Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
6.7.13 13:29

@verulenka Ty tu zesměšňuješ a urážíš ty, které píší, že jsou doma spokojené, neustále mluvíš o tom, že se třepou, že jim starej zanáší, že si hrají na ctnostné. Ne, nemusí to být hra, někdo takhle prostě normálně žije.

Já taky neurážím a nezesměšňuji ty, které by za nějaký prospěch spaly i s netopýrem, nenazývám je kurvami.
Lhostejno, zda jakýkoli účastník těchto vztahů, je sezdaný, svobodný, či jaký. Jde o chování zúčastněných, ne o doklad ze dna šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
6.7.13 13:30
@bubijak píše:
@karinka a pointa?

Pointa? Že nelze někomu cpát, že manželství je lepší, než být singl. Někdy je lepší a někdy horší. Když máš dobrého chlapa, tak budeš tvrdit, že je lepší, když máš chlapa na h…o, tak zase, že je horší. Pokud bych ale měla pochybností, že dopadnu stejně, jako předtím a že nechci riskovat, že náš vztah zevšední a tím se i většinou pokazí a hlavně s tím souhlasí oba dva, tak se s tím druhým scházím a nechávám si své soukromí. Pro někoho je nepochopitelné, jak někdo může tvrdit, že manželství pro něj nemá smysl a myslí si, že je dost svazující, ale já znám dost žen singl, které jsou bud samy nebo se s někým schází a až na pár vyjímek, si neštěžují. Já bych sama být nechtěla a ted se přiznám, že hlavně ze sobeckých důvodů, ale chápu ty, pro které není manželství důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
6.7.13 13:32

A jen tak pro zvědavost, jak dlouho jste vy, ženy, které tady přispíváte vdané? Nic v tom nehledejte, fakt mě to zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106369
6.7.13 13:35
@Virginia píše:
Blahopřeji, už znáš nás dvě, Jasněnu a mě. :mrgreen: :mavam:

moje trvalo 25 let :roll: 10 let jeste neznamena. ze to je navzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.13 13:38
@verulenka píše:
@bubijak A manželky nejsou příživnice, jen proto, že mají na příživnictví papír? Zajímavé :-D :mrgreen:

Manželství je trvalé spojení jednoho muže a jedné ženy. Žena má v manželství rovnoprávné postavení.

Manželství chápeme jako celoživotní společenství muže a ženy, jako důvěrné společenství života a manželské lásky.
Manželský vztah je na rozdíl od vztahu založeném na zážitku (romantické lásce, zamilovanosti) jiný v tom, že již není převážně dotován v podstatě biologicky zakódovanou emocí, ale stojí na schopnostech a dovednostech, které jej udržují, rozvíjejí a prohlubují. (PhDr. Josef Zeman)

Nikterak ovšem nechceme zakrývat to, že manželský vztah je pro většinu dvojic náročný a konfliktní, pro nezanedbatelnou část dvojic lidsky nezvládnutelný.
I v dnešní době má celoživotní společenství muže a ženy svůj hluboký smysl a vysokou hodnotu.

Pro zajímavost, OT
http://slovacky.denik.cz/…0130325.html Manželé Preclíkovi oslavili kamennou svatbu, 65 let trvání společného manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:41

@karinka S mým mužem jsem bezmála 20 roků, vdaná 18 let. Držíme se za ruce a máme se pořád rádi, nestal se ze mě starej tlustej kamarád.
Vůbec nechápu řeči o tom, jak se někdo bojí, že to zevšední a podobný kecy.
Jo, musí mít člověk hromadu tolerance a své ego nechat přede dveřmi. Vidět to dobré a chtít to i pro druhého.
Neposlat drahého do hajzlu, když se mě po třítisícípadesátéosmé ptá, kde máme cedník. Nenechat to sklouznout do povalovaní se na gauči ve vytahaných teplákách.
Ale to je na dnešní dobu moc práce, druhej mi začne lízt na nervy a místo snahy najít k sobě cestu se chodí za milencem, to je lepší, snazší, vzrušivější.
Nevěřím tomu, že v polovině dnes rozpadlých manželství (vztahů), jsou tak fatální důvody. Prostě lidi si zvykli jít tou nejsnazší cestou.
Ono je jednodušší říct, jdi do prdele, než zatnout zuby, nechat vztek odeznít a říct: miláčku, cedník máme už dvě desetiletí ve čtvrté polici shora.
Neobhajuji muže, kteří pijí, jsou násilní, závislí na kde čem. Nezůstávat ve vztahu za každou cenu, ale takových je spíš menšina. Podle mého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 13:46

@karinka A jinak, už to píšu taky po padesáté. Tohle není přece cpání nikomu nikam.
Můj názor je, že… Tečka. Tvůj názor je jiný. Nikomu neříkám vdej se, bude ti líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
6.7.13 13:46
@Virginia píše:
@karinka S mým mužem jsem bezmála 20 roků, vdaná 18 let. Držíme se za ruce a máme se pořád rádi, nestal se ze mě starej tlustej kamarád.
Jo, musí mít člověk hromadu tolerance a své ego nechat přede dveřmi. Vidět to dobré a chtít to i pro druhého.
Neposlat drahého do hajzlu, když se mě po třítisícípadesátéosmé ptá, kde máme cedník. Nenechat to sklouznout do povalovaní se na gauči ve vytahaných teplákách.
Ale to je na dnešní dobu moc práce, druhej mi začne lízt na nervy a místo snahy najít k sobě cestu se chodí za milencem, to je lepší, snazší, vzrušivější.
Nevěřím tomu, že v polovině dnes rozpadlých manželství (vztahů), jsou tak fatální důvody. Prostě lidi si zvykli jít tou nejsnazší cestou.
Ono je jednodušší říct, jdi do prdele, než zatnout zuby, nechat vztek odeznít a říct: miláčku, cedník máme už dvě desetiletí ve čtvrté polici shora.
Neobhajuji muže, kteří pijí, jsou násilní, závislí na kde čem. Nezůstávat ve vztahu za každou cenu, ale takových je spíš menšina. Podle mého.

Tak to tě obdivuji, ale musíš uznat, že takový vztah je v dnešní době velkou výjimkou. Přeji vám, abyste ještě dalších min. 20 let měli stejné nebo ještě lepší manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
6.7.13 13:48
@Virginia píše:
@karinka A jinak, už to píšu taky po padesáté. Tohle není přece cpání nikomu nikam.
Můj názor je, že… Tečka. Tvůj názor je jiný. Nikomu neříkám vdej se, bude ti líp.

Virginia, ale nevztahuj si to na sebe. Já nepsala, že konkrétně ty. Nikde jsem konkrétně tebe nejmenovala. Ty, které to druhým cpaly vědí, o kom byla řeč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.7.13 13:49
@karinka píše:
A jen tak pro zvědavost, jak dlouho jste vy, ženy, které tady přispíváte vdané? Nic v tom nehledejte, fakt mě to zajímá ;)

Tak já už 16 let :lol: A s manželem po sobě furt toužíme, nijak nám vztah do žádného stereotypu neupadl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.7.13 13:51
@Virginia píše:
Neobhajuji muže, kteří pijí, jsou násilní, závislí na kde čem. Nezůstávat ve vztahu za každou cenu, ale takových je spíš menšina. Podle mého.

Tohle se moc dobře čte. Vypadá to jednoduše, ale oba jste odvedli kus dobré práce a nebo jste se prostě správně našli. :srdce: :kytka: :srdce: Přeji vám, ať vám to takhle krásně klape až do konce.

• Citovat
  • Upravit
17014
6.7.13 13:51
@karinka píše:
Pointa? Že nelze někomu cpát, že manželství je lepší, než být singl. Někdy je lepší a někdy horší. Když máš dobrého chlapa, tak budeš tvrdit, že je lepší, když máš chlapa na h…o, tak zase, že je horší. Pokud bych ale měla pochybností, že dopadnu stejně, jako předtím a že nechci riskovat, že náš vztah zevšední a tím se i většinou pokazí a hlavně s tím souhlasí oba dva, tak se s tím druhým scházím a nechávám si své soukromí. Pro někoho je nepochopitelné, jak někdo může tvrdit, že manželství pro něj nemá smysl a myslí si, že je dost svazující, ale já znám dost žen singl, které jsou bud samy nebo se s někým schází a až na pár vyjímek, si neštěžují. Já bych sama být nechtěla a ted se přiznám, že hlavně ze sobeckých důvodů, ale chápu ty, pro které není manželství důležité.

Tady jde hlavně o to, že mezi placenou ženou na sex a manželkou je sakra velký rozdíl, že placená milenka je prostě prostitutka, kór když jde o nabídku od ženatého chlapa a manželka je manželak, rovnoprávný člen rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.7.13 13:53
@karinka píše:
Tak to tě obdivuji, ale musíš uznat, že takový vztah je v dnešní době velkou výjimkou. Přeji vám, abyste ještě dalších min. 20 let měli stejné nebo ještě lepší manželství.

Není výjimkou, takových vztahů je hodně. Proč soudíš, že jde o výjimku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
6.7.13 14:04

Myslím, že správný výběr je alfou a omegou. POkud ten druhý nechce jít stejnou cestou za stejným cílem, může se jeden z té dvojice třeba rozkrájet a stejně nikam nedojdou. :?
Edit: A myslím, že je nutné při tom výběru nepřehlížet ani ty drobné věci, co mi vadí. Protože vadí-li mi teď, budou mi vadit potom 100× tolik, protože je budu mít stále a opakovaně na očích.

Příspěvek upraven 06.07.13 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
6.7.13 14:05
@araw píše:
Není výjimkou, takových vztahů je hodně. Proč soudíš, že jde o výjimku? :think:

Já ti nevím, ale asi podle svého okolí. Jak jsem psala, já jsem v manželství spokojená, ale můžu naprosto s jistotou tvrdit, že i manžel? Já tedy doufám, že i on a pokud ne, tak by mi to řekl, ale s naprostou jistotou to nemůžu tvrdit. Člověk si myslí, že je manželství v pořádku a že se mají stejně rádi díky tomu, že se drží za ruce a usmívají se na sebe, ale co když to ten druhý tak necítí. My se občas scházíme ještě s dalším 5 páry na grilovačku apod. a klábosíme s babami o chlapech, dětech apod. a řekne mi třeba kámoška, že i po 10 letech je v manželství spokojená a neměnila by a pak, když jdou chlapi 2× do roka na pánskou jízdu mi chlap doma řekne, jak se měli, co probírali a dozvíš se, že se tam ten chlap stěžoval, že po 10 letech už je to taková nuda a že rád vzpomíná na časy, kdy spolu začínali, na tu touhu, bušení srdce, beztarostnost a že ted má pocit, že už jedou ve stereotypu apod. Přitom se občas před námi políbí, chytnou se za ruce a vy si říkáte, jak je to hezké, že jim to tak klape. A můžu já vědět, že i třeba můj manžel si nepostěžuje, jak je v manželství nespokojený a že ho to trápí? Přitom, doma se tváří spokojeně a ani se nehádáme, ale já do něj nevidím. Občas mi sice řekne, jak mi to sluší, ale už nejsem ta štíhlá dvacítka, která se hezky a sexy oblékala. Nyní se přiznám, že občas na sebe kašlu a že mám doma vytahané tepláky a triko a pak se vidím v zrcadle a sama sebe se leknu ;). Někdy mi to nedojde, že bych se měla víc upravit. Tedy, jako nechodím doma jako špindíra, ale když si péči o svůj vzhled představím tak před 10 nebo 20 lety, tak to je opravdu obrovský rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí