Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karin nepřihl
4.7.13 19:33
@Jasněnkaa píše:
taky nebereš socku jako označení pro chudé lidi že? prostě odpad, spodina…

ale to je jedno, jestli chudé nebo bohaté, ale jak si můžu dovolit tvrdit, že je se někde vyskutuje odpad lidí, ale sám jsem mezi těma lidma pečený, vařený. Toto je namyšlenost a nabuřelost největšího zrna a je mi z takových sebestředných a nafoukaných lidí hodně smutno. Ještě štěstí, že v osobním životě jsem neměla tu smůlu

• Citovat
  • Upravit
17014
4.7.13 19:35
@Jasněnkaa píše:
@káťa ty srovnáváš vztah milenecký a manželský? 8o 8o 8o

Milenecký za prachy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 19:35
@Jasněnkaa píše:
mezi sockama možná ;)

Právě, opět jsme u spodiny. Můj muž a kupodivu i přátelé mého muže si svých žen váží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karin nepřihl
4.7.13 19:36
@Burj Chalifa píše:
Nikoli, mám na mysli příživníky, vychcánky, neodpovědné a morálně chudé lidi. Máš to jinak?
@Burj Chalifa píše:
Tak názorovou spodinu nevyhledávám a musím podotknout, že je tu naštěstí řada normálních rodičovských témat.

Ježiš, proč lžeš? Vždyt jsi pečená vařená v tématech, kde se jedná o dávky apod., tak aspon přiznej barvu.

• Citovat
  • Upravit
17014
4.7.13 19:37
@Jasněnkaa píše:
takto se vyjadřují socky. Socka není jen označení člověka který pobírá sociální dávky, je to člověk tupý, člověk bez úrovně, a je uplně jedno, jestli jezdí X6 nebo filckou ;) prostě spodina, jak tu někdo trefně řekl. A to že děláš někde na hotelu, taky mám hotel, znám osobně i šlapky, i ty byznysmeny jak ty píšeš ;)

No ušetřila jsi mě vysvětlování. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.7.13 19:39
@Burj Chalifa píše:
Dík za příspěvek, vystihla jsi to přesně. Občas mám dojem, že emimino je přehlídkou socek a spodiny. Alespoň podle názorů.
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 19:41
@Karin nepřihl píše:
Takže, kdyby se s tvoji kamarádky prostitutka stala, tak ji odepíšeš, jo? Tak to zase něco vypovídá o tobě ;) Jinak, netvrď prosím, že by se to NIKDY nemohlo stát ;) Jistá je opravdu jenom smrt. Jinak, já už rozumím, proč některé holky přirovnaly manželku k prostitutce… Vždyt mezi chlapami se běžně říká, že nejdražší k.rva je vlastní manželka ;) Jenom se na to neptejte svého manžela ;)

Jo, keby sa mi z kamaratky stala prostitutka, tak ju odpisem. Asi nie okamzite stylom - je ty prostituues, apage satanas, ale jednoducho by sme sa minali nazorovo. Zacali by sme sa navzajom vytacat. Ja by som pre nu bola prilis nudna a prizemna, ona mne by sa zacala javit hodne povrchne. Az raz by sme zistili ze si uz akosi nemame co povedat, a obe by sme si vydychli, az by sme sa rozisli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 19:41
@Karin nepřihl píše:
Ježiš, proč lžeš? Vždyt jsi pečená vařená v tématech, kde se jedná o dávky apod., tak aspon přiznej barvu.
Ó, ty mě nějak sleduješ :mrgreen:.Nevšimla jsem si, že bych někdy potřebovala poradit s dávkami :mrgreen:.Nicméně, některá témata jsou sociologicky velmi výživná a sociologie je zajímavý obor. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 19:50
@Jasněnkaa píše:
@káťa ty srovnáváš vztah milenecký a manželský?
@káťa píše:
z hlediska čerpání finančních výhod ano ;)

Z hladiska cerpania financnych vyhod ma manzel voci manzelke vyzivovaciu povinnost, rovnako manzelka ma voci manzelovi vyzivovaciu povinnost.
Milenka co berie peniaze za sex ma akurat tak povinnost vyhoviet zakaznikovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.7.13 19:51
@Burj Chalifa píše:
Nikoli, mám na mysli příživníky, vychcánky, neodpovědné a morálně chudé lidi. Máš to jinak?

nj, si to víc rozvinula ;) souhlasím :palec:

@araw souhlas :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
karin nepřihl
4.7.13 19:51
@Burj Chalifa píše: Ó, ty mě nějak sleduješ :mrgreen:.Nevšimla jsem si, že bych někdy potřebovala poradit s dávkami :mrgreen:.Nicméně, některá témata jsou sociologicky velmi výživná a sociologie je zajímavý obor. :mrgreen:

No, s tvými názory nejdeš přehlédnout. ;) Ty ale sakra víš, o čem mluvím, tak nechápu, proč ta komedie ;). Ty se strašně ráda v těchto tématech vyžíváš a vlastně by jsi měla být ráda, že je tady ta tvou nazývaná „spodina“, páč jinak by jsi se nemohla ukázat, jak moc jsi vysoko, viď ;) Tak, někdo má rád sex, někdo čas věnuje raději dětem a někdo si rád zamoralizuje na emiminu ;). Fakt vás obdivuji, kde na to berete čas? Já jsem tady jen když jsem v práci :oops:. Šéf by mě určitě nepochválil, ale co, nemůžu za to, že mám vše v práci tak rychle udělané ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
4.7.13 19:55

Karin ;) Já to právě nemám čas sledovat. Chodila jsem sem kdysi, ještě na mateřské, ale teď sem jen občas nakouknu a nestačím se bavit :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Karin nepřihl píše:
ale to je jedno, jestli chudé nebo bohaté, ale jak si můžu dovolit tvrdit, že je se někde vyskutuje odpad lidí, ale sám jsem mezi těma lidma pečený, vařený. Toto je namyšlenost a nabuřelost největšího zrna a je mi z takových sebestředných a nafoukaných lidí hodně smutno. Ještě štěstí, že v osobním životě jsem neměla tu smůlu

to je komentář na názor @Burj Chalifa? já myslím že to bylo myšleno jinak, je tu dost spodiny(nemyslím chudé lidi) a je tu i dost normálních lidí, osobně jsem si nevšimla, že by zrovna ona byla nabubřená a nafoukaná, ale nesleduji ji, takže 100% jistotu nemám, asi se na ni víc zaměřím :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
@Karin nepřihl píše:
No, s tvými názory nejdeš přehlédnout. ;) Ty ale sakra víš, o čem mluvím, tak nechápu, proč ta komedie ;). Ty se strašně ráda v těchto tématech vyžíváš a vlastně by jsi měla být ráda, že je tady ta tvou nazývaná „spodina“, páč jinak by jsi se nemohla ukázat, jak moc jsi vysoko, viď ;) Tak, někdo má rád sex, někdo čas věnuje raději dětem a někdo si rád zamoralizuje na emiminu ;). Fakt vás obdivuji, kde na to berete čas? Já jsem tady jen když jsem v práci :oops:. Šéf by mě určitě nepochválil, ale co, nemůžu za to, že mám vše v práci tak rychle udělané ;)

No vidíš a já v práci pracuji. :mrgreen: Na rozdíl od Tebe.Za svými názory si stojím, jsem zvyklá je říkat naplno - naštěstí s nimi tady zase nejsem tak osamocena - no a pokud má někdo se mnou problém, jeho věc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.7.13 19:56
@araw píše:
Právě, opět jsme u spodiny. Můj muž a kupodivu i přátelé mého muže si svých žen váží :lol:

no tak můj muž má dost známých kteří jsou spodina, kamarády má většinou svobodné, asi jsou zděšeni naším manželstvím :lol: těch pár zadaných asi tři, jsou normální :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky