Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kočička Evička píše:
přeháníš, děsně přeháníš, prostě se mu líbila a nabídl jí určitej vztah s výhodama, to, že někdo něco takového udělá neznamená, že si o tom druhém myslí, že je šlapka. Jak bys potom nazvala kamarádství s „výhodama“ - myslím nezávazného kamaráda, kdy je jasná dohoda, že žádnej citovej vztah, pouze sex a občas nějaká výpomoc jedno kdo od koho. Nejde o výpomoc s penězi, ale o jakoukoliv. I nějaká služba či výpomoc se ohodnotitelná penězi, to jsou potom takoví kamarádi šlapka a on šlapák obrazně řečeno…?
Ano to je kurva, najdi si to ve slovníku nebo na wikipendii.
@Burj Chalifa píše:
Suverén, který si hraje, kterému to naivní mamina ze školky žere, je okouzlena zjevem, kecy o nechápavé manželce ji dojímají, vůbec jí ta neomalenost a drzost nedochází a hned se s příležitostí si polepšit běží poradit na emimino.
a to byla ta její chyba - že šla sem na emimino, protože to, co se jí přihodilo není až tak nenormální či nemorální, to až tady se z toho udělal hon na čarodějnice.
Bývalá manželka mého kamaráda s ním byla 10 let, mají kluka a on je strašnej škudlil, miliony na účtě, ale furt v modrákách, všeho škoda, i jet autem nějak nakoupit či zajít jednou za as na večeři mu bylo líto peněz. Po 10-ti letech jej kopla do zadku a rozhodla se užívat si a našla si megabohatýho chlapa (bydlí ve stejné dědině jako já), ženatýho, a malým dítětem. On za ní chodil, několikrát ročně na dovolených, dárky typu hodinky za 150 tis žádnej extra dárek atd tad. Manželka doma vpoho, on vpoho, milenka vpoho a exmanžel? Ten jí koupil auto, firmu, byt do OV a cca 2 x za rok jí bere na dovolené tak za 150 tis. Je to prostitutka? A komu jí dělá? Hm…
Šmoulinko, pokud tu chceš namísto diskusi k tématu vytahovat nějaké drby na ostatní, tak si založ vlastní téma, třeba o tom, jak ses rozvedla ty a potom dala každému, jak jsi psala v jiném tématu. Tedy ne každému, jen tomu, kdo si řekl. A protože jsi to dělala zadarmo, tak teď závidíš zakladatelce, že by za to něco dostala??? ![]()
Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:56
@smoulinka71 píše:
Ano to je kurva, najdi si to ve slovníku nebo na wikipendii.
takže jsem kur*a když mi takový kamarád pomůže na zahradě, já jemu s administrativníma věcma, máme sex a nic víc?
@kočička Evička píše:
a to byla ta její chyba - že šla sem na emimino, protože to, co se jí přihodilo není až tak nenormální či nemorální, to až tady se z toho udělal hon na čarodějnice.
Bývalá manželka mého kamaráda s ním byla 10 let, mají kluka a on je strašnej škudlil, miliony na účtě, ale furt v modrákách, všeho škoda, i jet autem nějak nakoupit či zajít jednou za as na večeři mu bylo líto peněz. Po 10-ti letech jej kopla do zadku a rozhodla se užívat si a našla si megabohatýho chlapa (bydlí ve stejné dědině jako já), ženatýho, a malým dítětem. On za ní chodil, několikrát ročně na dovolených, dárky typu hodinky za 150 tis žádnej extra dárek atd tad. Manželka doma vpoho, on vpoho, milenka vpoho a exmanžel? Ten jí koupil auto, firmu, byt do OV a cca 2 x za rok jí bere na dovolené tak za 150 tis. Je to prostitutka? A komu jí dělá? Hm…
Modráky jí nevoněly? ![]()
Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:57
Ženské tohle nemá cenu, střetávají se tady dva rozdílné světy, které se navzájem nemůžou pochopit a jeden nikdy neuzná názor toho druhého. Nemá cenu tady mrhat časem a energií. ![]()
@káťa píše:
bingo, věděla jsem, že potrefená husa se vždy ozve
Napiš to ještě jednou, dvakrát je málo ![]()
@kočička Evička píše:
takže jsem kur*a když mi takový kamarád pomůže na zahradě, já jemu s administrativníma věcma, máme sex a nic víc?
Ano, dle zdejších měřítel jsi kurva, on kurevník, spodina a vůbec byste neměli vycházet ven!!! ![]()
@Jasněnkaa píše:
jsou oba dva volní?
to není vůbec podstatné, anebo kdyby byl ten mužskej, co to nabídl zakladatelce svobodnej, tak by prostitutka nebyla? Hahááá, blbost co?
@kočička Evička píše:
bacha na to, aby tě tady „neodsoudili“, že kamarádíš s prostitutkou
zůstává mi nad některýma příspěvkama rozum stát, myslím ty, kde je z každé, která má nějaké „výhody“ ze svazku s nějakým chlapem a není současně s tímto mužem sezdaná. Nechápu, co je na tom špatnýho až tak, že je to zde určitou skupinou ženských nazýváno prostitucí
Mě zůstává rozum stát nad vaším mozkem. To je prostitutka že si pořídila dítě s přítelem?
Bože, vaše životy musej být strašně nuzné
@Jasněnkaa píše:
to je těžký, nemohli si dovolitto by půl národa nemělo děti. Samozřejmě že s penězma se rozhoduje lépe.Místní moje logika, je ta že on si ji našel jako chudou, takže se musí postarat o ni i jejich dítě, tak aby ona nikdy nepocítila že do manželství donesla hov.no, tzn. nesmí se nad ni povyšovat, a buzerovat ji třeba tím že si koupí tričko, nebo mrňousovi lízátko.
Rodinný majetek(jeho rodiny) je věc jiná, ale to nemůžu posoudit z vlastní zkušenosti, my měli oba hovénko.
Hlavně kde je psáno, že by si to miminko nepořídili, i kdyby ty rodinné peníze neměl, že…
Mě už to tady nebaví, začíná to tu být pěkně hnusný a sprostý ![]()
Kdyby byl svobodnej, tak ji normálně pozve na kafe a nenabídne ji sex za peníze. ![]()
@Lolllo píše: Ženské tohle nemá cenu, střetávají se tady dva rozdílné světy, které se navzájem nemůžou pochopit a jeden nikdy neuzná názor toho druhého. Nemá cenu tady mrhat časem a energií.
Tohle je výstižný příspěvek. Končím s mrháním drahocenného času se zdejší skvadrou netového výkvětu a jdu se věnovat něčemu užitečnému. ![]()
Ano přesně tak, proto ty jsi se zajistila a bydlíš s dítětem u rodičů.