Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
H1
26.6.13 12:29

Manželství je právní závazek, to nemá s věrností nic společného.. To si všichni jistě uvědomujeme.. Takže jen takovej výkřik do tmy ode mě.. :mrgreen:
A nikdo nemůže tady vědět.. Třeba Manželka nechce a nemůže. A tak ho pošle za jinou, ale musí si to zaplatit.. Aby udržel citovej distanc, a manželce nechtěl zdrhnout s polovinou majetku..

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 12:31
@vendulka72 píše:
Proč? Protože my si navzájem pomůžeme i když máme střevní chřipku, nemocnou matku, dluhy, blbou náladu…
Chybíme si a těšíme se na sebe.
Ty šaty vesměs odmítám, nedalo by se to všechno vynosit. Šperky nenosím. Je to ale milé, když se mi nějaké snaží vnutit. Manželovi jsem naopak koupila ke kulatinám velmi drahý dárek.

Přešli jsme spolu dobu, kdy tři dny před výplatou nebyly peníze.
Nemáme to tak, že by jeden druhému za vztah, lásku, podporu nebo sex platil.

V tom je ten rozdíl.

Oni si taky pomuzou. Ona mu uvolni pretlak v koulich a on ji zaplati inkaso a deckam tabor :)

• Citovat
  • Upravit
2528
26.6.13 12:31

No myslím, že v něčem má @chatwenna pravdu,teda ne úplně ve všem. Třeba já si hledala chlapa jen proto, že jsem chtěla děti, to byl hlavní důvod, do svatby se rozhodně nehrnu ani ted a ani za 10 let(nepřijde mi to vůbec důležité a to máme spolu 2 děti).Nehledala jsem si ho pro peníze, do vztahu jsem dost přinesla a pokud se třeba rozejdeme, tak si to taky odnesu(právně to máme ošetřené a taky věřím na slušné jednání). A pokud někomu vyhovuje žit single, tak na tom nevidím nic špatného, už jsem o tom i nějaký čas uvažovala (na žití s partnerem jsem nikdy nebyla),ale ted mi dost záleží na dětech a chci aby měly úplnou rodinu, proto se snažím přizpůsobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 12:34

@Lejaa Ptala jsem se, kde jsem napsala nejakou urazku…

Vas urazi moje nazory, za to nemuzu. Ale nikoho jsem neurazila…

• Citovat
  • Upravit
586
26.6.13 12:39
@vendulka72 píše:
Proč? Protože my si navzájem pomůžeme i když máme střevní chřipku, nemocnou matku, dluhy, blbou náladu…
Chybíme si a těšíme se na sebe.
Ty šaty vesměs odmítám, nedalo by se to všechno vynosit. Šperky nenosím. Je to ale milé, když se mi nějaké snaží vnutit. Manželovi jsem naopak koupila ke kulatinám velmi drahý dárek.

Přešli jsme spolu dobu, kdy tři dny před výplatou nebyly peníze.
Nemáme to tak, že by jeden druhému za vztah, lásku, podporu nebo sex platil.

V tom je ten rozdíl.

Na tohle se fakt nedá nereagovat… :mrgreen:

Takže proto, že ty to máš právě takhle, nemá jiný člověk právo, rozhodnout se jinak? Někomu vyhovuje to, druhému zase ono. Proberte se, holky. Co je vám vůbec do toho, jak někdo druhý žije? Jak si dovolíte odsoudit někoho, když nejste v jeho situaci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.6.13 12:48
@chatwenna píše:
Oni si taky pomuzou. Ona mu uvolni pretlak v koulich a on ji zaplati inkaso a deckam tabor :)

Ale jo, ať si mu dělá „kurtizánu“. To je její věc, jak se potom bude cítit. Může si to nějak okecat a bude jí to připadat normální. Mně nabídnout cizí chlap peníze za sex, tak mně tím na jednu stranu urazí a na druhou si řeknu, aspoň nekecá a nevěší mi bulíky na nos. Nicméně podstata stejně zůstává. Kdybych ty peníze vzala, dělám tím pádem nejstarší řemeslo. Děkuji, to nechci.

Při střevní chřipce se o něj stejně bude starat jeho manželka, nikoliv konkubína. Takže srovnat tu „výpomoc“ nemůžete nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.6.13 12:49

@yriel
Ano, proto jsem za celou tuhle diskuzi nepochopila, proč vdané ženy = naivky, které zřejmě čeká rozvod.
Přitom ty „naivky“, zde jen napsaly svůj názor a to ten, že se jim takové jednání, myšleno sex na výhody, příčí.. A to bylo celé, pak už ty „naivky“ byly jen terčem výsměchu. Neustále mě to udivuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.6.13 12:54
@yriel píše:
Na tohle se fakt nedá nereagovat… :mrgreen:Takže proto, že ty to máš právě takhle, nemá jiný člověk právo, rozhodnout se jinak? Někomu vyhovuje to, druhému zase ono. Proberte se, holky. Co je vám vůbec do toho, jak někdo druhý žije? Jak si dovolíte odsoudit někoho, když nejste v jeho situaci???

