Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.7.13 20:31
@kočička Evička píše:
jedna věc je co je „normální“ a druhá to, že nemůžeš popřít že i bez chlapa může být líp. Jo a nevšimla jsem si, že by se catawena vysmívala vdaným, pouze píše svůj názor, který se neztotožňuje s jinýma názorama a zase s jinýma ano ;)

Ale jo, vsak som uz pisala ze som rozmyslala jak ona kym som bola postpubertalne tela. Urcite je lepsie byt bez chlapa nez so zlym chlapom, ale stale mi ako najlepsia varianta vychadza byt s chlapom ktory za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 20:36
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale jo, vsak som uz pisala ze som rozmyslala jak ona kym som bola postpubertalne tela. Urcite je lepsie byt bez chlapa nez so zlym chlapom, ale stale mi ako najlepsia varianta vychadza byt s chlapom ktory za to stoji.

tak to určitě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.7.13 20:42
@Jasněnkaa píše:
já to pochopila že ti je teď 30, no tak to beru zpět, už nejsi žádná mladice :mrgreen:

Co jsem našla o vašem výročí ;)

6. ŽELEZNÁ SVATBA
Oproti dřevu je železo chladné ale zato stálé. Nějaká drobnost z kovu vám připomene, jak pevný váš svazek je.

Třeba sekera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
5.7.13 20:43
@Gina108 píše:
Jakápak blbost, stačí pořádně číst - třeba příspěvky uživatelky smultul nebo LUCIPERKA-ddub atd. Tak na ty přesně narážím - prej kdyby ženský držely při sobě a nedávaly ženáčům příležitost = kdyby si ty zadaný hajzly co maj chuť si vrznout jinde, nevojížděly navzájem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O když mně osobně je z taťuldů jiných dětí než mých fyzicky nevolno, tak nad takovýmito apely se tu řežu celou diskuzi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nad timto se rezu bohuzel taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.7.13 20:44
@araw píše:
Na nic nejsi už sama, pokud máš doma chlapa, kterej za to stojí. ale já stejně věřím, že jednou tohle poznáš, protože i přesto, že s tebou mááááálokdy souhlasím a víš, jakej mám s tebou problém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tak si stejně myslím, že až na to dozraješ, tak to budeš vidět jinak. Protože ve své podstatě zas nejsi tak špatný člověk, jak se tváříš, protože kdyby jo, nebyla by jsi vůči bývalému tak benevolentní :lol:

HEHe a co když zas ty naopak dozraješ k tomu samému poznání jako chatwenna :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.7.13 20:45
@Gina108 píše:
Třeba sekera :mrgreen:
:mrgreen: nebo železná baseballová pálka :think: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
17014
5.7.13 20:46
@Gina108 píše:
HEHe a co když zas ty naopak dozraješ k tomu samému poznání jako chatwenna :think: :mrgreen:

Tak to se nikdy nestane :lol: :lol: Tím jsem si fakt jistá :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
5.7.13 20:49
@Gina108 píše:
HEHe a co když zas ty naopak dozraješ k tomu samému poznání jako chatwenna :think: :mrgreen:

mam pocit ze @chatwenna znam osobne. Dle toho jak vystupuje, dle toho jak pise. Nemyslim ze kazdy nutne musi dozrat ke stejnemu nazoru. To tedy vubec… Ovsem do zivotu @chatwenna mi absolutne nic neni je to uz zcela jeji boj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
5.7.13 21:39
@Jasněnkaa píše:
já to pochopila že ti je teď 30, no tak to beru zpět, už nejsi žádná mladice :mrgreen:

Tak teď sis tady vytvořila jednoho mocného nepřítele :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 21:43
@mozartka píše:
Smoulinka nebo co to je za přezdívku, žije v pohádkovém světě, plném lásky a porozumění všech mužů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No asi tak jako ta tvoje přezdívka. K tvému předchozímu příspěvku adresovaném opět šmoulince, se raději nevyjadřuju.
@mozartka píše:
Milenec, proč ne…ženatý milenec a neženatý milenec, žádný rozdíl, když už sex s milencem, tak za výhody + orgazmus pro milenku a manželce za čas, co nás ženatý milenec přestane bavit, otevřít oči a prozradit(jakkoliv) co má doma za drahého… to je spravedlivé ne!
a jestli mi tu někdo bude tvrdit, že je to ubližování, tak určitě ze strany muže, protože je to přece jeho věc a jeho nevěra!

Na nevěru je potřeba dvou. Tudíž je to rovným dílem zahýbající chlap i milenka, oba vědí, že má manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.7.13 21:44
@eva76 píše:
Tak teď sis tady vytvořila jednoho mocného nepřítele :cert: :mrgreen:

já to kdyžtak odvolám a upeču třeba dort 8)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.7.13 21:45
  • Citovat
  • Upravit
8959
5.7.13 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.7.13 21:48

Manželka dělá asi něco špatně a jestli ne, měla by být ráda že si našel milenku a má klid…milenka nemusí ženušce nic vysvětlovat, je to prostě život a tak to chodí… smíření je holt smíření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí