Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
7.7.13 18:47
@chatwenna píše:
@Lejaa No, tak si pak na ten pretlak nestezuj…Psala jsi, ze chudak manzelka apod.. :)

Ono, az budes nekoho opravdu milovat, tak ho budes chtit pro sebe. Nevim, jestli jsi to nekdy zazila nebo ne, jestli mas deti…ale pak nejde jen o sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 18:48
@careynka píše:
opravdu se nerouhej, tak jak to beres v pohode, bys mohla skoncit uplne na dne. Ja vedela, ze je na zensky a ze mel milenky, tak jsem s tim furt tak nejak v koutku duse pocitala a neresila to, ale kdyz se to stalo aktualni, tak jsem se proste a jednoduse sesypala

To je mi líto :hug:
No uvidíme, jestli to někdy fakt budu řešit, dám třeba vědět :lol: Zas dycky je lepší mít takový věci promyšlený předem, než když to přijde jak blesk z čistýho nebe, to je člověk teprv v řiti, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 18:52
@Gina108 píše:
To je mi líto :hug:
No uvidíme, jestli to někdy fakt budu řešit, dám třeba vědět :lol: Zas dycky je lepší mít takový věci promyšlený předem, než když to přijde jak blesk z čistýho nebe, to je člověk teprv v řiti, ne? :nevim:

ja to mela promysleny, fakt jsem zila s tim, ze nekoho nekdy mel, ale nevedela jsem podrobnosti, cas…atd, tak mi to zily netrhalo a rikala jsem si, ze treba ne…neresila…a pak BUUUM. Navic to byla stara 40ti leta rasple, co uz ma deti…mohla by vedet, co to udela, az to praskne. A ja jsem ji zakazala jakejkoli kontakt a nedavno mi chlap rikal, ze mu zase napsala…ona ale nevi, ceho ja jsem schopna, ze si takhle zahrava :-) ted jsem se s tim jaks taks srovnala, pochytala po zemi sebevedomi, posbirala silu a jsem pripravena bojovat. A jak ji bylo jedno, jak mi je, tak mne je taky jedno, jak dopadne, az na ni sahnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 18:52

@careynka Chtit nekoho pro sebe…?? Nekoho milovat neznamena chtit ho vlastnit…

Nelibi se ti, chces jit? Bez! :)

Podjely ti nohy, udelal jsi chybu? Pojdme si o tom promluvit.

Nikdy jsem nikoho nechtela pro sebe. Chlap neni koberec.

To tvrdi pouze ty, co zaroven tvrdi, ze ho „milenka odtahla“…

• Citovat
  • Upravit
19494
7.7.13 18:55
@chatwenna píše:
@careynka Chtit nekoho pro sebe…?? Nekoho milovat neznamena chtit ho vlastnit…

Nelibi se ti, chces jit? Bez! :)

Podjely ti nohy, udelal jsi chybu? Pojdme si o tom promluvit.

Nikdy jsem nikoho nechtela pro sebe. Chlap neni koberec.

To tvrdi pouze ty, co zaroven tvrdi, ze ho „milenka odtahla“…

pro sebe v tom smyslu, ze mu nebudu tolerovat zalety. Jestli se mu tak chce chodit jinak, tak at jde…ale zit s tim, ze v utery a patek suka jinde, to proste ne. TO pak bude lepsi, kdyz bude volnej. Ale on si uvedomil, co by ztratil, tak jsme si o vsem promluvili a ja mu rekla, ze vim, ze to neni naposled, ze nemuzu slibovat nic ani za sebe, ale at o tom hlavne nevim a at ji neudela haranta. To je jediny, oc jsem ho zadala. PRotoze jestli se holka zamiluje, tak udela cokoli, aby ho mela pro sebe. A to on nechce, chtel si jen uzit, kdyz zrovna doma bylo malo sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 18:57

@careynka No, co na to rict… Kdyz ti to takto vyhovuje :)

• Citovat
  • Upravit
19494
7.7.13 18:59
@chatwenna píše:
@careynka No, co na to rict… Kdyz ti to takto vyhovuje :)

jako co mi ma presne vyhovovat? Ted te nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 19:30

@careynka Tolerovat mu neveru a zakazovat neco milence :-D

• Citovat
  • Upravit
19494
7.7.13 19:43
@chatwenna píše:
@careynka Tolerovat mu neveru a zakazovat neco milence :-D

no ja mu ji netoleruju, slibil mi sam, ze uz se to nestane. proste ujel…to se muze stat i mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 19:48

@careynka tak v tom pripade nechapu, proc pises o tom, ze das milence co proto…

• Citovat
  • Upravit
19494
7.7.13 19:49
@chatwenna píše:
@careynka tak v tom pripade nechapu, proc pises o tom, ze das milence co proto…

prosim te, ty se fakt nauc cist…protoze ho otravovala i po tom, co ji dal kopacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 19:52

@careynka A ty veris tomu, ze nekdo je opravdu tak vlezly, ze by i po durazne NE, stale chlapa uhanel?

• Citovat
  • Upravit
19494
7.7.13 19:55
@chatwenna píše:
@careynka A ty veris tomu, ze nekdo je opravdu tak vlezly, ze by i po durazne NE, stale chlapa uhanel?

ona ho neuhanela, ona mu poslala smutnej smajlik, aby se ozval…a on rozhodne neni typ, co by se chlubil a tohle mi covece rekl, protoze ho to taky otravuje. Mel ji jen na svoje uspokojeni a ji se to hold asi zalibilo…tak to musi ale starena hledat v jinych vodach uz. Jak rika Pouzit, zahodit, zapomenout…proste jen cuchta, co roztahla nohy a on si nemusel honit, nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 19:57
@chatwenna píše:

jinak jeste teda muj chlap neni z tech, co by rikali NE. On se proste uz neozve a nereaguje a kdyz uz nekdo hodne otravuje, tak pak teprve si s nim vycini…u nej je NE naprosta ignorace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.13 20:11
@chatwenna píše:

tiez taku poznam :mrgreen: uz mala noveho a furt doliezala za byvalym… dokonca aj potom, co si byvaly nasiel novu, ona toho svojho noveho nechala a „balila“ furt a furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí