Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
4.7.13 20:52
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Milacik, proboha, to je zenska prirozenost chtit zajisteneho muze!

Je to nase geneticka vybava - zajistit potomka, vybrat spravneho partnera.

Funguje to tak napric vsemi zivocisnymi druhy…

Ano přesně tak, proto ty jsi se zajistila a bydlíš s dítětem u rodičů. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
4.7.13 20:53
@kočička Evička píše:
přeháníš, děsně přeháníš, prostě se mu líbila a nabídl jí určitej vztah s výhodama, to, že někdo něco takového udělá neznamená, že si o tom druhém myslí, že je šlapka. Jak bys potom nazvala kamarádství s „výhodama“ - myslím nezávazného kamaráda, kdy je jasná dohoda, že žádnej citovej vztah, pouze sex a občas nějaká výpomoc jedno kdo od koho. Nejde o výpomoc s penězi, ale o jakoukoliv. I nějaká služba či výpomoc se ohodnotitelná penězi, to jsou potom takoví kamarádi šlapka a on šlapák obrazně řečeno…?

Ano to je kurva, najdi si to ve slovníku nebo na wikipendii.

• Citovat
  • Upravit
4.7.13 20:53
@Burj Chalifa píše:
Suverén, který si hraje, kterému to naivní mamina ze školky žere, je okouzlena zjevem, kecy o nechápavé manželce ji dojímají, vůbec jí ta neomalenost a drzost nedochází a hned se s příležitostí si polepšit běží poradit na emimino.

a to byla ta její chyba - že šla sem na emimino, protože to, co se jí přihodilo není až tak nenormální či nemorální, to až tady se z toho udělal hon na čarodějnice.
Bývalá manželka mého kamaráda s ním byla 10 let, mají kluka a on je strašnej škudlil, miliony na účtě, ale furt v modrákách, všeho škoda, i jet autem nějak nakoupit či zajít jednou za as na večeři mu bylo líto peněz. Po 10-ti letech jej kopla do zadku a rozhodla se užívat si a našla si megabohatýho chlapa (bydlí ve stejné dědině jako já), ženatýho, a malým dítětem. On za ní chodil, několikrát ročně na dovolených, dárky typu hodinky za 150 tis žádnej extra dárek atd tad. Manželka doma vpoho, on vpoho, milenka vpoho a exmanžel? Ten jí koupil auto, firmu, byt do OV a cca 2 x za rok jí bere na dovolené tak za 150 tis. Je to prostitutka? A komu jí dělá? Hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.7.13 20:54

Šmoulinko, pokud tu chceš namísto diskusi k tématu vytahovat nějaké drby na ostatní, tak si založ vlastní téma, třeba o tom, jak ses rozvedla ty a potom dala každému, jak jsi psala v jiném tématu. Tedy ne každému, jen tomu, kdo si řekl. A protože jsi to dělala zadarmo, tak teď závidíš zakladatelce, že by za to něco dostala??? :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:56

• Citovat
  • Upravit
4.7.13 20:55
@smoulinka71 píše:
Ano to je kurva, najdi si to ve slovníku nebo na wikipendii.

takže jsem kur*a když mi takový kamarád pomůže na zahradě, já jemu s administrativníma věcma, máme sex a nic víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 20:56
@kočička Evička píše:
a to byla ta její chyba - že šla sem na emimino, protože to, co se jí přihodilo není až tak nenormální či nemorální, to až tady se z toho udělal hon na čarodějnice.
Bývalá manželka mého kamaráda s ním byla 10 let, mají kluka a on je strašnej škudlil, miliony na účtě, ale furt v modrákách, všeho škoda, i jet autem nějak nakoupit či zajít jednou za as na večeři mu bylo líto peněz. Po 10-ti letech jej kopla do zadku a rozhodla se užívat si a našla si megabohatýho chlapa (bydlí ve stejné dědině jako já), ženatýho, a malým dítětem. On za ní chodil, několikrát ročně na dovolených, dárky typu hodinky za 150 tis žádnej extra dárek atd tad. Manželka doma vpoho, on vpoho, milenka vpoho a exmanžel? Ten jí koupil auto, firmu, byt do OV a cca 2 x za rok jí bere na dovolené tak za 150 tis. Je to prostitutka? A komu jí dělá? Hm…

Modráky jí nevoněly? :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.7.13 20:56

Ženské tohle nemá cenu, střetávají se tady dva rozdílné světy, které se navzájem nemůžou pochopit a jeden nikdy neuzná názor toho druhého. Nemá cenu tady mrhat časem a energií. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 20:57
@káťa píše:
bingo, věděla jsem, že potrefená husa se vždy ozve ;)

Napiš to ještě jednou, dvakrát je málo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.7.13 20:57
@kočička Evička píše:
takže jsem kur*a když mi takový kamarád pomůže na zahradě, já jemu s administrativníma věcma, máme sex a nic víc?

Ano, dle zdejších měřítel jsi kurva, on kurevník, spodina a vůbec byste neměli vycházet ven!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
4.7.13 20:58
@Jasněnkaa píše:
jsou oba dva volní?

to není vůbec podstatné, anebo kdyby byl ten mužskej, co to nabídl zakladatelce svobodnej, tak by prostitutka nebyla? Hahááá, blbost co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 20:59
@kočička Evička píše:
bacha na to, aby tě tady „neodsoudili“, že kamarádíš s prostitutkou :lol:
zůstává mi nad některýma příspěvkama rozum stát, myslím ty, kde je z každé, která má nějaké „výhody“ ze svazku s nějakým chlapem a není současně s tímto mužem sezdaná. Nechápu, co je na tom špatnýho až tak, že je to zde určitou skupinou ženských nazýváno prostitucí :mrgreen:

Mě zůstává rozum stát nad vaším mozkem. To je prostitutka že si pořídila dítě s přítelem? 8o Bože, vaše životy musej být strašně nuzné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 21:00
@Jasněnkaa píše:
to je těžký, nemohli si dovolit :nevim: to by půl národa nemělo děti. Samozřejmě že s penězma se rozhoduje lépe.Místní moje logika, je ta že on si ji našel jako chudou, takže se musí postarat o ni i jejich dítě, tak aby ona nikdy nepocítila že do manželství donesla hov.no, tzn. nesmí se nad ni povyšovat, a buzerovat ji třeba tím že si koupí tričko, nebo mrňousovi lízátko.
Rodinný majetek(jeho rodiny) je věc jiná, ale to nemůžu posoudit z vlastní zkušenosti, my měli oba hovénko.

Hlavně kde je psáno, že by si to miminko nepořídili, i kdyby ty rodinné peníze neměl, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.7.13 21:01

Mě už to tady nebaví, začíná to tu být pěkně hnusný a sprostý :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1854
4.7.13 21:01

@kočička Evička

Kdyby byl svobodnej, tak ji normálně pozve na kafe a nenabídne ji sex za peníze. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.7.13 21:02
@Lolllo píše: Ženské tohle nemá cenu, střetávají se tady dva rozdílné světy, které se navzájem nemůžou pochopit a jeden nikdy neuzná názor toho druhého. Nemá cenu tady mrhat časem a energií. :)

Tohle je výstižný příspěvek. Končím s mrháním drahocenného času se zdejší skvadrou netového výkvětu a jdu se věnovat něčemu užitečnému. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky