Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
26.6.13 15:02

@lidacek Vzdycky to takto bylo.

Ted je to takovy socialni mis-mas, ze se v tom malokdo orientuje, rozvodovost je vysoka, svateb je malo.. :)

Ale jeste na zacatku dvacateho stoleti melo manzelstvi funkci hlave ekonomickou a reprodukcni. Na nejake nevery se fakt nehralo…
A zena do nej vstupovala s tim, ze je o ni do smrti postarano…
Myslis, ze tento trend zustal.

• Citovat
  • Upravit
162
26.6.13 15:30

@ chatwenna

To jo, ale tenkrát taky vdaný paní neměly či nesměly pracovat, někdy ani studovat a neměly ani hlasovací právo, tak to je něco jinýho. A co naplat, chlapům to náramně vyhovovalo. A rádi to dělaj pořád. I když žena pracuje, hodnotí ji hůř či jinak ekonomicky diskriminují. A to, co zakl. chce udělat je podobný. Tak tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 15:36

Že vás to pořád baví, to nemáte jiné zaměstnání? :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
26.6.13 15:37

Šla bych do toho bez váhání.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
26.6.13 15:41

@ jasnenkaa
Filozoficko-sociologické polemiky jsou Ti jako zaměstnání málo? Och, Ty osobo drzá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
26.6.13 15:46

Co se týká toho manželství tak tuším kde bere chatwenna příklad, znám v okolí několik zlatokopek co si upíchly dětsko se zajištěným chlapem, rozvedly a pak pěkně tahali alimenty :poblion: ale určitě bych netvrdil že manželsví a jak prostituce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.6.13 15:47
@nepř. G12 píše:
Ale zas tolik jich asi nebude, když tady každá druhá brečí, že bez chlapa finančně nevyjde, ne?

No tak takové ženské neseděj na emiminu :mrgreen: :mrgreen: Ty na to nemaj čas. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
26.6.13 16:54

@chatwenna Nedej se znechutit. Některé dámy, co na tebe neustále útočí, jsou asi poněkud labilní. Já jsem manželka, ale rozhodně nežiju na růžovém obláčku, i když mám bezvadného chlapa. Tvůj nadhled je zábavný a líbí se mi, že umíš být sama. To umí dost malé % žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 16:55
@lidacek píše: @ jasnenkaa
Filozoficko-sociologické polemiky jsou Ti jako zaměstnání málo? Och, Ty osobo drzá :mrgreen:

jdu se proplesknout :oops:

• Citovat
  • Upravit
14618
26.6.13 16:55

@vendulka72 Vendulko, pamatuju si tě správně z diskusí o podvedených ženách? Jsi ta, která hořce nadávala na milenky plošně? Pokud se pletu, tak se omlouvám. Ale pokud se nepletu, tak mi tvoje zdejší moralizování o tom, kterak si s manželem vzájemně dáváte, jak tě zahrnuje dárky,,, přijde poněkud úsměvné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.6.13 20:41

Já mám milence už přes rok. V sobotu se dokonce oženil, dneska jsme spolu byli celé odpoledne. Nedokážeme bez sebe být. Prostě jsem se mu připletla do cesty. :lol:
Stává se to. Já osobně na věrnost nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
26.6.13 20:42
@Sinisterka10 píše:
Já mám milence už přes rok. V sobotu se dokonce oženil, dneska jsme spolu byli celé odpoledne. Nedokážeme bez sebe být. Prostě jsem se mu připletla do cesty. :lol:

8o 8o 8o uf, tak to je pro silný nátury.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.6.13 20:44
@Sinisterka10 píše:

chlap je charakter co? :roll:

• Citovat
  • Upravit
336
26.6.13 20:44
@Bunny puella píše:
8o 8o 8o uf, tak to je pro silný nátury.

Lásce neporučíš a navíc, kdyby on nechtěl, tak to přeci nedělá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.6.13 20:47
@Jasněnkaa píše:
chlap je charakter co? :roll:

jak říkám, lásce se prostě neporučí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek