Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sinisterka10 píše:
Hm, co na to říct. Kdyby jsi viděla tu jeho manželku, mluvila by jsi jinak.
A nebude ona oskliva a bohata
?
@karlbori píše:
Vlastně ani nevím, zda se zde svěřit. jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí. při vyzvedávání dcery jsem natrefila na tatínka, který vyzvedával kamaráda dcerky. poznal, jak jsem ustaraná. šli jsme společně na zmrzlinu. je ženatý, úspěšný, ale doma prý nic moc. je hezký, upravený, charizmatický. a teď k tomu hlavnímu.. je to krásný chlap, inteligentní, dobře situovaný. ale.. nabídl mi milenekcý vztah za výhody… máte někdo s tímto zkušenosti. je fajn, ale cítím se divně..
Všema deseti
![]()
@Jasněnkaa píše:
tak proč si ji bral? to mi hlava nebere, tak když někoho nemám ráda a cítím se lépe s někým jiným tak… ona mu magnum u hlavy nedržela aby ho dotáhla na radnici ne? nebo jo?
ale on jí má rád, jako matku svého dítěte.
@Sinisterka10 píše:
to je ubohý cos napsala. Když si ji vzal, tak je s ní evidentně spokojený a ty mu sloužíš jen jako taková holka pro všechno. Má na tebe náladu zavolá ti, ale svoji nej si vzal.
i když je to blbec, když je jí nevěrný. Ale ty jsi z té trojky ta největší chudinka. ![]()
@wildcherry píše:
A nebude ona oskliva a bohata?
je to ten opačný případ. Ošklivá a chudá ![]()
@Sinisterka10 píše:
a proc si s ni to dite delal, kdyz mel tebe a byli jste splynuti spolu
?
@Sinisterka10 píše:
no ale to si ji nemusel brát, jako matku dítěte ji může mít rád i bez svatby. A ty jsi ochotná být na věky ta druhá.
@Bunny puella píše:
to je ubohý cos napsala. Když si ji vzal, tak je s ní evidentně spokojený a ty mu sloužíš jen jako taková holka pro všechno. Má na tebe náladu zavolá ti, ale svoji nej si vzal.i když je to blbec, když je jí nevěrný. Ale ty jsi z té trojky ta největší chudinka.
souhlasim
@Sinisterka10 píše:
je to ten opačný případ. Ošklivá a chudá
Ale porad musi mit neco, co ty nemas. Dokonce i pred tim, nez otehotnela.
@Sinisterka10 píše:
hele a ty tady s timto divnym prispevkem chces jako novacek nabrat haldu prispevku???protoze neznam chlapa, co se zeni s nekym, podle tebe tak divnym. i kdyz by s ni mel dite ![]()
@wildcherry píše:
a proc si s ni to dite delal, kdyz mel tebe a byli jste splynuti spolu?
poznali jsme se týden před porodem toho dítěte ![]()
@karlbori šla bych do toho, proč ne, jestlli tě přitahuje, prachy jsou potřeba, to jestli to jemu rozvrátí rodinu je jeho problém, on začal.
@Sinisterka10 píše:
poznali jsme se týden před porodem toho dítěte
chudak zenska
. Misto aby ji jeji chlap byl oporou v takovem obdobi, jde za jinou.To co nazyvas laskou, je jen jeho odreagovani od reality a odpovednosti.Ona chudak si dovolila byt jen novopecenou matkou s hormony v prdeli. Nechapu ani tebe, ze jsi jako zenska nemela empatie k druhe, tehotne zene.No odnesla jsi to i ty, jsi jen nahrazka pro jeho lepsi chvile, ne pro zivot.
duševní splynutí jo? A proč se teda ženil, když jste společně tak splynutí.
jasně, vy spolu vůůůbec nespíte, ale večer rozjímáte nad krásou Vesmíru…
jak ses cítila, když jsi věděla, že se žení a ty sedíš doma a čekáš na to, až za tebou příjde duševně splynout?
Fakt nechutný, na co mají některý lidi žaludek.
Nevěru po x letech manželství asi někdo zkousne, ale být nevěrný a ženit se? To teda nepochopím…