Já to mám takto a nikde netvrdím, že to tak mají všichni. Nikoho neodsuzuju. :nevim:
Proběhlo tady, že vdané se vlastně nechají vydržovat od manžela, takže je to to samé, jako když se zakladatelka nechá vydržovat od toho pána.
Myslím, že se jako manželka vydržovat nenechám a spousta manželek to má stejně. Ale jestli to nemůžu napsat, tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.13 13:07

Takže nakonec tu v této diskuzi vycházíme my manželky, jako ty špatné, bo se necháme vydržovat, do manželství jsme nic nepřinesly, všechno obstaral chlap a proto on si může klidně vydržovat nějakou štětici a my vlastně máme být rády, že nás živí, šatí a vychovává naše děti. No bravo dámy. Čtete si po sobě vůbec co jste napsaly a co tu stále dokola opakujete? Ale co se chcu divit je nepsané pravidlo „podle sebe soudím tebe“ asi to tak sami máte a tak nevěříte, že jinde to může fungovat i jinak. Že manželé jsou si rovni, sou to kamarádi, spojenci, přátelé, milenci a především milující rodičové, kteří si nepotřebují někde honit ego a hledat si milenku/ milence, jen proto, aby si snad něco dokázali, nebo nedejbože o něco nepřišli. Ano žijeme jen jednou a jen na nás je jaký si ten život uděláme a co za sebou na sklonku života uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.6.13 13:10
@LUCIPERKA-ddub píše:
Takže nakonec tu v této diskuzi vycházíme my manželky, jako ty špatné, bo se necháme vydržovat, do manželství jsme nic nepřinesly, všechno obstaral chlap a proto on si může klidně vydržovat nějakou štětici a my vlastně máme být rády, že nás živí, šatí a vychovává naše děti. No bravo dámy. Čtete si po sobě vůbec co jste napsaly a co tu stále dokola opakujete? Ale co se chcu divit je nepsané pravidlo „podle sebe soudím tebe“ asi to tak sami máte a tak nevěříte, že jinde to může fungovat i jinak. Že manželé jsou si rovni, sou to kamarádi, spojenci, přátelé, milenci a především milující rodičové, kteří si nepotřebují někde honit ego a hledat si milenku/ milence, jen proto, aby si snad něco dokázali, nebo nedejbože o něco nepřišli. Ano žijeme jen jednou a jen na nás je jaký si ten život uděláme a co za sebou na sklonku života uvidíme.
:pankac: hezky napsané.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
26.6.13 13:10

No nevím jestli má cenu reagovat, po tolika stránkách, ale nedá mi to.. Já bych do toho nešla, neboť v prvních chvíli, co jsem to dočetla, jsem si představila, jaké by to bylo být na místě té manželky. Kdyby nebyl ženatý tak snad, ale v životě se držím hesla, co nemáš rád, nedělej druhým, a jelikož jsem, jako dítě svých rodičů zažila rozvod, který se z velké části konal kvůli nevěře, tak bych to nikomu nepřála, ten pocit, když se rodina totálně rozpadne. Je jedno jestli to manželství funguje, jestli spolu spí, jestli on je nespokojený, pořád je to manželství a to co ti řekne jedna strana, neznamená, že to tak má i ta druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
26.6.13 13:18
@LUCIPERKA-ddub píše:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: taky mám z toho takový pocit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.6.13 13:22

@Lejaa

I když s tebou málokdy souhlasím, v tomto máš pravdu. Vlastně vůbec nechápu jakékoliv přetahování- já to mám takhle- vy ostatní jste blbci. Připadá mi stejně stupidní, navážet se do někoho, protože je vdaný, jako urážet druhého, když chce zůstat svobodný.
Mně jen praštilo do oka tohle spojení:
Tak vidis, tak proc by si to nemohla nechat libit i zakladatelka..?

Proto jsem se ozvala. Nepobírám lidi, kteří mají potřebu plést se ostatním do života z jakéhokoliv důvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
26.6.13 13:24

Luciperka. Kéž bys měla manžela který to tak myslí a dokáže žít, jak ty popisuješ. Bohužel lidé nejsou od přírody věrní. To neber jako výmluvu, že se může všechno. To je konstatování toho jak to je. Lidi často pendlujou, mezi morálkou, a tím kam je žene příroda chtíč a tak podobně. Někteří, jsou tak zásadový, že žijou s jedním partnerem celej život a vydí to jako ty a skutečně vydrží.. Pak jsou jiní kteří tak žijou celej život a najednou je příroda přemůže.. Viz tady ta dnešní diskuze, „myslela jsem si že budu celej život věrná a najednou nejsu“ nebo jak se to jmenovalo. Někteří se v tom motaj celej život, a jiní jsou zásadně přírodní a obskočí, co se nechá.. A myslím si že Chatwena stejně jako já si to uvědomuje. a má nadhled. A nepovažuje ani jednu kategorii za vyloženě špatnou. Jenže ti co ctí tu morálku až nezdravě, tak prostě takový věci odsoudí a ti co to mají víc „přírodně“ jsou špatní. Nikdo nám nedal právo říct o lidech, jež jsou nevěrní, že tohle jsou ti špatní. A myslím si, že nikdo nám nedal právo chtít po partnerovy aby byl celej život věrnej. Jediný právo je v institutu manželsví. Pro výchovu dětí. A když s tím takhle počítáš a víš to že je celkem přirozené být nevěrný. Tak tě tak nesebere, když se ti to stane. Buď je ti někdo nevěrnej, nebo ty někomu..

• Citovat
  • Upravit
586
26.6.13 13:29

Jinak tahle diskuze je opět z těch, které se staly nechutnou fraškou…

Abych tady jenom nevysírala, tak ještě přidám svůj názor- já nemám problém s věrnými manželkami, ani s těmi, které jdou do vztahu bez manželství s tím, že jim to (ostatně, stejně jako manželství :mrgreen: ) přinese nějaké výhody.
Ale pokud by mi byl můj partner ukradenej, vůbec bych se nedivila, v případě, že by začal zanášet.
Takže nechápu, proč tu hromadně odsuzujete zakladatelku, která si jen položila hypotetickou otázku.

Příspěvek upraven 26.06.13 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria