Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
27.6.13 22:53

@Burj Chalifa Zensky klin se odjakziva nejak ocenoval… Proc by jinak zeny az do svatby musely byt panny..? :)

• Citovat
  • Upravit
13714
27.6.13 22:55

@chatwenna aby bylo vidět, že to nejsou kur*y, kterýma se to všude jen hemží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.6.13 22:57

@Virginia No vidis, kazdy pí-ča ma svou cenu :-D

• Citovat
  • Upravit
23847
27.6.13 23:16
@Burj Chalifa píše:
Nikoho do ničeho netlačím, jen pozoruji, jaká je tržní cena ženského klína. Někdo za boty, jiný za ledničku, někdo za kabelku, v Perlovce ještě jedou postaru, za prachy.

A na kolik si teda ceníš tu svoji? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.6.13 05:37
@peggy.sl píše:
Taková kabelka z nové kolekce LV by se šiknula..musela bych o to mín makat v práci.. :mrgreen:

No vidíš, já je mám a za své :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.6.13 10:13
@Burj Chalifa píše:
No vidíš, já je mám a za své :lol:

To já taky, ale proč si jí nenechat poslat jako dárek..po vzoru paní Nagyové.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
28.6.13 10:25

Lejja psala:
A úplně poslední věc – dost by mi vadilo, že by spal se mnou, s manželkou a kdo ví s kým ještě zároveň To sice není zaručené ani u svobodnýho chlapa, že se to neděje, ale proč se do toho hnát dobrovolně.:)

U svobodného se dá víc předpokládat, že spí s více ženamy. Teda pokud je nezadanej.. Ženatej nebo svobnej zadanej, mají těžší spát s někým jiným pokud by chtěli. Protože jsou „brzděni“ tím vztahem, nebo manželstvím, tak aby si to nepokazili.. Takže svobodní nezadaní můžou spát každý den s jinou.. Teda pokud něco neslibujou, věrnost a tak.. Ale to už by byli zadaní.. :)

• Citovat
  • Upravit
151
28.6.13 10:32

Necetla jsem celou diskuzi, ale ja osobne zkusenost se zenatym mam a musim rict, ze to bylo fajn :).Mela jsem se hezky. A byt tebou tak proc to nezkusit? Kdyz se ti to nebude libit, muzes to skoncit vzdycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.6.13 11:20

Mě to prostě celé přijde jako dost zoufalý čin, jak si přilepšit..:-) Pořád ještě mi přijde asi stokrát lepší mít školu, v hlavě místo slámy vědomosti a na tu podělanou kabelku z nové řady LV nebo dovolenou si prostě vydělat:-)

A pokud je zakladatelka doma s děckama, tak jistě tři roky bez té kabelky vydrží:-) Taky mi nepřijde, že by neměla na chleba. A až budou děcka ve školce, tak jí nebrání nic v tom, aby si na ni vydělala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.6.13 11:35

@Lejaa Jo, to zni vsechno hrozne hezky.. :)

Ja jsem jako servirka, ktera z te vysky zdrhla vydelavala vic nez moje spoluzacka. Geografii dodelala, sedi na katastru a bere 14 000 Kč…

To, co rikas, samozrejme plati, ja mam taky vzdelani vysoko na zebricku hodnot (akorat jsem to nejak nezvladla :mrgreen: ), ale ne vzdy je to pravda…
Takova vysokoskolacka se dvema detma, ktera musi stihat skolku, druzinu tudiz jen ranni smena, tak asi nema nejak extra vysoky plat :nevim:
Na uziveni to asi je, ale na kabelku LV uz ne :-D

• Citovat
  • Upravit
8959
28.6.13 11:41

@chatwenna
Já vím no, dneska je to těžký, protože ze škol se hrne obrovský množství vysokoškoláků a málokterý z nich se fakt uplatní..:-) Hlavně je strašně málo oborů, který jsou v praxi opravdu k něčemu dobrý. To je problém českého školství.
Bez té kabelky LV se dá přežít, ne? Si koupím od ťamanů za dvěstěpáďo s falešným logem a je to… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.6.13 11:44

@Lejaa Ja bez ni preziju… :-D Ale kdyby mi ji nekdo nabizel :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
28.6.13 11:45
@Lejaa píše:
@chatwenna
Já vím no, dneska je to těžký, protože ze škol se hrne obrovský množství vysokoškoláků a málokterý z nich se fakt uplatní..:-) Hlavně je strašně málo oborů, který jsou v praxi opravdu k něčemu dobrý. To je problém českého školství.
Bez té kabelky LV se dá přežít, ne? Si koupím od ťamanů za dvěstěpáďo s falešným logem a je to… :D

Než falešnou to raději igelitku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
28.6.13 11:49

Mně se ty LV ani za mák nelíbí, právě, že každej druhej má falešnou, jako značku ji tyto padělky velice poškodily, nikdy bych ji nechtěla, ani pravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.6.13 11:50
@chatwenna píše:
@Lejaa Ja bez ni preziju… :-D Ale kdyby mi ji nekdo nabizel :cert: :mrgreen:

No, to je právě to v čem se rozcházíme :-D Raději obyč kabelku za kilo od ťamanů, než někomu podržet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí