Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@Lejaa No, tak si pak na ten pretlak nestezuj…Psala jsi, ze chudak manzelka apod..
Ono, az budes nekoho opravdu milovat, tak ho budes chtit pro sebe. Nevim, jestli jsi to nekdy zazila nebo ne, jestli mas deti…ale pak nejde jen o sex
@careynka píše:
opravdu se nerouhej, tak jak to beres v pohode, bys mohla skoncit uplne na dne. Ja vedela, ze je na zensky a ze mel milenky, tak jsem s tim furt tak nejak v koutku duse pocitala a neresila to, ale kdyz se to stalo aktualni, tak jsem se proste a jednoduse sesypala
To je mi líto ![]()
No uvidíme, jestli to někdy fakt budu řešit, dám třeba vědět
Zas dycky je lepší mít takový věci promyšlený předem, než když to přijde jak blesk z čistýho nebe, to je člověk teprv v řiti, ne? ![]()
@Gina108 píše:
To je mi líto
No uvidíme, jestli to někdy fakt budu řešit, dám třeba vědětZas dycky je lepší mít takový věci promyšlený předem, než když to přijde jak blesk z čistýho nebe, to je člověk teprv v řiti, ne?
ja to mela promysleny, fakt jsem zila s tim, ze nekoho nekdy mel, ale nevedela jsem podrobnosti, cas…atd, tak mi to zily netrhalo a rikala jsem si, ze treba ne…neresila…a pak BUUUM. Navic to byla stara 40ti leta rasple, co uz ma deti…mohla by vedet, co to udela, az to praskne. A ja jsem ji zakazala jakejkoli kontakt a nedavno mi chlap rikal, ze mu zase napsala…ona ale nevi, ceho ja jsem schopna, ze si takhle zahrava
ted jsem se s tim jaks taks srovnala, pochytala po zemi sebevedomi, posbirala silu a jsem pripravena bojovat. A jak ji bylo jedno, jak mi je, tak mne je taky jedno, jak dopadne, az na ni sahnu ![]()
@careynka Chtit nekoho pro sebe…?? Nekoho milovat neznamena chtit ho vlastnit…
Nelibi se ti, chces jit? Bez! ![]()
Podjely ti nohy, udelal jsi chybu? Pojdme si o tom promluvit.
Nikdy jsem nikoho nechtela pro sebe. Chlap neni koberec.
To tvrdi pouze ty, co zaroven tvrdi, ze ho „milenka odtahla“…
@chatwenna píše:
@careynka Chtit nekoho pro sebe…?? Nekoho milovat neznamena chtit ho vlastnit…Nelibi se ti, chces jit? Bez!
Podjely ti nohy, udelal jsi chybu? Pojdme si o tom promluvit.
Nikdy jsem nikoho nechtela pro sebe. Chlap neni koberec.
To tvrdi pouze ty, co zaroven tvrdi, ze ho „milenka odtahla“…
pro sebe v tom smyslu, ze mu nebudu tolerovat zalety. Jestli se mu tak chce chodit jinak, tak at jde…ale zit s tim, ze v utery a patek suka jinde, to proste ne. TO pak bude lepsi, kdyz bude volnej. Ale on si uvedomil, co by ztratil, tak jsme si o vsem promluvili a ja mu rekla, ze vim, ze to neni naposled, ze nemuzu slibovat nic ani za sebe, ale at o tom hlavne nevim a at ji neudela haranta. To je jediny, oc jsem ho zadala. PRotoze jestli se holka zamiluje, tak udela cokoli, aby ho mela pro sebe. A to on nechce, chtel si jen uzit, kdyz zrovna doma bylo malo sexu
@chatwenna píše:
@careynka No, co na to rict… Kdyz ti to takto vyhovuje
jako co mi ma presne vyhovovat? Ted te nechapu
@chatwenna píše:
@careynka Tolerovat mu neveru a zakazovat neco milence
no ja mu ji netoleruju, slibil mi sam, ze uz se to nestane. proste ujel…to se muze stat i mne
@careynka tak v tom pripade nechapu, proc pises o tom, ze das milence co proto…
@chatwenna píše:
@careynka tak v tom pripade nechapu, proc pises o tom, ze das milence co proto…
prosim te, ty se fakt nauc cist…protoze ho otravovala i po tom, co ji dal kopacky
@careynka A ty veris tomu, ze nekdo je opravdu tak vlezly, ze by i po durazne NE, stale chlapa uhanel?
@chatwenna píše:
@careynka A ty veris tomu, ze nekdo je opravdu tak vlezly, ze by i po durazne NE, stale chlapa uhanel?
ona ho neuhanela, ona mu poslala smutnej smajlik, aby se ozval…a on rozhodne neni typ, co by se chlubil a tohle mi covece rekl, protoze ho to taky otravuje. Mel ji jen na svoje uspokojeni a ji se to hold asi zalibilo…tak to musi ale starena hledat v jinych vodach uz. Jak rika Pouzit, zahodit, zapomenout…proste jen cuchta, co roztahla nohy a on si nemusel honit, nic vic
@chatwenna píše:
jinak jeste teda muj chlap neni z tech, co by rikali NE. On se proste uz neozve a nereaguje a kdyz uz nekdo hodne otravuje, tak pak teprve si s nim vycini…u nej je NE naprosta ignorace.
@chatwenna píše:
tiez taku poznam
uz mala noveho a furt doliezala za byvalym… dokonca aj potom, co si byvaly nasiel novu, ona toho svojho noveho nechala a „balila“ furt a furt.