Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
No, ano, to je pravda.Do očí se manželce dívá chlap, ne milenka.
To je sice pravda. Ale co pořád nemůžu pochopit, že když už si teda chlap najde milenku, protože jeho žena je zřejmě nevyhovující jeho kritériím, proč si teda nejde za novou „láskou“. Proč musí dělat z manželky kravku? A milenka se tetelí blahem, např. u orálu a zaplacené dovolené, jak uvedla Chatwenna.
@careynka píše:
Ale milenka kouká na sebe a jestliže nemá zábrany před nicim, tak je bezcharakterni a osud si na ni jednou pocka
Ne, je to primárně svědomí toho chlápka.
@chatwenna píše:
Stat se muze cokoliv. Az se to stane je to chyba toho chlapa a taky trochu moje. Rozhodne nebudu hazet chybu na milenku.
Ale urcite ji nepujdes poděkovat se slovy kdo ora pole me, setri pluh můj ![]()
@careynka píše:
Ale urcite ji nepujdes poděkovat se slovy kdo ora pole me, setri pluh můj
@Lejaa píše:
To je sice pravda. Ale co pořád nemůžu pochopit, že když už si teda chlap najde milenku, protože jeho žena je zřejmě nevyhovující jeho kritériím, proč si teda nejde za novou „láskou“. Proč musí dělat z manželky kravku? A milenka se tetelí blahem, např. u orálu a zaplacené dovolené, jak uvedla Chatwenna.
Zní to cynicky, ale manželka také může zčásti v něčem vyhovovat.
Takže se vzájemně doplňují.
@Burj Chalifa píše:
Zní to cynicky, ale manželka také může zčásti v něčem vyhovovat.Takže se vzájemně doplňují.
A v tom je právě ta prasárna ![]()
@Burj Chalifa píše:
Zní to cynicky, ale manželka také může zčásti v něčem vyhovovat.Takže se vzájemně doplňují.
no ale kdyby si takhle nasla chlapa manzelka, tak chlap se posere a zakaze to a bude ohen na strese…kdezto on muze vsechno. Uz vidim chlapa, jak gratuluje jinymu, ze mu ojizdi zenu, ze mu zbyva vic sil na milenku
to uz je pekne zvraceny
@Lejaa píše:
A v tom je právě ta prasárna
Pro chlapa ideální.
Má optimální dvojkombinaci. Jedna pere a vaří, ale nekouří, druhá kouří, ale nepere a nevaří. Chlap má navařeno a vykouřeno.
@Burj Chalifa píše:
Bingo
![]()
@Gina108 píše:no já dycky zdrůrazňuju tomu svýmu, že zaš.. si může, ale jen s ochranou, aby domu nepřitáhnul miliony přátelských bakterií
![]()
![]()
a opravdu ti chodi jinam? Nebo si delate jen srandicky? My si taky delali srandicky nez k tomu opravdu doslo
@careynka píše:
Ale milenka kouká na sebe a jestliže nemá zábrany před nicim, tak je bezcharakterni a osud si na ni jednou pocka
Bezcharakterni je hlavne ten chlap..
A co bude a nebude s milenkou, neni manzelcina starost. Ta se ma starat o chlapa a o to, proc ji zanasi. S kym, neni podstatne.
@Lejaa píše:
A v tom je právě ta prasárna
Ale prasarna ze strany chlapa, ne milenky…
@chatwenna píše:
Bezcharakterni je hlavne ten chlap..A co bude a nebude s milenkou, neni manzelcina starost. Ta se ma starat o chlapa a o to, proc ji zanasi. S kym, neni podstatne.
Asi tak. ![]()
@chatwenna píše:
Ale prasarna ze strany chlapa, ne milenky…
Existence milenky je výhradně morální problém chlapa, ne milenky.