Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
já jsem s chlapem 21 a kousek, v březnu budu 20 let vdaná. Ale nějak blbě se to počítá, protože mi moc není
Tak buďto seš teda už pěkně vyzobaná slunečnice
, nebo jste se brali, aniž bys byla plnoletá
![]()
Nečetla jsem úplně všechny příspěvky, ale jsem k tématu…jsem rozvedená a sice už opět bez závazků našla jsem si přítele, že ue ženatý jsem věděla od začátku a nevadilo mi to, s manželkou „prý“ nežije, ale děti spolu nikdy neměli, každý má své z předchozích vztahů, takže v našem věku, že je ženatý nějak přestává vadit.
přestěhovali jsme mě do nového bytu, který jsme vybrali společně a přispívá mi polovinou nákladů na nájem a služby. Takže vlastně vydržovaná milenka, protože spolu nebydlíme
stále žije ještě se svojí ženou. Nevím sice proč, ale někdy je klid vynikajicí, někdy mě samota štve.
Takže pokud zakladatelce pomůže finančně, tak nejspíš asi proto že mu není lhostejná, takže ani mu není lhostejné jak a za co bude žít, když s ní chce navázat jakýkoliv vztah, schaluji to, spíš by mě na jejím místě štvalo, kdyby to tak nechtěl.
@Jasněnkaa píše:
Má cenu ten bambilion stránek dočítat nebo je to nůďo
@martina0310 píše:jo! ted sem dorazila sem a je to jasny! podle poloviny uzivatelek jsem vlastne skoro 18 let prodejna zenska, protoze sem se vdala za prachy, deti sem si poridila abych mohla chlapa vydirat…
vazne vubec nechapu, jak se nam podarilo vydrzet tech 18 let manzelstvi?
Ale kuš…proč asi??? je tu snad některá co z chlapa prachy nemá???
@S.Ivanka píše:
@S.Ivanka píše:
Jiste. Na chlapa ted davaji pridavky na socaku. Ma kazda
.
@LUCIPERKA-ddub píše:
Kde já sem moralizovala? Napsala jsem jen svůj názor, že prostě být někomu milenkou za peníze je mi proti srsti. Když nesouhlasím se stádem, které kejvá hlavou jak je to super nechat se vydržovat a napíšu to jak cítím já a že mě se to prostě příčí, tak je to moralizování?A ještě mě vyhánět z diskuze, kdo jste, že mi něco chcete nařizovat?
Pokud se vám moje názory nelíbí, tak je nečtěte a nereagujte na ně!!! Nota bene ještě anonymně!
Tady nikdo nebude nikoho vyhazovat, co je to za móresy. Vydržovaná milenka - pro někoho duchem slabšího vzor, ale spíše výraz osobní neschopnosti si na požitky vydělat. Na to, abych si koupila kabelku nebo zaplatila pěknou dovolenou, nepotřebuju prostituovat, na to mám sama a umím si na to vydělat i bez chlapa.Za víc než prodejnou blběnu s otvorem Vás ti chlapi stejně nepovažují.
Jejda, tak ať si ulehá každý s kým chce, jak chce a za co chce
![]()
@Burj Chalifa píše:
Tady nikdo nebude nikoho vyhazovat, co je to za móresy. Vydržovaná milenka - pro někoho duchem slabšího vzor, ale spíše výraz osobní neschopnosti si na požitky vydělat. Na to, abych si koupila kabelku nebo zaplatila pěknou dovolenou, nepotřebuju prostituovat, na to mám sama a umím si na to vydělat i bez chlapa.Za víc než prodejnou blběnu s otvorem Vás ti chlapi stejně nepovažují.
@Burj Chalifa píše:
Jéé, to jsou kecy, jestli tohle valíte i do svých mužů, tak se nedivte že mají milenky…šmitec
![]()
@araw píše:![]()
Už není anonymní
A naprosto souhlasím, ale to si právě nikdy nepřiznají!
Kdo není anonymní, zatím se nepředstavila, jen mě tu začla nadávat do moralistek a ať sem nechodím. Rada bych byla, kdyby mi to napsala pod svým nickem a ne se schovávala za anonymitu.
@LUCIPERKA-ddub píše:
Kdo není anonymní, zatím se nepředstavila, jen mě tu začla nadávat do moralistek a ať sem nechodím. Rada bych byla, kdyby mi to napsala pod svým nickem a ne se schovávala za anonymitu.
No nick je již odtajněn, když už chce někoho vyhazovat, tak ať se nebojí pod nickem
li.hun admini usoudili, že její příspěvek nebyl intimní ![]()
@mozartka píše:
Jéé, to jsou kecy, jestli tohle valíte i do svých mužů, tak se nedivte že mají milenky…šmitec![]()
![]()
![]()
![]()
@araw píše:
No nick je již odtajněn, když už chce někoho vyhazovat, tak ať se nebojí pod nickemli.hun admini usoudili, že její příspěvek nebyl intimní
Aha už to vidím ![]()