Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
8.7.13 11:28

@Jasněnkaa Udelat tohle nejaka manzelka mne, tak asi chytim zachat smichu… Manzel neni koberec, aby mi ho mohla natehovat :-D
Kdyz se ho chce zbavit, tak at ho nastehuje na ubytovnu :-D

• Citovat
  • Upravit
19494
8.7.13 11:30
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Udelat tohle nejaka manzelka mne, tak asi chytim zachat smichu… Manzel neni koberec, aby mi ho mohla natehovat :-D
Kdyz se ho chce zbavit, tak at ho nastehuje na ubytovnu :-D

ty to mas asi nastaveny jinak, kdyz si s nima uzivas a oni te plati - jakkoli…ale treba u nas spolu skoncili v posteli, kdyz ji delal doma nejakou praci, flirtovali a uz to bylo a ji se to zalibilo a pro nej to bylo jednodussi, nez si honit. Nic jinyho z toho ona nemela a jak je videt, tak by ho chtela. Ale to ma smolika…je to jinej pripad nez ty. Neda se to tak zevseobecnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.7.13 11:33

@careynka Mne teda bohuzel nikdo neplati :-D Ale rozhodne si od zenateho chlapa nic neslibuju :)

Asi jeste existuje jina kategorie - rozvracecky zamilovane :-D

Ale i tady plati, ze kdyby chlap nechtel…

• Citovat
  • Upravit
19494
8.7.13 11:37
@chatwenna píše:
@careynka Mne teda bohuzel nikdo neplati :-D Ale rozhodne si od zenateho chlapa nic neslibuju :)

Asi jeste existuje jina kategorie - rozvracecky zamilovane :-D

Ale i tady plati, ze kdyby chlap nechtel…

samozrejme, nikdo nerika, ze je bez viny :-) on mel bejt ten, kdo udrzi poklopec…ale narovinu, kolik takovych chlapu je? To je fuk…no rikala jsi ze mas od nich dovolenou nebo co…? jestli si pamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.7.13 11:40
@chatwenna píše:

já nevím co bych dělala, tak nějak počítám že milenky by byla mladá, když starou rašpli má doma, a třeba bych ji těma dětma a že se on stěhuje k ní vyděsila :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
8.7.13 11:41
@Jasněnkaa píše:
já nevím co bych dělala, tak nějak počítám že milenky by byla mladá, když starou rašpli má doma, a třeba bych ji těma dětma a že se on stěhuje k ní vyděsila :think: :mrgreen:

no a u nas to bylo obracene :-D protoze preci neni blbej, aby si nabouch nejakou mladici, co se do nej zamiluje, o to fakt nestal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.7.13 11:45

@careynka Jo, ja uz jsem dlouho sama. Bavim se o sobe pred cca dvema lety :)
Kolik takovych je by me jako manzelku nezajimalo. Nehodlam vinnu vlastniho muze hazet na cizi zenu.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
8.7.13 11:45

@Jasněnkaa :mrgreen: A proc si myslis, ze by je vsechny chtela…? :-D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
8.7.13 11:48
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa :mrgreen: A proc si myslis, ze by je vsechny chtela…? :-D

mě nezajímá, že je nechce. Jako chrápe s mojim chlapem, tak ať si ho vezme domů, a každý víkend tam budou mít děti a psa, jako já si chci taky odpočnout a najít novou lásku ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
8.7.13 11:49
@chatwenna píše:
@careynka Jo, ja uz jsem dlouho sama. Bavim se o sobe pred cca dvema lety :)
Kolik takovych je by me jako manzelku nezajimalo. Nehodlam vinnu vlastniho muze hazet na cizi zenu.

ja to nehazim na cizi zenu, ale ma tam spoluvinu, pro ni ma byt zadanej chlap tabu, jinak se nemuze divit, ze pokud uz chlap nema zajem a ona furt otravuje, tak ji jedna mezi voci pristane :-) tobe to treba prijde trapny, ale mne by se aspon ulevilo a ona by si priste dala bacha, s kym si zahrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
8.7.13 11:49
@chatwenna píše:

Já bych se s ní vůbec nebavila. Zvařela dveře, odešla, položila telefon.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
8.7.13 11:50

@Jasněnkaa Chrape s tvym chlapem - to je presne - a nic vic nechce.. Takze vztahove problemy a peci o deti si reste mezi sebou…
Co s tim ma milenka spolecneho? :) :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
8.7.13 11:52
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Chrape s tvym chlapem - to je presne - a nic vic nechce.. Takze vztahove problemy a peci o deti si reste mezi sebou…
Co s tim ma milenka spolecneho? :) :mrgreen: :nevim:

to, ze se do toho vubec sere :-D tak se pak nemuze divit, kdyz to manzelku nasere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.7.13 11:56
@chatwenna píše:
Co s tim ma milenka spolecneho? :) :mrgreen: :nevim:

hele chrápe s ním, ví že má závazky, tak co? doufám že nikdy nebudeš milenka mého muže, vidím že by jsi se škubala :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
8.7.13 11:57
@Jasněnkaa píše:
hele chrápe s ním, ví že má závazky, tak co? doufám že nikdy nebudeš milenka mého muže, vidím že by jsi se škubala :think: :mrgreen: :mrgreen:

myslim, ze by se skubala kazda :-D mozna ta zamilovana ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria