Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
26.6.13 00:17
@chatwenna píše:
Tak by to melo byt!! Stat nohama na zemi…Je tu jedna diskuze - „Kdo ma nejskvelejsiho manzu pod Sluncem“ - a co tam jsou za perly :mrgreen:

No já mám teď chlapa v práci snad :lol: ne dneska tam určitě je, tak si asi pročtu nějaké perličky at se mi dobře spí.
Holky založte na tohle téma nějakou vtipnou diskuzi..aneb naivní manželky. Jsem tady nová a nestačím se divit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 00:19

@nela232 Nelbni, vis, jak by se to tam semlelo… :-D
Nektere holky jsou slabsi povahy, 14 dnu po svatbe, aby z toho nedostalo potnicky :-D

• Citovat
  • Upravit
23847
26.6.13 00:19
@Virginia píše:
Hele, ti teda ale fakt nevím, barák máme, ale auto teda jedno stříbrný a druhý bílý, myslíš, že je možný, že můžu být šťastná i s auty těchto barev? Můžu být šťastná i přesto, že fusekle peru výhradně kvůli tomu, abychom nechodili bosí a kupování nových se pro pět lidí celkem prodraží?
Můžu být štastná, i když mám i to, co nechci? Třeba ty husy, co chlap dotáhnul?
Já snad nakonec zjistím, že to všechno byl klam.
Radši mě tam teda nepiš. :think:

Juchůůůůůů máme druhý auto červenýýýý. Tak aspoň něco, to jsem si oddechla, že jsem tu starou kraksnu ještě neprodala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 00:21
@Virginia píše:
Hele, ti teda ale fakt nevím, barák máme, ale auto teda jedno stříbrný a druhý bílý, myslíš, že je možný, že můžu být šťastná i s auty těchto barev? Můžu být šťastná i přesto, že fusekle peru výhradně kvůli tomu, abychom nechodili bosí a kupování nových se pro pět lidí celkem prodraží?
Můžu být štastná, i když mám i to, co nechci? Třeba ty husy, co chlap dotáhnul?
Já snad nakonec zjistím, že to všechno byl klam.
Radši mě tam teda nepiš. :think:
:lol: hele já i kdyby mě teď chtěl to auto koupit, tak řeknu že ne, že to je zbytečný :lol: spíš když někam jede, tak hlásím že chci dárek, a on jaký, já červený auto :lol: zajímavý že on po mě nic nechce :think: asi mu stačím ke spokojenosti jen já :lol:
  • Citovat
  • Upravit
chatwenna
@Gina108 píše:
Juchůůůůůů máme druhý auto červenýýýý. Tak aspoň něco, to jsem si oddechla, že jsem tu starou kraksnu ještě neprodala :mrgreen:

Manželovi by se asi nelibilo, ze o nem mluvis jako o stare kraksne :roll:

• Citovat
  • Upravit
164
@Lejaa píše:
to máš pravdu.. ale já si nepamatuji, že bych za celou diskuzi promluvila o svém manželovi :-) Ani jsem ho neoznačila za boha a se svatozáří:-) Já jsem si svý taky prožila a nohama na zemi stojím někdy až moc. O to víc se mi tyhle názory hnusí..

Jasně nenapsala jsi to doslova, ale někteří lidé umí číst mezi řádky. Ale to je jedná já se nechci určitě hádat. Máš svůj názor na věc, já jsem svůj taky řekla a myslím si dál svoje stejně jako ty. Názory se ti hnusit nemusí, s tím se počítá že každý člověk je jiný. Ber to tady s nadsázkou, život taky a bude ti oukej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
@nela232 píše:
@martina0310
Nevím zda-li to byla ironie nebo ne :mrgreen:,ale dík. ;)

to ironie opravdu nebyla.kdyz budes brat zivot takhle, tak budes porad v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@nela232 píše:
No já mám teď chlapa v práci snad :lol: ne dneska tam určitě je, tak si asi pročtu nějaké perličky at se mi dobře spí.
Holky založte na tohle téma nějakou vtipnou diskuzi..aneb naivní manželky. Jsem tady nová a nestačím se divit. :lol:

Mmch víte jak se říká manželce, která vždy může s jistotou odpovědět, kde tráví večery její manžel…Vdova. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.6.13 00:22
@chatwenna píše:
@nela232 Nelbni, vis, jak by se to tam semlelo… :-D
Nektere holky jsou slabsi povahy, 14 dnu po svatbe, aby z toho nedostalo potnicky :-D

A já abych jí ještě třeba nezrušila že :lol: :lol:,ale máš pravdu raději se do toho pouštět nebudem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.6.13 00:23
@chatwenna píše:
Manželovi by se asi nelibilo, ze o nem mluvis jako o stare kraksne :roll:

No tak manžela by si asi nikdo nekoupil. :nevim: Nebo že bych ho tady ještě vydražila??? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.6.13 00:23
@Gina108 píše:
Mmch víte jak se říká manželce, která vždy může s jistotou odpovědět, kde tráví večery její manžel…Vdova. :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol: Tak to mě dostalo, děkuji bude se mi kráásně spát :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
26.6.13 00:24
@chatwenna píše:
Manželovi by se asi nelibilo, ze o nem mluvis jako o stare kraksne :roll:

myslím že to přirovnání tady nebylo pochopeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.6.13 00:24
@Jasněnkaa píše: :lol: hele já i kdyby mě teď chtěl to auto koupit, tak řeknu že ne, že to je zbytečný :lol: spíš když někam jede, tak hlásím že chci dárek, a on jaký, já červený auto :lol: zajímavý že on po mě nic nechce :think: asi mu stačím ke spokojenosti jen já :lol:

Hele a on nechce ani TOOOOOOOOOOOO??? No, jak to tak vidím, vyhlasíme konkurz na vhodnou zakladatelku diskuze, on ji tu nakonec nebude mít ani kdo založit.
No dobrou holky, musím přihodit kvůli Chatwenně pár zdrávasů navíc, tak ať u toho neklečím do pěti do rána. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 00:25
@Gina108 píše:
No tak manžela by si asi nikdo nekoupil. :nevim: Nebo že bych ho tady ještě vydražila??? :think: :mrgreen:

Co ty vis, ja jsem frustrovana, ze jsem svobodna, treba bych nejakou kacku prihodila.. Kdyby mi koupil cervene auto :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 00:26
@Virginia píše:
Hele a on nechce ani TOOOOOOOOOOOO??? No, jak to tak vidím, vyhlasíme konkurz na vhodnou zakladatelku diskuze, on ji tu nakonec nebude mít ani kdo založit.
No dobrou holky, musím přihodit kvůli Chatwenně pár zdrávasů navíc, tak ať u toho neklečím do pěti do rána. :mrgreen: :mavam:

Dobrou matko :))) Nezapomen si dat pod ty kolena struhadlo :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky