Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@Bábi Zlopočasná To je velmi alibisticke.Delas z chlapu nesvepavne chudacku a na to ja odmitam pristoupit, proto nema smysl o tom diskutovat.
stejně tak ty děláš ale z milenek ulovené chudinky, které za nic nemohou:-) Vina je na obou stranách. Asi k tomu máš takový přístup, protože se řadíš do těch milenek.
@vendulka72 píše:
Nadrženej chlap, je skoro nesvéprávnej chlap. Některej je nadrženej po 14-ti dnech, některej už po týdnu, některej za 3 dny. Někteří mají problém si to udělat sami, potřebují na to samičku. Když po takovém pase nějaká, která se na něj zaměřila, není až takový problém, najít si skulinku v jejich vztahu a narvat se mu do postele.
Taky se mně to několikrát povedlo. Stačí na to jít chytře. Manželka si po 12-ti letech manželství, v krizi a dohadování se, chtěla dát 3 měsíce odděleného bydlení. Že se věci usadí a pak se uvidí. No, pak už se nevidělo, páč panáček spal několikrát se mnou. Nebo manželka chtěla nějaké úpravy manželových koníčků, které časově velmi přerůstaly rodinu. Přišla jsem já, chápavá a tímto požadavkem nezatížená slečna a manželčina snaha stmelit rodinu byla v kélu. Později jsem si představila, že s ním sama mám dítě a on se bude chovat tak jak se chová a bylo mi vše jasné.
Přes chytře naservírovaný sex se dá s chlapem ošklivě manipulovat. To už mně nikdo nevyvrátí. Takže za mně, oni jsou svým způsobem fakt nesvéprávní a dokud si nenabijou čumák, tak si to plně neuvědomí.
a to je presne to, co jsem chatwene rikala, ze jsou to jen zviratka a sikovna zenska si chlapa do postele vzdy dostane…
@Lejaa Psalas ze na tebe nemam reagovat.
Tak to, prosim, zkus prvni dodrzet sama ![]()
No tak jestli vy máte za muže nesvépravné zvířátko, tak vás lituju
já si vzala normálního mentálně vyzrálého jedince, takže když někde ujede, ponese si následky a nebudu ho omlouvat tím, že je retard
to samé beru i na sebe, ani by se mi nelíbilo, kdyby o mě mluvil jako o debilce která za to nemůže, že zrovna roztáhla když šel chlap kolem a upadl na ní.
@Jasněnkaa píše:
No tak jestli vy máte za muže nesvépravné zvířátko, tak vás litujujá si vzala normálního mentálně vyzrálého jedince, takže když někde ujede, ponese si následky a nebudu ho omlouvat tím, že je retard
to samé beru i na sebe, ani by se mi nelíbilo, kdyby o mě mluvil jako o debilce která za to nemůže, že zrovna roztáhla když šel chlap kolem a upadl na ní.
To ale neni omluva, to je holej fakt, mysli jinak nez zenska a teprve kdyz si nabije kokos, tak si dava bacha nebo se mu rozsviti. Oni to cadto nemysli zle nechteji ublizit, oni u toho totiz nepremysli vubec a uz vubec ne nad nasledkama
Protoze, co si budem povidat…dostat chlapa do postele je snad ta nejjednodussi vec, byt je to velkej slusnak a jeho samotnyho by to treba ani nenapadlo a netouzi po tom
@Jasněnkaa píše:
No tak jestli vy máte za muže nesvépravné zvířátko, tak vás litujujá si vzala normálního mentálně vyzrálého jedince, takže když někde ujede, ponese si následky a nebudu ho omlouvat tím, že je retard
Ja netvrdim ze by som chlapa obhajovala… ale proste verim ze zviest zenateho chlapa nie je tazke, ked je zenska sikovna. Chlap by siel z domu, lebo by som sa ho uz nemohla dotknut, ale vacsi podiel viny na tom si ponesie ta zenska. Nie ze by to mne nejako pomohlo ![]()
Já myslím, že když chlap zahne(zadaný chlap) tak je to jeho vina, ne vina té ženské ![]()
Pokud je ona svobodná tak si může dělat co chce, pokud je zadaná/vdaná tak má co vysvětlovat doma, ne mě.
@Jasněnkaa píše:
Já myslím, že když chlap zahne(zadaný chlap) tak je to jeho vina, ne vina té ženské
Pokud je ona svobodná tak si může dělat co chce, pokud je zadaná/vdaná tak má co vysvětlovat doma, ne mě.
samozrejme, to uz je na jejim svedomi, ale nemuze se pak divit, ze potka treba nekde manzelku, ktera ji rozbije hubu - a jemu teda taky ![]()
@careynka píše:
samozrejme, to uz je na jejim svedomi, ale nemuze se pak divit, ze potka treba nekde manzelku, ktera ji rozbije hubu - a jemu teda taky
já bych rozbila hubu jemu
i když asi ne, můj muž má třikrát tolik co já
já bych mu udělala ze života peklo
![]()
A to je teda otázka, kdo za to může. Z mého pohledu za to může teda ten, kdo je zadaný a zahýbá (muž či žena). Bych to doma vzala z jedné vody načisto. Nejprve bych zmydlila chlapa (nechal-li by se
) a potom bych nandala té jeho nové vyvolené, prostě proto, že mi leze do zelí.
Souhlasím s názorem, že šikovná ženská má dost výrazné šance utáhnout i ženáče na vařené nudli, ale nakonec je to jen a jen na tom zadaném, svobodná milenka se vlastně krom svého svědomí nemá komu zodpovídat.
@Virginia píše:
A to je teda otázka, kdo za to může. Z mého pohledu za to může teda ten, kdo je zadaný a zahýbá (muž či žena). Bych to doma vzala z jedné vody načisto. Nejprve bych zmydlila chlapa (nechal-li by se) a potom bych nandala té jeho nové vyvolené, prostě proto, že mi leze do zelí.Souhlasím s názorem, že šikovná ženská má dost výrazné šance utáhnout i ženáče na vařené nudli, ale nakonec je to jen a jen na tom zadaném, svobodná milenka se vlastně krom svého svědomí nemá komu zodpovídat.
@Lejaa píše:
stejně tak ty děláš ale z milenek ulovené chudinky, které za nic nemohou:-) Vina je na obou stranách. Asi k tomu máš takový přístup, protože se řadíš do těch milenek.
To ano ![]()
@Jasněnkaa píše:
Já myslím, že když chlap zahne(zadaný chlap) tak je to jeho vina, ne vina té ženské
Dobre, pokud ti zbalim chlapa tak budes se mnou dal kamaradit?