Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
6.7.13 23:57
@Jasněnkaa píše:
já jsem s chlapem 21 a kousek, v březnu budu 20 let vdaná. Ale nějak blbě se to počítá, protože mi moc není :mrgreen:

Tak buďto seš teda už pěkně vyzobaná slunečnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, nebo jste se brali, aniž bys byla plnoletá 8o :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 00:17

Nečetla jsem úplně všechny příspěvky, ale jsem k tématu…jsem rozvedená a sice už opět bez závazků našla jsem si přítele, že ue ženatý jsem věděla od začátku a nevadilo mi to, s manželkou „prý“ nežije, ale děti spolu nikdy neměli, každý má své z předchozích vztahů, takže v našem věku, že je ženatý nějak přestává vadit.
přestěhovali jsme mě do nového bytu, který jsme vybrali společně a přispívá mi polovinou nákladů na nájem a služby. Takže vlastně vydržovaná milenka, protože spolu nebydlíme :think: stále žije ještě se svojí ženou. Nevím sice proč, ale někdy je klid vynikajicí, někdy mě samota štve.
Takže pokud zakladatelce pomůže finančně, tak nejspíš asi proto že mu není lhostejná, takže ani mu není lhostejné jak a za co bude žít, když s ní chce navázat jakýkoliv vztah, schaluji to, spíš by mě na jejím místě štvalo, kdyby to tak nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
900
7.7.13 00:33
@Jasněnkaa píše:
Má cenu ten bambilion stránek dočítat nebo je to nůďo :think:
:pankac: jo! ted sem dorazila sem a je to jasny! podle poloviny uzivatelek jsem vlastne skoro 18 let prodejna zenska, protoze sem se vdala za prachy, deti sem si poridila abych mohla chlapa vydirat… :mrgreen: vazne vubec nechapu, jak se nam podarilo vydrzet tech 18 let manzelstvi? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
7.7.13 00:36
@martina0310 píše: :pankac: jo! ted sem dorazila sem a je to jasny! podle poloviny uzivatelek jsem vlastne skoro 18 let prodejna zenska, protoze sem se vdala za prachy, deti sem si poridila abych mohla chlapa vydirat… :mrgreen: vazne vubec nechapu, jak se nam podarilo vydrzet tech 18 let manzelstvi? :)

Ale kuš…proč asi??? je tu snad některá co z chlapa prachy nemá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
7.7.13 00:39
@S.Ivanka píše:
:) treba ja :mrgreen: ja jdu ted docitat jsem na nejake 70 te strance. a to jsem tu nebyla necelej tejden. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
7.7.13 05:18
@S.Ivanka píše:

Jiste. Na chlapa ted davaji pridavky na socaku. Ma kazda 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 06:39
@LUCIPERKA-ddub píše:
Kde já sem moralizovala? Napsala jsem jen svůj názor, že prostě být někomu milenkou za peníze je mi proti srsti. Když nesouhlasím se stádem, které kejvá hlavou jak je to super nechat se vydržovat a napíšu to jak cítím já a že mě se to prostě příčí, tak je to moralizování? 8o A ještě mě vyhánět z diskuze, kdo jste, že mi něco chcete nařizovat? 8o
Pokud se vám moje názory nelíbí, tak je nečtěte a nereagujte na ně!!! Nota bene ještě anonymně! :cert:

Tady nikdo nebude nikoho vyhazovat, co je to za móresy. Vydržovaná milenka - pro někoho duchem slabšího vzor, ale spíše výraz osobní neschopnosti si na požitky vydělat. Na to, abych si koupila kabelku nebo zaplatila pěknou dovolenou, nepotřebuju prostituovat, na to mám sama a umím si na to vydělat i bez chlapa.Za víc než prodejnou blběnu s otvorem Vás ti chlapi stejně nepovažují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.7.13 12:16

Jejda, tak ať si ulehá každý s kým chce, jak chce a za co chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 14:08
@Burj Chalifa píše:
Tady nikdo nebude nikoho vyhazovat, co je to za móresy. Vydržovaná milenka - pro někoho duchem slabšího vzor, ale spíše výraz osobní neschopnosti si na požitky vydělat. Na to, abych si koupila kabelku nebo zaplatila pěknou dovolenou, nepotřebuju prostituovat, na to mám sama a umím si na to vydělat i bez chlapa.Za víc než prodejnou blběnu s otvorem Vás ti chlapi stejně nepovažují.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.7.13 14:24
@Burj Chalifa píše:
:mrgreen: :mrgreen: Už není anonymní :lol: A naprosto souhlasím, ale to si právě nikdy nepřiznají! :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.7.13 14:46

Jéé, to jsou kecy, jestli tohle valíte i do svých mužů, tak se nedivte že mají milenky…šmitec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.13 14:48
@araw píše: :mrgreen: :mrgreen: Už není anonymní :lol: A naprosto souhlasím, ale to si právě nikdy nepřiznají! :pankac:

Kdo není anonymní, zatím se nepředstavila, jen mě tu začla nadávat do moralistek a ať sem nechodím. Rada bych byla, kdyby mi to napsala pod svým nickem a ne se schovávala za anonymitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.7.13 15:09
@LUCIPERKA-ddub píše:
Kdo není anonymní, zatím se nepředstavila, jen mě tu začla nadávat do moralistek a ať sem nechodím. Rada bych byla, kdyby mi to napsala pod svým nickem a ne se schovávala za anonymitu.

No nick je již odtajněn, když už chce někoho vyhazovat, tak ať se nebojí pod nickem :jazyk: li.hun admini usoudili, že její příspěvek nebyl intimní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.7.13 15:15
@mozartka píše:
Jéé, to jsou kecy, jestli tohle valíte i do svých mužů, tak se nedivte že mají milenky…šmitec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Tak ty máš dost. No milenku si hlavně najdou ti, co maj doma magora, kterej je špehuje na každým kroku :roll: Ale špehovat i ex, tak to už je síla :lol: A hlavně si myslím, že od žen jako ty, které si dokázaly vybrat jen šmejda, nelze čekat nic víc, než že budou manželství odsuzovat. Ale po světě běhá spousta normálních chlapů, že jsis vybrala blbě je smůla, ale to neznamená, že je manželství špatné :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.13 15:27
@araw píše:
No nick je již odtajněn, když už chce někoho vyhazovat, tak ať se nebojí pod nickem :jazyk: li.hun admini usoudili, že její příspěvek nebyl intimní :mrgreen:

Aha už to vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria