Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ chatwenna
To jo, ale tenkrát taky vdaný paní neměly či nesměly pracovat, někdy ani studovat a neměly ani hlasovací právo, tak to je něco jinýho. A co naplat, chlapům to náramně vyhovovalo. A rádi to dělaj pořád. I když žena pracuje, hodnotí ji hůř či jinak ekonomicky diskriminují. A to, co zakl. chce udělat je podobný. Tak tedy.
@ jasnenkaa
Filozoficko-sociologické polemiky jsou Ti jako zaměstnání málo? Och, Ty osobo drzá ![]()
Co se týká toho manželství tak tuším kde bere chatwenna příklad, znám v okolí několik zlatokopek co si upíchly dětsko se zajištěným chlapem, rozvedly a pak pěkně tahali alimenty
ale určitě bych netvrdil že manželsví a jak prostituce
@nepř. G12 píše:
Ale zas tolik jich asi nebude, když tady každá druhá brečí, že bez chlapa finančně nevyjde, ne?
No tak takové ženské neseděj na emiminu
Ty na to nemaj čas. ![]()
@chatwenna Nedej se znechutit. Některé dámy, co na tebe neustále útočí, jsou asi poněkud labilní. Já jsem manželka, ale rozhodně nežiju na růžovém obláčku, i když mám bezvadného chlapa. Tvůj nadhled je zábavný a líbí se mi, že umíš být sama. To umí dost malé % žen.
@lidacek píše: @ jasnenkaa
Filozoficko-sociologické polemiky jsou Ti jako zaměstnání málo? Och, Ty osobo drzá
jdu se proplesknout ![]()
@vendulka72 Vendulko, pamatuju si tě správně z diskusí o podvedených ženách? Jsi ta, která hořce nadávala na milenky plošně? Pokud se pletu, tak se omlouvám. Ale pokud se nepletu, tak mi tvoje zdejší moralizování o tom, kterak si s manželem vzájemně dáváte, jak tě zahrnuje dárky,,, přijde poněkud úsměvné…
Já mám milence už přes rok. V sobotu se dokonce oženil, dneska jsme spolu byli celé odpoledne. Nedokážeme bez sebe být. Prostě jsem se mu připletla do cesty. ![]()
Stává se to. Já osobně na věrnost nevěřím.
@Sinisterka10 píše:
Já mám milence už přes rok. V sobotu se dokonce oženil, dneska jsme spolu byli celé odpoledne. Nedokážeme bez sebe být. Prostě jsem se mu připletla do cesty.
uf, tak to je pro silný nátury.
@Sinisterka10 píše:
Já mám milence už přes rok. V sobotu se dokonce oženil, dneska jsme spolu byli celé odpoledne. Nedokážeme bez sebe být. Prostě jsem se mu připletla do cesty.
chlap je charakter co? ![]()
@Bunny puella píše:
![]()
![]()
uf, tak to je pro silný nátury.
Lásce neporučíš a navíc, kdyby on nechtěl, tak to přeci nedělá. ![]()
@Jasněnkaa píše:
chlap je charakter co?
jak říkám, lásce se prostě neporučí. ![]()
@lidacek Vzdycky to takto bylo.
Ted je to takovy socialni mis-mas, ze se v tom malokdo orientuje, rozvodovost je vysoka, svateb je malo..
Ale jeste na zacatku dvacateho stoleti melo manzelstvi funkci hlave ekonomickou a reprodukcni. Na nejake nevery se fakt nehralo…
A zena do nej vstupovala s tim, ze je o ni do smrti postarano…
Myslis, ze tento trend zustal.