Chalifa To sice muzes, ale jednim dechem dodavas, ze je ti to vlastne jedno, to si trochu odporuje, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
7631
27.6.13 21:10
@Burj Chalifa píše:
ne vždy mají, když píší, s kým vším byly ochotny vlézt do postele a počít dítě.

Samoživitelka je žena, která má v péči děti…To by takových musela být třetina. Trošku silná slova, nikdo předem nemůže vědět, že jim manželství nebo vztah vydrží navěky 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.6.13 21:13
@chatwenna píše:
No, tak jsem se ozrala a pocala.. Nechapu, co je ti po tom… :roll:

Do toho opravdu nikomu nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.6.13 21:15
@chatwenna píše:
@Kaczenka Ja jsem matka samozivitelka. Jak jsi prisla na to, ze je neuznavam…?

Možná jsem si popletla fakta z jedné nedávné diskuse. Pokud jo, tak omluva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 21:19

@Kaczenka V pohode…

Ten prispevek s hrdosti jsem myslela tak, ze tezko budu jako matka samozivitelka myslet na hrdost, pokud nemam lednicku a pracku… (to nerikam, ze je pripad zakladatelky…)

• Citovat
  • Upravit
8959
27.6.13 21:37

@Gina108
Tak můj chlap je prachatej, sice tak středně (bundu za 25 tis. nemá:-D ), ale na praní ponožek teda fakt nikoho neplatí, to bych ho hnala :mrgreen: Škrt teda není, ale raděj ty ponožky vyperu a za ušetřený prašule koupíme něco do baráku;-)
S jedním dechem chci dodat, že zde nejde o styl „něco za něco“ (jakože on zaplatí a já vyperu ty ponožky), ale dáme na tu novou věc oba stejně, pěkně rovným dílem:-) nebo jednou zaplatí on, pak zas já..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.6.13 21:41
@chatwenna píše:
@Lejaa Beru na vedomi a respektuju tvuj nazor.

V zasade s tebou souhlasim, ale vidim to jeste v sirsich souvislostech.

Rozdelilo se to tu na dva tabory, takze pokud bych ted napsala neco, cos ty nenapsala, tak to neber osobne.

Soulozit s chlapem za cash, vedet o jeho zene a jeste se tim chlubit je jeden extrem. Pro me je druhy extrem tvrdit, ze ja se nikdy nerozvedu, milenky rozbiji manzelstvi, jsou to svine a vztahy nejsou o tom „neco za neco“ :)

Proto nerikam nikomu, jak ma zit a ani si netroufam tvrdit, kde je zlata stredni cesta…

V zásadě taky souhlasím.
Jen mám trochu jiný pohled v tom „něco za něco“, s tím úplně nesouhlasím. Není to tak, že já uvařím a manžel za to složí skříň. Já uvařím, protože uvařit chci a nic za to od něj nečekám. Stejně tak on složí tu skříň a nic za to nečeká. Děláme to protože tomu druhému chceme udělat radost.. V tom je asi ten zásadní rozdíl. Já neuvažuji tak, že „jéé, tak když mu teď udělám svíčkovou, třeba mi tu kabelku koupí“, to fakt ne..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 21:50

@Lejaa Ja to prece nemyslela tak, ze uvaris svickovou a manzel vysoli kabelku… :-D

Ale spis tak, ze od pradavna to bylo tak, ze manzelstvi byl obchod. V jeskyni muz zenu chranil a zivil, ona udrzovala ohen, starala se o deti a varila.
Jiste, muzeme tomu rikat rozdeleni roli. Jenze ve chvili, kdy by zena deti mit nemohla, na ohen se vyprdla a mamuta nechala shnit - co myslis, chranil by ji jeste muz a zivil? :)

• Citovat
  • Upravit
13714
27.6.13 21:50
@Kaczenka píše:
Já si myslím, že todle nehraje roli… :think:

Já si zase myslím, že hraje. POkud prostě vychází a chce si přilepšit, tak pro mě je to ekl. Pokud jim hrozí odstřižení el., děti už sedmý týden večeří jen obden, potom bych byla asi schopná to pochopit. :think:
Ale každého věc, nevím, kam se zakladatelka poděla, že nám to nechce osvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.6.13 21:51
@Lejaa píše:
V zásadě taky souhlasím.
Jen mám trochu jiný pohled v tom „něco za něco“, s tím úplně nesouhlasím. Není to tak, že já uvařím a manžel za to složí skříň. Já uvařím, protože uvařit chci a nic za to od něj nečekám. Stejně tak on složí tu skříň a nic za to nečeká. Děláme to protože tomu druhému chceme udělat radost.. V tom je asi ten zásadní rozdíl. Já neuvažuji tak, že „jéé, tak když mu teď udělám svíčkovou, třeba mi tu kabelku koupí“, to fakt ne..:-)

No tak takhle zoufale, jak píšeš v té poslední větě, věřím že fakt uvažuje málokdo. Všude to chodí stylem „ten dělá to a ta zas tohle“ :mrgreen: ale pro mne je to furt něco za něco. Každý partnerství je v podstatě výměnný obchod, tedy i to vaše, dle toho co píšeš. A výměnný obchod tedy nepovažuju za nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.6.13 21:52
@Burj Chalifa píše:
Aha, NECHCE počítat peníze týden před výplatou…pak je to jen prodejná štětka. Jak píši shora, nádoba na semeno. Pán si nakoupí službu, zaplatí, tu dostane. Taková „lepší“ prostituce.

Taková lepší prostituce je každý manželství, tak co tu machruješ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.6.13 21:56
@Gina108 píše:
Taková lepší prostituce je každý manželství, tak co tu machruješ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naše ne, brali jsme se jako chudí studentíci, měli jsme hono, narodila se tři děcka, tudíž zase hono a když ted dospívají, tak to lejno s sebou táhnem dál.
Dovoluji si tvrdit, že jako svobodným a pracujícím sami na sebe, by nám bylo finančně asi tak dvěstětisíckrát líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí