Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
7.7.13 21:12

Tak za mě, je mi úplně jedno, jestli si někdo vybere být svobodný, nebo vdaný. Každýmu vyhovuje něco jiného a já nebudu nikoho přesvědčovat, co má za výhody toto a co tamto. Navíc každý to uvidí jinak, podle toho, jaký zrovna je. Ale chodit za prachy je podle mě podúroveň. A je jedno, jestli jdu s ženatý, svobodným, nebo vdovcem. Takovým holkám se říká lehké děvy od jakživa. Ale já to neodsuzuji, ať si každý dělá co chce. jen říkám, co si o tom myslím svý. Za mě nemusí být každá žena vdaná…Já taky chtěla být jednu chvíli sama a užívat si, prostě jsem to tak v jednu chvíli cítila, ale nakonec mě ulovil ten můj. :)

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
7.7.13 21:19

Furt dokola? proč by mě jako nevdanou mělo zajímat co má chlap doma? to je jeho problém. a prachy jsou vedlejší

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
7.7.13 21:22
@nepř. G12 píše:
Furt dokola? proč by mě jako nevdanou mělo zajímat co má chlap doma? to je jeho problém. a prachy jsou vedlejší

Jestli se někde zapomene chlap, nemůže za to milenka, ale ten chlap, který se nechal svést. Je svéprávný a má svoji hlavu. Nechápu, jak to někdo může svádět na ty ženské. pokud chlap nebude chtít, tak přeci nebude chtít ne?

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
7.7.13 21:25
@smoulinka71 píše:
Jestli se někde zapomene chlap, nemůže za to milenka, ale ten chlap, který se nechal svést. Je svéprávný a má svoji hlavu. Nechápu, jak to někdo může svádět na ty ženské. pokud chlap nebude chtít, tak přeci nebude chtít ne?

no právě. já nikomu manžely nekradu, ale tohle obviňování „milenek“ mě fakt fascinuje

• Citovat
  • Upravit
23847
7.7.13 21:26
@smoulinka71 píše:
Jestli se někde zapomene chlap, nemůže za to milenka, ale ten chlap, který se nechal svést. Je svéprávný a má svoji hlavu. Nechápu, jak to někdo může svádět na ty ženské. pokud chlap nebude chtít, tak přeci nebude chtít ne?

V tom se asi snad shodneme všechny. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 21:27
@Gina108 píše:
No je fakt, že ženský musí říct NE ten chlap. Nevím, no, zkus si sebe představit na jejím místě. Nějaký vyšumění a ignorace a už vůbec slovo manželky na starou bábu, co si chce zaš…t a moc jinejch možností už nemá, asi neplatí. :nevim:

no to uz je jeji problem, ja na ni se.ru. Ted jsem si jista ze za ni nejezdi a ze se mi nemuze vyrovnat, tka jsem spokojena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 21:28
@careynka píše:
no to uz je jeji problem, ja na ni se.ru. Ted jsem si jista ze za ni nejezdi a ze se mi nemuze vyrovnat, tka jsem spokojena :-D

Tak už asi bába hobluje jinýho chudáka, co se nechal ulovit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 21:29
@Gina108 píše:
V tom se asi snad shodneme všechny. 8)

no ona kdyby nechtela ta milenka, tak on ji ho tam taky nenarve nasilim :-D takze musi chtit oba…pak zalezi kdo koho sbali a co je tam za duvod…ale to uz je rozbor hodnej na celonocni diskuzi. TO myslim nema smysl resit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 21:30
@Gina108 píše:
Tak už asi bába hobluje jinýho chudáka, co se nechal ulovit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no…asi :-D ani nevim, jestli je vdana, treba ma manzela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
7.7.13 22:15
@chatwenna píše:
@careynka Ale ty vychazis z toho, ze kazde zena prahne po neutuchajici lasce… :-D
A to neni pravda!Mne je uplne jedno, koho ten chlap miluje, kdyz umi dobre oral… A pokud mi jeste jako bonus zaplati dovolenou, budu se tetelit blahem :-D

JOOOO přesně tak, proč nemít milence, proč by nemohl být ženatý?? Ten mi doma práci nepřidělá :D fusekle pere manželka :D a proč by mi nepřispěl, když se mnou spí?? přesně tak a moralistky co to odsuzují, je to jejich věc, protože ony asi mají obavy že by to byl ten jejich?? I to je možné, ale proč asi má ten jejich krásnej a bohatej chlap potřebu spát s jinou??? Prostě neodsuzuji, naopak zakladatelce fandím, klidně si užij, asi jsi neměla tak hezký život a šanci máš teď, až Ti bude 50 a děti budou fuč, už to přijít nemusí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106161
7.7.13 23:32
@Lejaa píše:
@Gina108 @chatwenna
Mě se pořád nějak ekluje přirovnávat manželství k obchodu. Prostě se toho pocitu nemůžu zbavit:-)
Pro mě to je prostě soužití dvou lidí, kteří dělají NĚCO, cokoliv, pro ně dva, jako pro partnery - jednu duši, chce-li někdo :-D
Prostě fungují jako jednotka. Ano, v podstatě by se to dalo nazvat i jako „rozdělení rolí“. Žena vaří, dobře. Ale vaří proto, aby i ona měla co do pusy a jistě by vařila i kdyby byla sama:-) Prostě všechno co děláme, tak nějak děláme i pro nás samotný.
Je jedno jestli jsou to manželé nebo jen partneři „na hromádce“.
Uklízíme, aby jsme to tady MY DVA měli pěkné, nakupujeme, aby jsme měli co jíst a stavíme skříně, aby jsme si OBA měli kam dát oblečení.

Doba mamutů pominula, nejsme zvířatka, že:-) V té době to tak fungovalo, to jo. Těžko by někdo mohl fungovat jako jednotka a dělat ty věci pro ně pro oba, když by jeden seděl na gauči a druhý se mohl zbláznit.

Ale popisuji zřejmě to, jak funguju já s manželem:-) Nevyvracím, že spoustu manželství je o tom, že chlap hodí doma na stůl prachy a očekává za to, že se domácnost bude lesknout. To mi ale přijde smutný..

To ti musím odporovat…já teda nevařím skoro vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106161
7.7.13 23:58
@Markétka Š.V. píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Mluvíš mi z duše. Ani za 20 mil doláčů by mě neposlal. :hug:

No to by chtělo podrobit zkoušce :D takové tvrzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
8.7.13 01:35

Pardon, ze se sem micham, ale ja tu cetla takovy veci:kdyz sem byla po porodu, kojila…tak si nasel matraci! koho jste si to brali?! nebo s cim jste to pocinaly?!..omlouvam se tem co opravdu narazily. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.7.13 06:25

:mavam: :mavam: čus baby.Tak to už nedočtu 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
8.7.13 07:18

A mě už to nebaví 8)