Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
26.6.13 11:11
@Jasněnkaa píše:
jo nesamostatných žen je hodně, stačí si pročíst pár diskuzí tady, kolikrát ty mužský fakt lituju :lol:

Ono to s chlapy taky není zrovna nejrůžovější, ale ti většinou nemají tolik zábran rychle se k někomu sestěhovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.6.13 11:29
@chatwenna píše: :-D To je komicke.. Kdyz nekdo nesdili ty vase naivni predstavy, tak je okamzite zahorkly :-D
Ja zase doufam, ze nikdy neskoncim jako ty, co tvrdi, ze az partnerstvi z nich udelalo celeho cloveka. Nastesti jsou mezi nami holky, co si vazi sami sebe a umi zit sami za sebe, at uz s chlapem nebo samy :-)

Ty si sebe vážíš? nechtěj mě rozesmát, ty nevíš, co to je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 11:31

@araw Zase uz nemas argumenty :roll:

• Citovat
  • Upravit
17013
26.6.13 11:31
@Lejaa píše:
@arawKomická jsi ty, prý „najdou se mezi námi i takové, které si váží sami sebe“ :lol: jak prosimte, když muizes šu*at za peníze..
Raději si budu vážit svého vztahu, než se plácat od ničeho k ničemu… :!

Já bych nikdy za peníze nešukala :roll: Nemám a nikdy jsem to neměla zapotřebí :pankac: a nic by mě k tomu nedonutilo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.6.13 11:34
@Lejaa píše:
chytáš se slovíček:-)
my si doma užíváme skvělý sex i bez výhod:-) jsme rovnocenní partneři i co se týče financí;)

Jenomže to některé asi neznaj :mrgreen: :lol: :lol: Asi se někdo narodí s myšlenkou, že má přirození jen na placení :lol: :lol: Smutnej život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.6.13 11:40
@chatwenna píše:
@araw Zase uz nemas argumenty :roll:

Argumenty mám, ale co tu od tebe čtu, tak ty to fakt nevíš. a jinak ti prozradím tajemství, je dost žen, které domů donesou víc peněz než muž, takže řeči, že se ženský vdávaj jen kvůli penězům jsou nesmysly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 11:41

@araw Trochu nadhledu by ti nezaskodilo :roll:

• Citovat
  • Upravit
26.6.13 11:45
@chatwenna píše:
@Grapefruitik Souhlasim.

Z toho vyplyva, ze v tech druhych pripadech toho zenska moc nedava a spise riskuje ten chlap :-D

Takze jsme zase u toho, ze manzelstvi je pro vetsinu zen vyhodne a ja nevidim rozdil mezi touto manzelkou a zakladatelkou :-D

Ty si ale neskutečně jedovatá. Ty snad znáš tu jeho manželku? Ty víš co ona do manželství přinesla a co ne? Ty jsi snad snědla všechnu moudrost. Už od včera tu čtu ty tvoje urážky vůči ostatním, které nesdílí tvůj zvrácený názor. A není to jen v této diskuzi, už jsem na tebe narazila ve více diskuzích a dokonce v mnoha deníčkách, kde pisatelky jen napadáš a uzážíš. Je mi tě líto, bo ty musíš být hrozně opuštěný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
26.6.13 11:46
@araw píše:
Argumenty mám, ale co tu od tebe čtu, tak ty to fakt nevíš. a jinak ti prozradím tajemství, je dost žen, které domů donesou víc peněz než muž, takže řeči, že se ženský vdávaj jen kvůli penězům jsou nesmysly :lol: :lol:

Ale zas tolik jich asi nebude, když tady každá druhá brečí, že bez chlapa finančně nevyjde, ne?

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 11:50
@araw píše:
Já bych nikdy za peníze nešukala :roll: Nemám a nikdy jsem to neměla zapotřebí :pankac: a nic by mě k tomu nedonutilo :jazyk:

to nepatřilo předtím tobě, ale chatwenna :-)

Příspěvek upraven 26.06.13 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.6.13 11:52
@LUCIPERKA-ddub píše:
Ty si ale neskutečně jedovatá. Ty snad znáš tu jeho manželku? Ty víš co ona do manželství přinesla a co ne? Ty jsi snad snědla všechnu moudrost. Už od včera tu čtu ty tvoje urážky vůči ostatním, které nesdílí tvůj zvrácený názor. A není to jen v této diskuzi, už jsem na tebe narazila ve více diskuzích a dokonce v mnoha deníčkách, kde pisatelky jen napadáš a uzážíš. Je mi tě líto, bo ty musíš být hrozně opuštěný člověk.

:potlesk: přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 12:00

@LUCIPERKA-ddub Prosim te, najdi mi jeden prispevek, kde jsem nekoho urazila.. :)

A nemusis me litovat, ja te taky nelituju, ze jsi naivni :)

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 12:07

@chatwenna
Nuestále tady ponižuješ názory jiných, kdežto ty svoje pořád vyzdvihuješ, jak jsou dokonalé. Pořád se schováváš za ty trapné smajlíky. Tvoje příspěvky jsou fakt pod úroveň.
Legraci mám ráda, ale co je moc, to je moc. Dokážu si ji udělat i ze sebe samé. Ale to, co ty tady předvádíš je fakt neuvěřitelné..

Abych se vrátila k tomu, že tvé kamarádky si neumějí představit být bez chlapa, nemyslí to spíš tak, že byl to byl šok? Pro mě by to byl taky šok, ale z důvodu, že manžela beru jako parťáka, se kterým se denně směju, jdem na vycházku, cokoliv.. A néé jako zdroj obživy a opraváře domácnosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.6.13 12:08
@Jasněnkaa píše:
to je hrozný, ale jsou ženy které si nedovedou představit být samotné.

Když ono je tak fajn, nechat si pořád vnucovat nové šaty, letní a zimní dovolené, uvařený nedělní oběd, šperky (které nenosím), nové auto…
Hledám důvod, proč být samotná? Asi bych musela být masochistka. Ale všechny ženské to tak nemají, to je fakt. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.6.13 12:10

Tady dneska poteče krev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí