Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř. G12
6.7.13 09:54
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja sa zase citim slobodnejsia odkedy som vydata. :jazyk: Mozem si dovolit viac, lebo mam za zadkom chlapa, na ktoreho sa da spolahnut.

každý si svobodu představuje jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
6.7.13 10:58
@nepř. G12 píše:
každý si svobodu představuje jinak ;)

Jo no… Citit se svobodna, protoze mi nekdo kryje zada… To zni spis dost zavisle nez svobodne…

• Citovat
  • Upravit
6.7.13 11:54
@chatwenna píše:
Jo no… Citit se svobodna, protoze mi nekdo kryje zada… To zni spis dost zavisle nez svobodne…

Nie som na nom zavisla. Neviem ako to vysvetilit. Este aj tie spolocne pitky s kolegami boli zrazu nejake uspokojujucejsie ked som vedela ze ma doma caka manzel, pripadne ked tam bol so mnou.

Bola som aj stastna single, ked som si mohla vecer napatlat na ksicht centimetrovu vrstvu kremu a zasla za chlapom ked mi to vyhovovalo a mala som naladu. Mozem porovnat. Viac moznosti a viac volnosti mam v manzelstve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.7.13 12:13
@chatwenna píše:
Rady - jdi a najdi si normalniho chlapa tady zaznely nescetnekrat. Nevim, jestli od tebe. Samozrejme te z niceho takoveho obvinovat nebudu… A na to, abych cetla celou diskuzi znovu, fakt nemam :-)

No, ale to se dostáváme zase na začátek. Nenajdeš si normálního chlapa, jsi sama, svobodná a emancipovaná - to je OK, ale na co pak teda potřebuješ toho ženatýho milence? Aby jsi se měla lépe? Já myslela, že se máš báječně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
6.7.13 12:27

@Lejaa Výhodou ženatého chlapa je dle mého to, že neotravuje pořád. Naopak, je jen na zábavu(výlet, večeře, pokec, sex…) a když člověk nechce, nemusí ho vidět. No a dárky (hodnotné :-D) jsou prostě takový bonus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.7.13 12:52

@Lejaa K cemu? Na sex a na penize…! :)

Dve veci, kvuli ktery si nemusim prece jeste hledat chlapa.

• Citovat
  • Upravit
2770
6.7.13 12:57
Tak to je pak ten pocit svobody fakt pekny. V te dobe dnesni kde kazda(skoro) zena je emancipovana a umi byt single a ma tu svobodu ze :), chtit chlapa jen na sex a penize :D :palec: -tomu opravdu rikam svoboda a nezavislost :D
@chatwenna píše:
@Lejaa K cemu? Na sex a na penize…! :)Dve veci, kvuli ktery si nemusim prece jeste hledat chlapa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.7.13 12:59

@bubijak U nekterych jen sex… :)

• Citovat
  • Upravit
2770
6.7.13 13:01
@chatwenna píše:
@bubijak U nekterych jen sex… :)
:D 8) ano, ano… skoro i verim :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 13:04
@chatwenna píše:
@Lejaa K cemu? Na sex a na penize…! :)Dve veci, kvuli ktery si nemusim prece jeste hledat chlapa.

8o 8o 8o tak tomu říkám nezávislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:05
@chatwenna píše:

Tak já osobně třeba raději sex s mužem, který mě miluje a nepotřebuje si jen ulevit.
A raději se nebudu cítit jako prodejná děva, které z toho, že si vzájemně vyhovíme, plynou nějaké výhody.

Chlapa si kvůli tomu samozřejmě hledat nemusíš, proč taky.

Neznám osobně moc singlů, kteří jsou sami z přesvědčení, neznám vlastně nikoho, všichni, kteří jsou v mém okolí sami jsou sami prostě proto, že to nějak nevyšlo, jsou zklamaní z předchozích vztahů, nikoho vhodného nepotkali a nechtějí mít někoho jen proto, aby nebyli sami, tiše doufají v to NĚCO, co by mohlo jednou přijít. Možná. Zatím se prostě příležitostně baví krátkodobými náhodnými známostmi. Já tenhle postoj chápu a těm lidem rozumím. Jen se mi nějak nechce věřit těm řečem o tom, že jsem nezávislá, svobodná, nemusím prát fusekle a je mi líp než vám všem ostatním. Že tohle je to, co ten člověk chce. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:07

A jinak super diskuze, už sto stran otrhávání kopretiny - je to kur*a, není to kur * a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neměli by to zavřít? POřád píšeme dokola ty stejný věci, pořád někdo oponuje a pořád se to cyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
6.7.13 13:08
@LUCIPERKA-ddub píše:
8o 8o 8o tak tomu říkám nezávislost.

já tomu říkám příživnictví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:10
@bubijak píše:
já tomu říkám příživnictví :D

Ne, to je nezávislost, nemusí vařit večeři, může sedět na netu, nemusí poslouchat kecy o fotbalu, nemusí nikomu prát, naopak - vrznout si může, když zrovna chce, peníze dostane když fňukne, to je přece pravá nezávislost, ne? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 13:10

Jak uz tu bylo receno, kdyz to nebudes ty, bude to nejaka jina a ty si to pak budes stejne vycitat a najdes si dalsiho…
Navic budes mit stale prostor hledat si,,toho praveho,, i se vsemi mileneckymi vyhodami ;)
Jdi do toho :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí