Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
7.7.13 20:16

@careynka No, prave o tom se bavim… Tohle delaji chlapi hodne - nechavaji veci vysumet, misto aby jim udelali pritrz… A my, zeny, vysumeni moc nechapeme… :think:

• Citovat
  • Upravit
8959
7.7.13 20:19

Jo, mého chlapa jeho bejvalka taky nechala, pak jsme se dali dohromady spolu a ona ho začala uhánět:-)
Naivka…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 20:30
@chatwenna píše:
@careynka No, prave o tom se bavim… Tohle delaji chlapi hodne - nechavaji veci vysumet, misto aby jim udelali pritrz… A my, zeny, vysumeni moc nechapeme… :think:

tak ale ona vedela, ze to skoncilo, bo jsem s ni osobne mluvila :-D takze tady se nemuze vymlouvat, ze nechapala…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
7.7.13 20:34
Nikoli, měla jsem na mysli ty, které prostě skočí na lep - „miluju tě, ale jsem tak trochu ženatý“ a přesto podrží - z lásky :-) Tedy pokud si naivně myslí, že si je chlap nechá, nikoli v případě, že mají oba jasno, že jde o rozptýlení pro oba.
@Burj Chalifa píše:
Ubohý je ten, kdo ze sexu nic nemá? To zní jako prohlášení pracovnice z E 55, ty taky dávají jen za peníze.

Příspěvek upraven 07.07.13 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 20:35

@careynka To je prave to.. Kdyby me prisla neco vysvetlovat manzelka, tak bych si z toho delala asi jak z lonskeho jeziska… :)

Pro me by to znamenalo jen to, ze to doma prasklo a musime si ted davat vetsiho bacha. Ne, ze me ten chlap uz nechce…

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
7.7.13 20:48
@mozartka píše:
Smoulinko hod se do pohody a nezáviď, že ty na to nemáš mozeček nebo-li že jsi právě ten typ, co čeká doma na miláčka a myslí si jak jí po 20 letech nebude ležet u nohou…hele ty „kurvy“ je dost silné slovo a dost to o tobě vypovídá, takže bacha aby právě ten tvůj, taky nechodil przo za výhodami jujky

Ty jsi asi spadla z višně ne? já bych mohla mít dvacet chlapů na každým prstu, ale prostě nechcu, navíc jsem si taky užila svý, akorát za prachy bych prostě nikdy nešla. Znám svoji cenu. Holky které jdou za prachy jsou kurvy a nepojmenovala jsem je tak já. Takže se zklidni ty. Já určitě nemám komu co závidět. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
7.7.13 20:48
@chatwenna píše:
@careynka To je prave to.. Kdyby me prisla neco vysvetlovat manzelka, tak bych si z toho delala asi jak z lonskeho jeziska… :)Pro me by to znamenalo jen to, ze to doma prasklo a musime si ted davat vetsiho bacha. Ne, ze me ten chlap uz nechce…

tak kdyz se ji odmlcel a dloohou dobu neozval, mozna ji neco rekl, to netusim, tak ji to snad dojit mohlo. Jinak by za ni jel a domluvili by se, ze si daj vetsiho majzla. Jenze jemu neslo o to, ze ho neuspokojuju, ale ze nemuzu mit po porodu sex. Ted uz je to zase v poradku a on nema potrebuje. On si tam ukojoval jen svoji potrebu, aby si nemusel honit. To je o nicom, ze… nezalezi mu na ni. Je to stara rasple, jeste fakt oskliva…ale roztahla nohy, tak co…ja mam aspon eso v rukavu, ze jsem mlada, hezka a ted uz i zase schopna ho uspokojit a on me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.7.13 20:49

Já neříkám že je manželství špatné, to sis špatně pobrala.. A je hezké že si tak pečlivá a vše sis důkladně prostudovala.. Možná jsem magor byla, ale to se dá pochopit, kdyby si zažila to co já, už bys byla možná i pod kytkama, tak se hod do pohody a uvař manželovy dobrou večeři, aby ti nezdrhl třeba za mnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
7.7.13 20:52

@careynka Ja proste jen rikam, ze tobe mohl rict neco a ji neco jineho… A jit milence neco vysvetlovat mi prijde dost potupne…

• Citovat
  • Upravit
19494
7.7.13 20:55
@chatwenna píše:
@careynka Ja proste jen rikam, ze tobe mohl rict neco a ji neco jineho… A jit milence neco vysvetlovat mi prijde dost potupne…

ja ji nic nevysvetlovala, ja ji zavolala, rekla ji at se uz nikdy neopovazuje se mu ozvat, nebo si to vyridime spolu a zavesila jsem…a on by mlcel, nerekl by, ze mi napsala, protoze vi, ze ji mam na musce. Ja jsem horka hlava a on vi, ze bych ji zmalovala hubu a jeho kopla do pr.ele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
7.7.13 20:56
@careynka píše:
tak kdyz se ji odmlcel a dloohou dobu neozval, mozna ji neco rekl, to netusim, tak ji to snad dojit mohlo. Jinak by za ni jel a domluvili by se, ze si daj vetsiho majzla. Jenze jemu neslo o to, ze ho neuspokojuju, ale ze nemuzu mit po porodu sex. Ted uz je to zase v poradku a on nema potrebuje. On si tam ukojoval jen svoji potrebu, aby si nemusel honit. To je o nicom, ze… nezalezi mu na ni. Je to stara rasple, jeste fakt oskliva…ale roztahla nohy, tak co…ja mam aspon eso v rukavu, ze jsem mlada, hezka a ted uz i zase schopna ho uspokojit a on me

A co když z nějakých důvodů opět schopná sexu nebudeš, to zase odběhne někam jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 21:00
@Arturus píše:
A co když z nějakých důvodů opět schopná sexu nebudeš, to zase odběhne někam jinam?

to netusim a nechci na to ani myslet. Tohle byla jeho slabota a vi, ze to po.ral, ze mel pockat. Protoze po prvnim diteti jsme nemeli sex pres pul roku, nebydleli jsme spolu a ja byla blbe sesita a hrozne me to bolelo. Takze verim i tomu, ze v ty dobe taky nekoho mel. Ale zkoumat to nebudu. On se bal, ze to ted bude to samy, tak rovnou konal…k jeho smule to to samy nebylo a jeste jsem mu to prokoukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 21:04
@smoulinka71 píše:
Ty jsi asi spadla z višně ne? já bych mohla mít dvacet chlapů na každým prstu, ale prostě nechcu, navíc jsem si taky užila svý, akorátza prachy bych prostě nikdy nešla. Znám svoji cenu. Holky které jdou za prachy jsou kurvy a nepojmenovala jsem je tak já. Takže se zklidni ty. Já určitě nemám komu co závidět. :nevim:

Takhle za sebou napsané to zní celkem vtipně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.7.13 21:06
@Gina108 píše:
Takhle za sebou napsané to zní celkem vtipně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D to jo, toho jsem si nevsimla :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.7.13 21:07
@careynka píše:
tak kdyz se ji odmlcel a dloohou dobu neozval, mozna ji neco rekl, to netusim, tak ji to snad dojit mohlo. Jinak by za ni jel a domluvili by se, ze si daj vetsiho majzla. Jenze jemu neslo o to, ze ho neuspokojuju, ale ze nemuzu mit po porodu sex. Ted uz je to zase v poradku a on nema potrebuje. On si tam ukojoval jen svoji potrebu, aby si nemusel honit. To je o nicom, ze… nezalezi mu na ni. Je to stara rasple, jeste fakt oskliva…ale roztahla nohy, tak co…ja mam aspon eso v rukavu, ze jsem mlada, hezka a ted uz i zase schopna ho uspokojit a on me

No je fakt, že ženský musí říct NE ten chlap. Nevím, no, zkus si sebe představit na jejím místě. Nějaký vyšumění a ignorace a už vůbec slovo manželky na starou bábu, co si chce zaš…t a moc jinejch možností už nemá, asi neplatí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí