Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna aby bylo vidět, že to nejsou kur*y, kterýma se to všude jen hemží ![]()
@Burj Chalifa píše:
Nikoho do ničeho netlačím, jen pozoruji, jaká je tržní cena ženského klína. Někdo za boty, jiný za ledničku, někdo za kabelku, v Perlovce ještě jedou postaru, za prachy.
A na kolik si teda ceníš tu svoji?
![]()
@peggy.sl píše:
Taková kabelka z nové kolekce LV by se šiknula..musela bych o to mín makat v práci..
No vidíš, já je mám a za své ![]()
@Burj Chalifa píše:
No vidíš, já je mám a za své
To já taky, ale proč si jí nenechat poslat jako dárek..po vzoru paní Nagyové.. ![]()
Lejja psala:
A úplně poslední věc – dost by mi vadilo, že by spal se mnou, s manželkou a kdo ví s kým ještě zároveň To sice není zaručené ani u svobodnýho chlapa, že se to neděje, ale proč se do toho hnát dobrovolně.:)
U svobodného se dá víc předpokládat, že spí s více ženamy. Teda pokud je nezadanej.. Ženatej nebo svobnej zadanej, mají těžší spát s někým jiným pokud by chtěli. Protože jsou „brzděni“ tím vztahem, nebo manželstvím, tak aby si to nepokazili.. Takže svobodní nezadaní můžou spát každý den s jinou.. Teda pokud něco neslibujou, věrnost a tak.. Ale to už by byli zadaní.. ![]()
Necetla jsem celou diskuzi, ale ja osobne zkusenost se zenatym mam a musim rict, ze to bylo fajn
.Mela jsem se hezky. A byt tebou tak proc to nezkusit? Kdyz se ti to nebude libit, muzes to skoncit vzdycky ![]()
Mě to prostě celé přijde jako dost zoufalý čin, jak si přilepšit..:-) Pořád ještě mi přijde asi stokrát lepší mít školu, v hlavě místo slámy vědomosti a na tu podělanou kabelku z nové řady LV nebo dovolenou si prostě vydělat:-)
A pokud je zakladatelka doma s děckama, tak jistě tři roky bez té kabelky vydrží:-) Taky mi nepřijde, že by neměla na chleba. A až budou děcka ve školce, tak jí nebrání nic v tom, aby si na ni vydělala:-)
@Lejaa Jo, to zni vsechno hrozne hezky.. ![]()
Ja jsem jako servirka, ktera z te vysky zdrhla vydelavala vic nez moje spoluzacka. Geografii dodelala, sedi na katastru a bere 14 000 Kč…
To, co rikas, samozrejme plati, ja mam taky vzdelani vysoko na zebricku hodnot (akorat jsem to nejak nezvladla
), ale ne vzdy je to pravda…
Takova vysokoskolacka se dvema detma, ktera musi stihat skolku, druzinu tudiz jen ranni smena, tak asi nema nejak extra vysoky plat ![]()
Na uziveni to asi je, ale na kabelku LV uz ne ![]()
@chatwenna
Já vím no, dneska je to těžký, protože ze škol se hrne obrovský množství vysokoškoláků a málokterý z nich se fakt uplatní..:-) Hlavně je strašně málo oborů, který jsou v praxi opravdu k něčemu dobrý. To je problém českého školství.
Bez té kabelky LV se dá přežít, ne? Si koupím od ťamanů za dvěstěpáďo s falešným logem a je to… ![]()
@Lejaa píše:
@chatwenna
Já vím no, dneska je to těžký, protože ze škol se hrne obrovský množství vysokoškoláků a málokterý z nich se fakt uplatní..:-) Hlavně je strašně málo oborů, který jsou v praxi opravdu k něčemu dobrý. To je problém českého školství.
Bez té kabelky LV se dá přežít, ne? Si koupím od ťamanů za dvěstěpáďo s falešným logem a je to…
Než falešnou to raději igelitku.. ![]()
Mně se ty LV ani za mák nelíbí, právě, že každej druhej má falešnou, jako značku ji tyto padělky velice poškodily, nikdy bych ji nechtěla, ani pravou.
@chatwenna píše:
@Lejaa Ja bez ni preziju…Ale kdyby mi ji nekdo nabizel
![]()
No, to je právě to v čem se rozcházíme
Raději obyč kabelku za kilo od ťamanů, než někomu podržet:-)
@Burj Chalifa Zensky klin se odjakziva nejak ocenoval… Proc by jinak zeny az do svatby musely byt panny..?