Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karin nepřihl
4.7.13 19:17
@Jasněnkaa píše:
takto se vyjadřují socky. Socka není jen označení člověka který pobírá sociální dávky, je to člověk tupý, člověk bez úrovně, a je uplně jedno, jestli jezdí X6 nebo filckou ;) prostě spodina, jak tu někdo trefně řekl. A to že děláš někde na hotelu, taky mám hotel, znám osobně i šlapky, i ty byznysmeny jak ty píšeš ;)

Tak snad víš, o čem mluvím, ne? A snad taky díky tomu víš, že se o své ženě takto dokáže vyjadřovat i spořádaný manžel i když většinou v opilosti, ale to ho neomlouvá.

• Citovat
  • Upravit
káťa
4.7.13 19:18
@araw píše: :mrgreen: :mrgreen: hrdost a sebeúcta jsou pro tebe neznámými pojmy. Ale tak každej je nějakej :lol: :lol: Sex za peníze=prostituce. :lol: To má se sebeústou a hrdostí velmi společného, ale tak jsou i lidi- ženy i muži, pro které pojem věrnost je nic a možná vás to překvapí, ale opět, ten kdo věrnost uznává a řídí se jí je normálnější, čestnější a slušnější než kurevník a šlapice, kteří opíchají vše co potkají :lol:
:mrgreen: - k tomu není co dodat, ať si o tvé „normálnosti“ udělá obrázek každý sám…
  • Citovat
  • Upravit
36504
4.7.13 19:20
@Jasněnkaa píše:
takto se vyjadřují socky. Socka není jen označení člověka který pobírá sociální dávky, je to člověk tupý, člověk bez úrovně, a je uplně jedno, jestli jezdí X6 nebo filckou ;) prostě spodina, jak tu někdo trefně řekl. A to že děláš někde na hotelu, taky mám hotel, znám osobně i šlapky, i ty byznysmeny jak ty píšeš ;)

Dík za příspěvek, vystihla jsi to přesně. Občas mám dojem, že emimino je přehlídkou socek a spodiny. Alespoň podle názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
4.7.13 19:21
@kočička Evička píše:
@smoulinka71právě že to není o morálce, ale jenom o pohledu na život, to je totiž velkej rozdíl. Docela by mě zajímalo, co je podle tebe na tom, že má nějaká ženská zadanýho milence, který ji nějakým způsobem podporuje, jedno jak. Podotýkám, že já v takové situaci nejsem, ale nechápu co je na tom tak hroznýho a k téměř „ukamenování“.

mě je to jedno, ať si každý dělá co chce, ale ať si to pak neospravedlňuje, ať si prostě přizná, že je kurva. je samozřejmě rozdíl, jestli má někdo milence a dostane od něj dárek, nebo jede na dovolenou a rozdíl, když se s ním vyspí, on vytáhne 1000, 500, 200 podle toho, jak mu ho dlouho kouřila, ona se obleče a on aniž by se na ni podíval ona odejde.

• Citovat
  • Upravit
36504
4.7.13 19:22
@smoulinka71 píše:
mě je to jedno, ať si každý dělá co chce, ale ať si to pak neospravedlňuje, ať si prostě přizná, že je kurva. je samozřejmě rozdíl, jestli má někdo milence a dostane od něj dárek, nebo jede na dovolenou a rozdíl, když se s ním vyspí, on vytáhne 1000, 500, 200 podle toho, jak mu ho dlouho kouřila, ona se obleče a on aniž by se na ni podíval ona odejde.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Ale tady bude chápavým stádem za hvězdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karin nepřihl
4.7.13 19:23
@Burj Chalifa píše:
Dík za příspěvek, vystihla jsi to přesně. Občas mám dojem, že emimino je přehlídkou socek a spodiny. Alespoň podle názorů.

jojo, o tom už si se vyjádřila v jiné diskuzi, jaká spodina tady chodí. Ale, zřejmě ti to zas tak nevadí, když jsi to denně? To o něčem taky vypovídá ;). Že by jsi tu spodinu záměrně vyhledávala, nebo se dokonce řadíš k ní? ;) Toto je typické ohrnování nosíků a vyzdvihování svoji osoby nad druhými. Neprší ti trošku do nosíku?;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
4.7.13 19:25
@Burj Chalifa píše:

přesně tak, proto tu máš dva a půl ticíce příspěvků ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.7.13 19:26
@Karin nepřihl píše:
Tak snad víš, o čem mluvím, ne? A snad taky díky tomu víš, že se o své ženě takto dokáže vyjadřovat i spořádaný manžel i když většinou v opilosti, ale to ho neomlouvá.

ano, a tím se řadí do skupiny socka a ubožák. Normální manžel/partner to nikdy z huby nevypustí. Já taky jako žena/manželka nevypouštím z huby že ho mám jen na šukání/peníze nebo cokoliv jiného. Žádný člověk není 100%, pokud to někdo o někom tvrdí tak je buď naiva nebo láboš, ale pořád by soužití dvou lidí mělo mít nějakou úroveň, ne že budu mlet takový blbosti. Co se týče alkoholového opojení, tak u opilce by mě to mrzelo ještě víc, protože alkohol uvolňuje emoce, které v sobě člověk má, uvolňuje myšlenky. Takže když by o mě můj muž řekl za střízliva že jsem kráva blbá, tak jsem ochotná s ním o tom mluvit, pokud to řekne na mol, a jinak se ke mě chová hezky tak u mě skončil, protože v tu chvíly bych si myslela že mi ty roky hraje divadlo a přitom si myslí…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.7.13 19:28
@smoulinka71 píše:

za dvě stovky bych to teda do huby nevzala :roll: jedině snad v zimě, kdybych potřebovala něco na zahřátí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.7.13 19:29
@Burj Chalifa píše:

taky nebereš socku jako označení pro chudé lidi že? prostě odpad, spodina…

• Citovat
  • Upravit
36504
4.7.13 19:31
@Karin nepřihl píše:
jojo, o tom už si se vyjádřila v jiné diskuzi, jaká spodina tady chodí. Ale, zřejmě ti to zas tak nevadí, když jsi to denně? To o něčem taky vypovídá ;). Že by jsi tu spodinu záměrně vyhledávala, nebo se dokonce řadíš k ní? ;) Toto je typické ohrnování nosíků a vyzdvihování svoji osoby nad druhými. Neprší ti trošku do nosíku?;)

Tak názorovou spodinu nevyhledávám a musím podotknout, že je tu naštěstí řada normálních rodičovských témat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 19:32
@káťa píše:
Ale tahle diskuse není o vdaných ženách versus milenkách, to jste si ještě nevšimly, dámy moralistky??? ;)

Je to o ženské, která může mít milence, ze kterého jí kápne nějaká ta finance. A nejvíce tu k. rvují a prostitutkují ty, které jsou rovněž zajištěné finance od mužského. A svým způsobem, obojí je obchod, ať již vztah manželský, či milenecký…Tím, že jste vdané, se přece nemáte právo povyšovat nad ty nevdané a nejste kvůli tomu světice, dámy ;) Změnit se to může raz dva a pak bude te tou podle vás „spodinou“ vy, tak bacha na to.

Jinak ještě jednou opakuji, nejsem zapšklá a mám fungující láskyplný vztah.

Jen prostě nemám ráda takovouto pseudomorálku a „supermaminkovství“.

Nikdy bych spodinou nebyla, představ si, že krom prostituce jsou i jiné možnosti obživy. ale to někdo jako ty nemůže pochopit. A je to diskuze o zakladatelce, je to diskuze, není to jen pro ty, které ji mají plácat po ramenou, názor, že pokud spí s chlapem a ten ji za to platí je prostitucí, je relevantní víš :* a názor, že to není OK je taky názor. A mezi náma, je to lepší názor i když se jak vidno slušnost a pod. už nenosí, už je to OUT. ale já klidně budu OUT, budu za zapšklou moralistku, ale když se na sebe podívám, nechce se mi ze sebe zvracet, nemám se zač stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 19:32
@Jasněnkaa píše:
taky nebereš socku jako označení pro chudé lidi že? prostě odpad, spodina…

Nikoli, mám na mysli příživníky, vychcánky, neodpovědné a morálně chudé lidi. Máš to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 19:33
@Karin nepřihl píše:
Takže, kdyby se s tvoji kamarádky prostitutka stala, tak ji odepíšeš, jo? Tak to zase něco vypovídá o tobě ;) Jinak, netvrď prosím, že by se to NIKDY nemohlo stát ;) Jistá je opravdu jenom smrt. Jinak, já už rozumím, proč některé holky přirovnaly manželku k prostitutce… Vždyt mezi chlapami se běžně říká, že nejdražší k.rva je vlastní manželka ;) Jenom se na to neptejte svého manžela ;)

Když se stýkáš s lidmi se stejnýma MORÁLNÍMA zásadama, pak se z tvojí kamarádky nikdy šlapka nestane :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 19:33
@araw píše:
Nikdy bych spodinou nebyla, představ si, že krom prostituce jsou i jiné možnosti obživy. ale to někdo jako ty nemůže pochopit. A je to diskuze o zakladatelce, je to diskuze, není to jen pro ty, které ji mají plácat po ramenou, názor, že pokud spí s chlapem a ten ji za to platí je prostitucí, je relevantní víš :* a názor, že to není OK je taky názor. A mezi náma, je to lepší názor i když se jak vidno slušnost a pod. už nenosí, už je to OUT. ale já klidně budu OUT, budu za zapšklou moralistku, ale když se na sebe podívám, nechce se mi ze sebe zvracet, nemám se zač stydět
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí